Help kako otvoriti bin file

poruka: 3
|
čitano: 5.026
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
help Kako otvoriti bin file

downlodo sam firmware za moj dvd philips 3360 i pojavila mi se datoteka u kojoj je dvp3360_12.bin i ne mogu otvoriti taj file kada kliknem na njega ne ide i kada kompjuter trazi program da ga otvori isto ne ide ,

neki su mi rekli da taj file kopiram na usb stik i taj usb stik ubacim na dvd,to sam naprvaio pojavi se upgrade file detected na tvu, pise da stisnem play i kada stisnem play otvori mi se dvd ja ubaci u njega prazan dvd disc posto sam mislio da se nesto mora kopirati i onda nakon toga na tvu pise no disc

pomoc kako instalirati taj firmware pleasee jako mi je to bitno ko mi to moze strucno i temeljito objasniti

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Help kako otvoriti bin file

Mislim da ih trebaš spržit na cd?

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: help Kako otvoriti bin file

Svaki firmware je bin file. Ispržiš ga na cd, Cd ubaciš u DVD player i slijediš uputstva na ekranu. Ne znam koji si firmware skinuo ali mora bi ti biti sa code page 1520 jer je to podrška za hrvatska slova. Ja imam philips 5960 i sada imam tri veličine vrlo masnih titlova. Filmove gledam na srednjoj veličini. Našao sam ti firmware za taj player sa code page 1520. Ako želiš pošalji e-mail adresu pa ću ti objasniti postupak i poslat firmware.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice