Toshiba Satellite l670-174 driveri

poruka: 7
|
čitano: 6.191
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

ovako,

instalirao sam gore windows 7, sre radi osim mreže, nema drivera za mrežnu karticu. Molio bih vas di uzet te drivere pošto ih na njihovoj stranici nema, a ni s laptopom nedolaze driveri.

AMD Duron 800 Mhz, 128 Mb SDRAM, GeForce2 32 Mb, WIN 98 .... Crysis neradi, da je možda problem u konfi, al ja mislim kad bi gore stavio Vistu da bi sve radilo...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

1. O kojem se točno laptopu radi? Ako je serija Satellite L670 postoje 4 različite verzije: PSK3AE, PSK3EE, PSK3CE i PSK3GE.

2. O kojim se Windowsima 7 radi - 32 ili 64 bitnim?

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Toshiba Satellite l670-174 driveri
korg11 kaže...

ovako,

instalirao sam gore windows 7, sre radi osim mreže, nema drivera za mrežnu karticu. Molio bih vas di uzet te drivere pošto ih na njihovoj stranici nema, a ni s laptopom nedolaze driveri.

Pretragom neta smo pronašli željeni driver za Win 7. Pogledaj na linku klikni na  KLIK. {#}

Nenad
17 godina
neaktivan

da našo i ja ali nažalost ti nedare.

Našo sam neke intelove na sasvim stotoj stranici i na svu sreću rade.

AMD Duron 800 Mhz, 128 Mb SDRAM, GeForce2 32 Mb, WIN 98 .... Crysis neradi, da je možda problem u konfi, al ja mislim kad bi gore stavio Vistu da bi sve radilo...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

al nemogu shvatit kako na njihovoj stranici nema drivera za to, sutra zovem toshibu baš me interesira

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Toshiba Satellite l670-174 driveri

Ima drivera, kod mene radi sve na WIN 7 Ultimate

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice