Dok sam jos bio klinjo i redovito kupovao Bug u broju 116/117, na cijem je narančastom coveru ispisano Dreamweaver MX, pronašao sam program
e-Diary 2.023. Radilo se o malom programu napravljenom od jednog nezavisnog programera Anoopa Sankara. Nakon što sam tri godine pisao dnevnik u dotičnom programu, pohranio sve svoje tekstove na cd-e, to se sve nekako zagubilo. Program sam koristio jer je koristio enkripciju tekstova, trazio password, a njih se valjda sjecam :(((Sada je 2009 , tekstove i tadašnja razmišljanja još uvijek imam pohranjen na cdu, ali program sam spržio direktno iz program filesa i fale mi registryji i ostali dijelovi. Bug CD u kojem se program pojavio izgubljen je isto kao i program.
Pokušavao sam preko googlea pronaći linkove, no službena stranica je ugašena, yahoo isto ništa ne izbacuje.
Pokušao sam preko torrenta, isto uzalud.
Ima više ediary programa, no ovaj je jedini koji može pročitat datoteke s extenzijom .ediary. Svi linkovi koji bi trebali sadržavati e-Diary zapravo su dim.
Sve to na mene djeluje dosta depresivno i pouka koju sam izvukao - NE PIŠITE u E DIARY programe vaš dnevnik ako imate kemijsku i lokotićem zaključanu bilježnicu..
Ako bi netko bio voljan pomoći i ako ima dotični broj da mi pošalje program bio bih mu zahvalan do neba. imam toliko toga napisanog, ne sjećam se točno što je sve unutra, al dio je moje osobne prošlosti i događaja koje sam već zaboravio . Patim se s ovim već tri godine.
Ako neko pronađe ima cugu od mene!!!
email:
hr.underground.king@gmail.com