Captcha verifikacija kod svake stranice

poruka: 6
|
čitano: 2.738
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Captcha verifikacija kod svake stranice

Pozdrav svima

Moj problem je sljedeći: u zadnjih dan-dva mi stalno traži captcha verifikaciju kod otvaranja običnih stranica poput indexa ili jutarnjeg. To se dosad nije nikad događalo.

Naravno kad ispravno unesem što trebam, stranice otvara bez problema ali nije poanta u tome da kod svake stranice koju otvorim moram ići po tom principu.

Izbacuje ovu poruku, činilo mi se da je samo do indexa, međutim to radi s većinom stranica.

Naravno odem provjerit na onaj projecthoneypot ima li mi što sumnjivo s IP adresom i dobijem ovo: 

Očito su u pitanju nekakvi napadi ili nekakav spam ili nešto, ali ja o tim mrežnim stvarima fakat nemam pojma. 

IP je statički i iz windowsa nikako i ne mogu uključit DHCP, a na routeru i ne znam di su te postavke jer ih isto ne vidim.

ISP je Bnet, ako to išta znači.

Pomozite i recite mi kako da se riješim ovoga :(

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2016 13:51 (Dinny).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Captcha verifikacija kod svake stranice
Dinny kaže...

Pozdrav svima

Moj problem je sljedeći: u zadnjih dan-dva mi stalno traži captcha verifikaciju kod otvaranja običnih stranica poput indexa ili jutarnjeg. To se dosad nije nikad događalo.

Naravno kad ispravno unesem što trebam, stranice otvara bez problema ali nije poanta u tome da kod svake stranice koju otvorim moram ići po tom principu.

Izbacuje ovu poruku, činilo mi se da je samo do indexa, međutim to radi s većinom stranica.

Naravno odem provjerit na onaj projecthoneypot ima li mi što sumnjivo s IP adresom i dobijem ovo:  

Očito su u pitanju nekakvi napadi ili nekakav spam ili nešto, ali ja o tim mrežnim stvarima fakat nemam pojma. 

IP je statički i iz windowsa nikako i ne mogu uključit DHCP, a na routeru i ne znam di su te postavke jer ih isto ne vidim.

ISP je Bnet, ako to išta znači.

Pomozite i recite mi kako da se riješim ovoga :(

Za početak pokreni Adwcleaner i reci ako što nađe.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
15 godina
neaktivan

Evo jesam, znači našlo je ovo:

Još od ranije sam skenirala Esetom cijeli kompjuter i nije našlo ništa.

:(

14 godina
neaktivan

Jedini način da se riješiš toga je da dobiješ novu IP adresu. Stranice na kojima te traži da riješiš captchu koriste CloudFlare kako bi se zaštitili od neželjenih botova, DDoS napada i spamera.

15 godina
neaktivan

Da, to mi je prvo palo na pamet ali IP je statički i ne mogu uključit DHCP iz windowsa. Kad god izlistam ipconfig/all izbacuje mi da je DHCP disabled.

Router je CISCO EP 2425, ako to čemu koristi i ako netko zna kako bi se preko routera moglo do dinamičkog IP-a jer mislim da Bnet po defaultu daje dinamički.

14 godina
neaktivan

Mislim da bi bilo najbolje da nazoveš B.net i pitaš njih.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice