Ne moze mi se skinuti ni jedan program

poruka: 3
|
čitano: 8.986
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Znaci kada hocu da skinem neki program ne moze.Kada hocu da skinem operu,safari i itd. programe dode do kraja i onda nece da skine i ponisti ga --- mozete da vidite 

http://www.zaslike.com/viewer.php?file=3bmr8fyksjtl8yjlwhn3.jpg

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisi skoro ništa rekao. Jel ti tako bilo i prije ili se problem nedavno pojavio? Jesi probao otici u Download folder, vidjet dali tamo ipak ima ovo što si skidao. Daj malo više informacija..

“Why is marijuana against the law? It grows naturally upon our planet. Doesn’t the idea of making nature against the law seem to you a bit.. unnatural?” ― Bill Hicks

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Ne moze mi se skinuti ni jedan program

Kakve ovo veze ima sa hardverskim problemom?
Prvo nađi pravu kategoriju i onda napiši problem,mozda ti se netko bude i javio.

Imaš kategorije:

•     Razni softverski problemi
  •     Ostale softverske teme
  •     Internet i slično da ne nabrajam pa eto sad znaš.

I daj malo više detalja...

Trenutno mi nista ne pada na pamet,ali mozes probat sa reinstalacijom google chroma,evenutalnim skeniranjem pc-a,iskljucivanjem svih add on(dodataka) na browseru,pogledaj da nešto ne blokira skidanje i možda jos ovo otvori Control Panel/Internet Properties/Security tab/Custom level, scrollaš do Downloads i tamo staviš Automatic prompting for file downloads - Enable ili jednostavno klikneš na reset da vratiš na stare postavke.
Više ti ne mogu rec kad si slabo opisao problem, ali valjda ce se javit netko drugi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 5:46 (Stux).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice