Velik problem sa pc

poruka: 7
|
čitano: 1.206
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Velik problem sa pc

Ovako imam jedan problem sa pcom. Naci kada hocu da upalim PC ucita do " Welcome " i tu stane i dode mi bijela slika... i nista se nedogada... i pokusam upaliti ga preko SAFE moda ... i upali se kako treba i radfi nekih 5 sec i ugasi se sam od sebe... i pokusao sam da srusim ovaj postojeci windows 7... i da stavim novi ali bez uspijeha dode do plavoga ekrana i dobijem samo mis na zaslonu i nsita se nedogada... pa me zanima dali je itko imao slican problem ili zna neku soluciju... Hvala!

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Velik problem sa pc

Pozdrav očito imaš neki virus koji ti neda niš napravit.Evo nekoliko stvarih da probaš:

-Očito imaš neki virus ako ti se stvorio samo bijeli ekran i tako stoji,tako da možeš probat Kaspersky Rescue Disk,ako ga imaš gdje skinut na drugom računalu.

Napraviš bootabilni cd da ti ga podigne pri paljenju računala i on ti skenira komp u dosu.Jednostavan za korištenje probaj njega koristan alat za viruse ili nađi neki slični.

Pošto nemožeš uć u windowse cd od win7 ti je beskoristan.Za  sada ne vjerujem da je neki hardver u pitanju,ali vidit će mo i to.Teško je ovako govorit preko poruka što može bit.Najbolje bi ti bilo ako ti ništa ne uspije što sam naveo formatiraj disk u drugom računalu pa provaj ponovo pokrenut instalaciju win7.

Ako ni tada ne uspije javi se opet da ti kažem još solucija.LP

Nino Tomas
16 godina
Velik problem sa pc

Skini sa internet Windows xp miniPE.XT.stavi ga na bootabilni cd ili usb i onda probaj dali ce ti ucitati sve kako treba sacuvaj podatke koji ti trebaju i formatiraj disk.Uradi ponovno instalaciju win7 ako ti se to ponovno dogodi onda je do hardwera.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Velik problem sa pc

Puno Hvala probati cu pa vam javim!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Svakako čekam rezultate.LP

Nino Tomas
13 godina
Velik problem sa pc

evo naci izvadio sam bateriju sa maticne... i kasnije ubacio  zatim sam taj HDD ( 80 GB ) ubacio u svoj PC i formatirao zatim sam vratio i skinuo xp miniPE.XT i stavio prvo taj gore zatim sam stavio natrag Win. 7 bez problema a sada u cemu je stvarno bio problem neam ideje... ali eto bitno da radi... hvala jos jednom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

da miniPE.XT je isto nešto što sam ti htio predložiti,ali je kolega bio brži hehe,sve u svemu drago mi je da si riješio problem.lijep pozdrav

Nino Tomas
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice