- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koju grešku javlja? Da li se javlja blue screen?
molim te procitaj
Maticna i mrezna kartica kaj drugo, a mozda i nekaj usput još ko zna vjerojatno si dobil udar preko Ruthera kroz mreznu i u komp to je tak cista klasika kad nisi imali nikakvu zastitu.
bila je vrisnula matična i memorija. popravljeno je i radi međutim kad mi se diže windovs pojavljuje mi se greška ESSVR has stopped working. da li netko zna u čemu je problem?
bila je vrisnula matična i memorija. popravljeno je i radi međutim kad mi se diže windovs pojavljuje mi se greška ESSVR has stopped working. da li netko zna u čemu je problem?
Probaj reinstalirat Winse ..
Koje trenutno koristis ?
trenutno vistu ultimate SP1
trenutno vistu ultimate SP1
Probaj updateati na SP2 , ak i to ne pomogne probaj na XP ili Win7 ..
kad mi se diže windovs pojavljuje mi se greška ESSVR has stopped working. da li netko zna u čemu je problem?
To ti je utility od maticne ploce. Imas Gygabite jel? Idi u Add/Remove programs i skloni taj utility od maticne pa instaliraj ga ponovo (ali ne vidim zasto bi ti to trebalo)
kad mi se diže windovs pojavljuje mi se greška ESSVR has stopped working. da li netko zna u čemu je problem?
To ti je utility od maticne ploce. Imas Gygabite jel? Idi u Add/Remove programs i skloni taj utility od maticne pa instaliraj ga ponovo (ali ne vidim zasto bi ti to trebalo)
svaka čast care. riješeno... daj mi samo reci jel trebam možda ponovo neke drivere instalirat pošto je druga ploča ili može i ovako ostat jel sve radi ok???
svaka čast care. riješeno... daj mi samo reci jel trebam možda ponovo neke drivere instalirat pošto je druga ploča ili može i ovako ostat jel sve radi ok???
Ako si samo promjenio maticnu a ne i Windowse savjetujem ti da reinstaliras OS kada budes imao vremena. Inace drivere pronadi na strani Gigabytea, nemas potrebe od utilitya za sada (osim ako ga ne koristis za overclock...ali ionako "pravi" overclockeri stelaju sve iz BIOS-a)
Usput ako u Device Manageri imas zutih usklicnika onda to znaci da trebas reinstalirati driver. Desni klik na takav driver i odaberi Update from Internet ili preko Windows Updatea...svejedno. Obicno je ovo dovoljno