udar groma

poruka: 17
|
čitano: 2.636
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
udar groma
dajte ljudi pomazite! Prije 2 dana kada je grmilo,grom je vjerojatno prasnuo u komp. Samo je nesto sjevnulo u njemu. Kada ga otvorim nigdje nije crno da je nesto izgorilo. Kod paljenja samo se pokaze logo od biosa i postane crn ekran. Nekad se i normalno upali ali nece na net,pokazuje neku gresku. Iza ne svjetli lampica od mrezne kartice???

0 0 hvala 0
15 godina
RE: udar groma

Koju grešku javlja? Da li se javlja blue screen?

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
neaktivan
ne,ventovi vrte normalno,samo se ekran zacrni.da mu nije mozda napajanje ili mrezna kartica, jel moguce?
17 godina
neaktivan
pa vjerojatno je nastradala mrezna pa se i zbog nje nekad ekran zacrni (BSOD) i nece na net
Izradujem Pro Clan WEB-ove,Osobne i poslovne WEB-ove!(Webspell,Joomla,HTML,Wordpress,SMF..) Vrlo povoljno, kontaktirajte na live chat xfire:bilypiton ili privatnom porukom na BUG Forumu.
16 godina
neaktivan
ne,ventovi vrte normalno,samo se ekran zacrni.da mu nije mozda napajanje ili mrezna kartica, jel moguce?
17 godina
neaktivan
UBIZEC cORPORATION kaže...
pa vjerojatno je nastradala mrezna pa se i zbog nje nekad ekran zacrni (BSOD) i nece na net

molim te procitaj

Izradujem Pro Clan WEB-ove,Osobne i poslovne WEB-ove!(Webspell,Joomla,HTML,Wordpress,SMF..) Vrlo povoljno, kontaktirajte na live chat xfire:bilypiton ili privatnom porukom na BUG Forumu.
16 godina
neaktivan
udar groma
mrezna je integrirana na ploci,da li se moze nekako iskljucit pa da komp radi ako nije jos nesto vrisnulo a mislim da je...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mislim da se moze 99% u BIOS-u
16 godina
neaktivan
jbg,preko moba pisem pa malo kasnim sa odgovorima
17 godina
neno20 kaže...

Maticna i mrezna kartica kaj drugo, a mozda i nekaj usput još ko zna vjerojatno si dobil udar preko Ruthera kroz mreznu i u komp to je tak cista klasika kad nisi imali nikakvu zastitu.Cool

16 godina
neaktivan
udar groma

bila je vrisnula matična i memorija. popravljeno je i radi međutim kad mi se diže windovs pojavljuje mi se greška ESSVR has stopped working. da li netko zna u čemu je problem?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
neno20 kaže...

bila je vrisnula matična i memorija. popravljeno je i radi međutim kad mi se diže windovs pojavljuje mi se greška ESSVR has stopped working. da li netko zna u čemu je problem?

Probaj reinstalirat Winse ..

Koje trenutno koristis ?

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .
16 godina
neaktivan
udar groma

trenutno vistu ultimate SP1

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
neno20 kaže...

trenutno vistu ultimate SP1

Probaj updateati na SP2 , ak i to ne pomogne probaj na XP ili Win7 ..

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .
17 godina
neaktivan
neno20 kaže...

kad mi se diže windovs pojavljuje mi se greška ESSVR has stopped working. da li netko zna u čemu je problem?

To ti je utility od maticne ploce. Imas Gygabite jel? Idi u Add/Remove programs i skloni taj utility od maticne pa instaliraj ga ponovo (ali ne vidim zasto bi ti to trebalo)

██████████████████████
16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
neno20 kaže...

kad mi se diže windovs pojavljuje mi se greška ESSVR has stopped working. da li netko zna u čemu je problem?

To ti je utility od maticne ploce. Imas Gygabite jel? Idi u Add/Remove programs i skloni taj utility od maticne pa instaliraj ga ponovo (ali ne vidim zasto bi ti to trebalo)

svaka čast care. riješeno... daj mi samo reci jel trebam možda ponovo neke drivere instalirat pošto je druga ploča ili može i ovako ostat jel sve radi ok???

17 godina
neaktivan
neno20 kaže...

svaka čast care. riješeno... daj mi samo reci jel trebam možda ponovo neke drivere instalirat pošto je druga ploča ili može i ovako ostat jel sve radi ok???

Ako si samo promjenio maticnu a ne i Windowse savjetujem ti da reinstaliras OS kada budes imao vremena. Inace drivere pronadi na strani Gigabytea, nemas potrebe od utilitya za sada (osim ako ga ne koristis za overclock...ali ionako "pravi" overclockeri stelaju sve iz BIOS-a)

Usput ako u Device Manageri imas zutih usklicnika onda to znaci da trebas reinstalirati driver. Desni klik na takav driver i odaberi Update from Internet ili preko Windows Updatea...svejedno. Obicno je ovo dovoljno

██████████████████████
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice