Servis računala u Rijeci zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 8.461
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Servis računala u Rijeci

Pozdrav,

zamolio bih ako mi netko moze pomoci. Naime imam dobar laptop koji mi je prijatelj pomorac kupio vani i sad nakon godinu dana mi je otisla graficka. Nosio sam ga u jedan servis u Rijeci i tamo su mi naplatili dijagnostiku 200 kuna i ustanovili su da je ocito zbog pregrijavanja otisla graficka ali oni nepopravljaju graficke niti maticne ploce a i nisu znali tko to uopce u Rijeci radi pa mi mozda netko tu moze pomoci i navesti mi servis koji to radi u Rijeci za neku razumnu cijenu. Hvala

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Servis računala u Rijeci

Evo samo da javim nasao sam servis u Rijeci koji moze popraviti graficku karticu na maticnoj ploci od mog laptopa. Zvao sam ih i nesto su mi objasnjavali da rade to reballing metodom i cak daju i jamstvo na taj popravak a i cijena je stvarno pristupacna. Laptop bi mi trebao biti gotov za cca. 2 dana. E sad sam happy.

Evo ovo je link njihove webstranice pa ako kome bude trebalo u Rijeci www.servisracunalarijeka.com

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Servis računala u Rijeci

Pozdrav,

Moja preporuka ti je ovaj servis http://www.itelektronika.com/

Imam jako ugodna iskustva sa njima, čovjek radi odlično i kvalitetno po pristupačnim cijenama, ful je korektan oko svega. Ja sam iz Zagreba ali sve matične koje imam za repariranje šaljem njima...

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice