Evo popunio sam Moj PC rubriku da vidite kako stoje stvari. Kupio sam GTX460 prije par dana i u nadi da će sve ići kao podmazano razočarao sam se. Skoro pa sam 100% siguran da nije do grafičke ali me zanima šta može biti problem???Instalirao sam si Splinter Cell Conviction i na postavkama Very High je bilo na granici igranja(bilo je ok kad sam u mraku u nekoj sobi ali ako je neki vanjski prostor, užas :D ), kada sam stavio postavke na Low situacija je bila identična. Istalirao sam i Mafiu2 i ista stvar samo što Mafiu2 na High postavkama ni ne želim igrati toliko mi zapinje. Probao sam i Mafiu2 staviti na low...pa usudio bi se reći da je situacija gora nego na High,moj zaključak je da grafička nije 100%. Naravno danas bez 4gb RAMA nemožemo ništa pa sam burazu čopio još 2 gb Kingstona ,sada su memorije bile različite što znam da nije baš najbolje ali činjenica je isto tako bila da se situacija skoro pa i nije promjenila a ako i je opet toliko malo da i dalje nisam zadovoljan. Windowsi 7 su novoinstalirani tako da još nema previše smeća na hardu. Neznam točno koje je moje pitanje ali svaki savjet je dobrodošao ;)
ps...najnoviji Nvidijin driver za grafičku,directX i svi ostali driveri su uredno istalirani...