PC ne porepoznaje grafu?

poruka: 7
|
čitano: 1.104
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
PC ne prepoznaje grafu?

Dakle,prekjucer oko 3 ujutro gasim PC,odem spavati,drugi dan ocu upaliti PC i jednostavno grafa ne daje nikakvu sliku iako radi,odnosno grije se.

Gotovo svaki put kad sam upalio PC,iz prve se desilo isto,ali nakon 2-3 restarta normalno bi proradila.

Intergrirana grafa radi,isao sam na device manager,i PC ju ne moze prepoznati kao graficku.

Ako ima neko da zna jel moguc fix prije nego isprobam drugu grafu u kompu?

BCko
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2015 11:00 (bancic123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PC ne porepoznaje grafu?

Sve mi se cini da je tvoja grafa dala sve od sebe, hocu rec gotova je

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
PC ne porepoznaje grafu?

Ma i ja mislim ali cudno mi ono da je bio taj problem s paljenjem od kad ju imam,temperatura nikad nije prelazila 70,radila je savrseno normalno i sad od jednom ovako nece dati sliku.

BCko
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PC ne porepoznaje grafu?

Može biti da je pri kraju životnog vijeka,moj savjet ti je da je probaš izvaditi iz kompa i vratiti te malo očistiti sam slot u kojem se ona nalazi.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
PC ne porepoznaje grafu?

Ipak je do maticne,ne znam sto je to,ali prepozna grafu i n8rmalno radi samo kad ju onako kod paljenja drzim prema gore,i kad se upali mogu normalno spustiti.

BCko
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PC ne porepoznaje grafu?

Da li bravica na pci-e slotu dobro uhvati?

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 11:49 (nicky.sl).
Moj PC  
0 0 hvala 2
10 godina
neaktivan
PC ne porepoznaje grafu?

Čini se da te zezaju kontakti vjerovatno zbog prašine unutar samog PCI-e slota ili kao što je rekao nicky.sl bravica na PCI-e slotu.Probaj uzeti kompresor ili fen pa dobro ispuhati PCI-e slot (ako ćeš već ići sa fenom za kosu stavi hlađenje da ne grijes sve bez potrebe),ako ni to ne pomogne ostaju dvije opcije da su ti kontakti na grafi slabi ili pak na matičnoj ploči.

Moj PC  
1 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice