Savjez za bežično spajanje na iternet

poruka: 2
|
čitano: 748
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Savjet za bezicno spajanje racunala na internet

Pozdrav ekipa, dakle trebao bih savjet.

Cijeli sam zivot koristio zicnu vezu za spajanje racunala na internet, to se odnedavno promjenilo jer sam otisao na faks (podstanar sam trenutno) te nisam u mogucnosti spojiti se zicno. Iz toga sam razloga kupio Wi-Fi adapter (TP-link tl-wn722n).

Problem je sljedeci, brzina interneta je najcesce oko 12mbs, sto je sasvim solidno za moje potrebe, no, iz nekoga razloga dolazi do ˝ping spikeova˝. Gamer sam i taj je problem vrlo frustirajuci. Cesto mi se desi da se iz nekoga razloga ping poveća na 200 pa i više, a kada je stabilan iznosi 46.

Da li imate mozda neki savjet ? Zbog cega dolazi do toga problema ? Router je od racunala udaljen 10ak metara. Da li bi uredaj za pojacavanje signala mozda promjenio taj problem, ili je u pitanju nesto drugo ?

Hvala svima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2016 22:24 (falconloverxxx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: Savjet za bezicno spajanje racunala na interne
falconloverxxx kaže...

Pozdrav ekipa, dakle trebao bih savjet.

Cijeli sam zivot koristio zicnu vezu za spajanje racunala na internet, to se odnedavno promjenilo jer sam otisao na faks (podstanar sam trenutno) te nisam u mogucnosti spojiti se zicno. Iz toga sam razloga kupio Wi-Fi adapter (TP-link tl-wn722n).

Problem je sljedeci, brzina interneta je najcesce oko 12mbs, sto je sasvim solidno za moje potrebe, no, iz nekoga razloga dolazi do ˝ping spikeova˝. Gamer sam i taj je problem vrlo frustirajuci. Cesto mi se desi da se iz nekoga razloga ping poveća na 200 pa i više, a kada je stabilan iznosi 46.

Da li imate mozda neki savjet ? Zbog cega dolazi do toga problema ? Router je od racunala udaljen 10ak metara. Da li bi uredaj za pojacavanje signala mozda promjenio taj problem, ili je u pitanju nesto drugo ?

Hvala svima.

Da probašovo?

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2016 8:04 (Prince-Artas).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice