Problem sa USB portovima na maticnoj

poruka: 8
|
čitano: 5.708
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Problem je slijedeci, na masini prestala radit webcam koja je naravno skopcana na usb, reinstaliram sistem, i sve proradi ko sat...sve ok...proslo dva dana opet stane sve...i nema sta nisam probao nece da proradi jednostavno ko da nista ni ne prikljucim na usb..ne reaguje....i onda opet sve proradi jutros kada sam upalio racunar....Jesam li u pravu sa svojim pretpostavkama "USB portovi" su zavrsili svoj zivotni vijek....i dali bi problem u 100% rijesen bio sa pc-to-usb karticom....

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend: "Like Firefox?"
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa USB portovima

Ovak, imam problem sa USB portovima na stražnjoj strani matične, ne očitavaju ništa kaj prištekam ni web cam, ni printer, ništa.

Pa molim ako ima neko tko zna u čemu je problem.

Hvala.

Josip Pokupčić
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 20:31 (Sempron).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa USB portovima
Sempron kaže...

Ovak, imam problem sa USB portovima na stražnjoj strani matične, ne očitavaju ništa kaj prištekam ni web cam, ni printer, ništa.

Pa molim ako ima neko tko zna u čemu je problem.

Hvala.

Kažeš da s stražnje strane usb ne radi? Vjerovatno da u Biosu isključen postavke za USB. U Biosu treba podesit na enable i sa F10 potvrdiš izlazak iz Biosa i komp će restartat i provjeri dali radi na usb. A i Isto tako na Device manageru provjeri za usb samo ako nije na disable ako jest onda postavi na enable. Javi kako je prošlo.

Nenad
15 godina
neaktivan

Nije prošlo, u Biosu je sve uredu i u Device manageru i ne radi.

16 godina
neaktivan
Sempron kaže...

Nije prošlo, u Biosu je sve uredu i u Device manageru i ne radi.

Ok, a reci mi dali ti je usb ima i na prednje strane kučišta? Ako ih nema a ima samo na zadnjem strane, vjerovatno da je Usb kontroler otišao. Ili bi možda reinstalacija windowsa riešio problem kod USB?Osmijeh

Usput koja je tvoja matična ploča?

Obavezno kod tvoj profila ispuni za MOJ PC tako da ti netko može pogledat kakve imaš pod tvoj PC i može te nuditi u rješenju problema na računalu.

Nenad
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.9.2010 10:53 (Nello).
17 godina
neaktivan

Kao sto ti imas popunjeno ;)

:)
15 godina
neaktivan

Prednj USB konektori rade, tak da sad sve prištekavam na njih ali za neke stvari trebam zadnje zato jer su zadnji USB - 2.0.

16 godina
neaktivan

Ja imam otprilike sličan problem, ali ne tražim lijek za njega, nego samo dijagnozu. Dakle, evo simptomi:

2 USB porta (1.1), na jednom mi je WLAN adapter, na drugom miš. Otprilike ednom dnevno, jedan od ta 2 uređaja prestane raditi. Ili se miš neće miče, ili mi rikne internet. Tek nakom 15-ak isključivanja i uključivanja ta 3 uređaja stvari se poprave, i sve radi OK slijedećih dan-dva.

Dajte mi dijagnozu - hoće li ta dva porta uskoro umrijeti?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice