Ne želi se upalit pc!!

poruka: 26
|
čitano: 4.743
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Ne želi se upalit pc!!
Dok ga idem paliti , stisnem tipku (i imam zelenu i crvenu lampicu) kada stisnem svijetli mi samo zelena cijelo vrijeme i kada ga otvorim vidim da se samo od procesora ventilator vrti a od graficke ne (i ne želi se ekran upaliti)?! Pomoć
Serbe

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Ne želi se upalit pc!!
SerbeProCf kaže...
Dok ga idem paliti , stisnem tipku (i imam zelenu i crvenu lampicu) kada stisnem svijetli mi samo zelena cijelo vrijeme i kada ga otvorim vidim da se samo od procesora ventilator vrti a od graficke ne (i ne želi se ekran upaliti)?! Pomoć

Ovako vjerojatno je prdnuola graficka! Prvo probaj izvadit graficku van malo je ispuhat od prasnie! Ako bude isto onda oisudi od nekog graficku i probaj bude ti sve jasnije onda!

Kresimir
14 godina
neaktivan
Sad kad sam je pokušao malo ocistit,zujala je 2 puta nije se palio ekran i sad opet po starom
Serbe
15 godina
neaktivan
Ne želi se upalit pc!!

Isključi ga iz struje, izvadi bateriju iz matične ploče na 10 sekundi, vrati je nazad i startaj računar. Javi rezultat....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kako je izvaditi ?
Serbe
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 15:06 (SerbeProCf).
14 godina
Ne želi se upalit pc!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jesam i ne pomaže
Serbe
14 godina
Ne želi se upalit pc!!

Koju konfiguraciju imas?? Napisi ju pod moj PC

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Neznam napamet a nemogu komp upalit -.-
Serbe
14 godina
Ne želi se upalit pc!!

{#}

Da li imas integriranu graficku u procesoru? Da li imas neki procesor intelove i serije...i3, i5,i7 ???

Ako nemas probaj od nekoga posuditi graficku jer mi se cini da ti je graficka otisla

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Imam amd procesor
Serbe
16 godina
neaktivan
Ne želi se upalit pc!!

Moguće da je i napajanje. Imao sam isti takav problem i napajanje je otišlo u vječna lovišta.

I'm very large!

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ne želi se upalit pc!!

Jesi li prije nego što si to otkrio nešto "prčako" po unutrašnjosti kućišta?

Ako imaš multimetar, možaš probati uz pomoć njega testirati napajanje!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nisam,i kako da ja sad znam jel napajanje il graficka crkla,btw.nekada se vrti ventilator i od graficka ali i dalje samo zelena svijetli :// a multimetra nemam
Serbe
15 godina
neaktivan
Ne želi se upalit pc!!

Da li čuješ beep nekoliko sekundi nakon što uključiš komp?

Ako imaš zvučnike, trebao bi čuti i zvuk ulaska u Windows, ako je problem samo u grafičkoj!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ne želi se upalit pc!!

Kazes da nemas slike...to je najcesce povezano sa grafickom...nacin da eliminiras graficku je da pokusas naci neku drugu, ubacis je u PC i na nju spojis monitor...ako kod nove ima slike a kod tvoje nema onda ti je graficka otisla, a ako ni kod nove nema slike onda je nesto drugo.

0 0 hvala 0
13 godina
Ne želi se upalit pc!!

posudi od nekog graficku i bit ce ti puno jasnije sve!!

I nemoj me spamat u inboxu!

Kresimir
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ne čujem ništa,a nemam od kog posudit..
Serbe
16 godina
Ne želi se upalit pc!!

Usput kad budeš posuđivo grafičku karticu posudi i napajanje da neideš 2 puta..

Softwer

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ne želi se upalit pc!!

Da je napajanje izdahnulo nebi se počeo vrtit ni ventilator od CPU-a.

“Why is marijuana against the law? It grows naturally upon our planet. Doesn’t the idea of making nature against the law seem to you a bit.. unnatural?” ― Bill Hicks

0 4 hvala 0
16 godina
Antonio kaže...

Da je napajanje izdahnulo nebi se počeo vrtit ni ventilator od CPU-a.

Nemoj se gubit.

Softwer
17 godina
Ne želi se upalit pc!! HITNO

Evo i ja imam upravo sada jedan problem.

Znači, nabavio novi procesor(Intel i5 4670K) i matičnu(Gigabyte GA-Z87M-D3H).
Sve sam spoijo i ne reagira ništa, kao da uopće ne radi sklopka za paljenje. Onda sam isključio grafičku, ram, i probao drugo napajanje i isto, ne reagira ništa. Samo mi je to čudno matična je taman danas došla nova, a procesor sam preko njuškala nabavio ali je navodno ne korišten, sad ne znam do čega bi moglo biti pošto uopće nema nikakvih zvukova niti išta svijetli na matičnoj.

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 18:19 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Ne želi se upalit pc!! HITNO
markoal kaže...

Sve sam spoijo i ne reagira ništa, kao da uopće ne radi sklopka za paljenje. Onda sam isključio grafičku, ram, i probao drugo napajanje i isto, ne reagira ništa. Samo mi je to čudno matična je taman danas došla nova, a procesor sam preko njuškala nabavio ali je navodno ne korišten, sad ne znam do čega bi moglo biti pošto uopće nema nikakvih zvukova niti išta svijetli na matičnoj.

Sredio sam problem.

Znači pokušao sam upaliti samu matičnu bez ičega (bez procesora i ostalog), spajanjem 2 power pina, i vidio sam da radi, i onda sam skužio da sam imao višak šarafa koji su bili ispod matične i da zbog toga nije radilo. 

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
13 godina
Ne želi se upalit pc!!

Auuu  dobro  da  nije  došlo  do  kratkog  spoja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
markoal kaže...
markoal kaže...

Sredio sam problem.

Znači pokušao sam upaliti samu matičnu bez ičega (bez procesora i ostalog), spajanjem 2 power pina, i vidio sam da radi, i onda sam skužio da sam imao višak šarafa koji su bili ispod matične i da zbog toga nije radilo. 

Da li mi mozes objasniti kakve veze ima visak sarafa sa tim sto ti se nece pc upaliti?

Hvala

15 godina
neaktivan
coso9288 kaže...
markoal kaže...
markoal kaže...

Sredio sam problem.

Da li mi mozes objasniti kakve veze ima visak sarafa sa tim sto ti se nece pc upaliti?

Hvala

Pa napiso je da je saraf bio ispod maticne.. Saraf je napravio kontakt izmedu kucista i maticne..

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 0:56 (gogi321).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice