Serbe
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Serbe
Ovako vjerojatno je prdnuola graficka! Prvo probaj izvadit graficku van malo je ispuhat od prasnie! Ako bude isto onda oisudi od nekog graficku i probaj bude ti sve jasnije onda!
Serbe
Isključi ga iz struje, izvadi bateriju iz matične ploče na 10 sekundi, vrati je nazad i startaj računar. Javi rezultat....
Serbe
Koju konfiguraciju imas?? Napisi ju pod moj PC
Serbe

Da li imas integriranu graficku u procesoru? Da li imas neki procesor intelove i serije...i3, i5,i7 ???
Ako nemas probaj od nekoga posuditi graficku jer mi se cini da ti je graficka otisla
Serbe
Moguće da je i napajanje. Imao sam isti takav problem i napajanje je otišlo u vječna lovišta.
Jesi li prije nego što si to otkrio nešto "prčako" po unutrašnjosti kućišta?
Ako imaš multimetar, možaš probati uz pomoć njega testirati napajanje!
Serbe
Da li čuješ beep nekoliko sekundi nakon što uključiš komp?
Ako imaš zvučnike, trebao bi čuti i zvuk ulaska u Windows, ako je problem samo u grafičkoj!
Kazes da nemas slike...to je najcesce povezano sa grafickom...nacin da eliminiras graficku je da pokusas naci neku drugu, ubacis je u PC i na nju spojis monitor...ako kod nove ima slike a kod tvoje nema onda ti je graficka otisla, a ako ni kod nove nema slike onda je nesto drugo.
posudi od nekog graficku i bit ce ti puno jasnije sve!!
I nemoj me spamat u inboxu!
Serbe
Usput kad budeš posuđivo grafičku karticu posudi i napajanje da neideš 2 puta..
Da je napajanje izdahnulo nebi se počeo vrtit ni ventilator od CPU-a.
Da je napajanje izdahnulo nebi se počeo vrtit ni ventilator od CPU-a.
Nemoj se gubit.
Evo i ja imam upravo sada jedan problem.
Znači, nabavio novi procesor(Intel i5 4670K) i matičnu(Gigabyte GA-Z87M-D3H).
Sve sam spoijo i ne reagira ništa, kao da uopće ne radi sklopka za paljenje. Onda sam isključio grafičku, ram, i probao drugo napajanje i isto, ne reagira ništa. Samo mi je to čudno matična je taman danas došla nova, a procesor sam preko njuškala nabavio ali je navodno ne korišten, sad ne znam do čega bi moglo biti pošto uopće nema nikakvih zvukova niti išta svijetli na matičnoj.
Sve sam spoijo i ne reagira ništa, kao da uopće ne radi sklopka za paljenje. Onda sam isključio grafičku, ram, i probao drugo napajanje i isto, ne reagira ništa. Samo mi je to čudno matična je taman danas došla nova, a procesor sam preko njuškala nabavio ali je navodno ne korišten, sad ne znam do čega bi moglo biti pošto uopće nema nikakvih zvukova niti išta svijetli na matičnoj.
Sredio sam problem.
Znači pokušao sam upaliti samu matičnu bez ičega (bez procesora i ostalog), spajanjem 2 power pina, i vidio sam da radi, i onda sam skužio da sam imao višak šarafa koji su bili ispod matične i da zbog toga nije radilo.
Auuu dobro da nije došlo do kratkog spoja...
Sredio sam problem.
Znači pokušao sam upaliti samu matičnu bez ičega (bez procesora i ostalog), spajanjem 2 power pina, i vidio sam da radi, i onda sam skužio da sam imao višak šarafa koji su bili ispod matične i da zbog toga nije radilo.
Da li mi mozes objasniti kakve veze ima visak sarafa sa tim sto ti se nece pc upaliti?
Hvala
Sredio sam problem.
Da li mi mozes objasniti kakve veze ima visak sarafa sa tim sto ti se nece pc upaliti?
Hvala
Pa napiso je da je saraf bio ispod maticne.. Saraf je napravio kontakt izmedu kucista i maticne..