Krađa grafičke zaključana tema

poruka: 73
|
čitano: 7.485
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Krađa grafičke
NetkoDrugi kaže...

Nije napravio još jedan acc ja sam njegov prijatelj al on niš nezna o kompovima

Pa zašto ti prijatelj nije već postavio ss da vidimo koja je grafa ,ako je ikako istina ono što on govori Namigiva

RIDER
15 godina
neaktivan

pa jesam rekao da je geforce 6200 a screenshot on nezna napravit

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2010 19:45 (NetkoDrugi).
17 godina
neaktivan
NetkoDrugi kaže...

Ova tema i ova dvojica me podsjećaju na likove iz filma Dumb & Dumber...

It's good to be smart - It's smarter to be good
15 godina

Ajde da i ja kazem nesto, tema je bas fora.

prvo uopće ne kužim sta vam tocno ni jasno iz njegovog posta, meni sve potpuno jasno. ni prvom n izadnjem da se to dogodilo. Čovjek je u kompu imao grafičku 1 koja mu je rikla. Onda je dao to nekom liku iz oglanika vjerojatno da popravi i on mu vrati okomp sa grafičkom 2 koja je zadnji drek d grafičke i vratio mu još jednu staru grafu 3 pokvarenu ali je za nju rekao da je to grafička 1 ( dakle ona koje je bila na pocetku price u kompu ). Ono što se u biti dogodilo je to da je taj " serviser " vidio da je grafa 1 fina i dobra i da je samo vjerojatno neki konic otisao i to je lijepo popravi oi zadrzao si grafu, a njemu uvalio neko staro sranje koje radi ( grafa 2 ) i neki stari radeon koji ne radi a kojeg je serviser imao doma ( grafa 3 ). tako da je ovaj ostao bez svoje grafe 1, a serviser je i dobio grafu 1 popravljenu  i rijesio se 1 krame od grafe koja je radila i 1 smeća od grafe koje je već bila pokvarena. Ne znam ako ovak okužite, ali meni je i onaj prvi post potpuno razumljiv.

E a sad na malo ozbiljniji dio teme: slučaj da neki servis odbije radit garanciju ako je na kompu pirat! To je nečuveno, odvratno, smrdljivo, nepošteno, podlo, lažljivo i gnjusno. Ali nažalost u zadnjih par godina sam imao ljude koji su mi dolazili s takvim problemom, i to možda 20-30 slučajeva u recimo zadnje 3 godine. Govorim samo za Rijeku, mogu mislit onda šta se dogadja u Zg. naravno najlakše riješenje za to je samo isformatirat HDD i odnijet im onda. Ili izvadit kompnentu iz kompa i odnijet samo nju ( pod uvjetom da komp nije prodan složen ). medjutim to šta se to lako da riješit nije opravdanje za takvo ponašanje nekih servisa. Svakakve sam svinjarije doživio u životu ali ovo je jedna od rijetkih koja mi je digla živac. Pa zamislite da dodjete u auto kuću di ste kupili auto i imate auto pod garancijom i serviser pogleda auto i kaže žao mi je garancija vam više ne vrijedi jer ste ove navlake na sjedalima kupili na sajmu i nemate račun za njih.

15 godina
neaktivan
Krađa grafičke

Ja sam se registrirao da mogu reći što se točno dogodilo sa njegovim kompom i koju sad grafičku ima.Temu modovi trebaju izbrisati zato što je sada leglo spama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Iako kuzim sta je on htio reci i sve mi je to jasno nikako ne mogu razumjeti da ste se vi oboje regali samo da bi to rekli

16 godina
neaktivan
NetkoDrugi kaže...

ne zna napraviti screenshot ali zato se dobro razumije u grafičke pa vidi razliku u roku sekunde LOL

tko želi serial od eversta nek mi se javi na pp
15 godina
neaktivan

Modovi obrisite post

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2010 20:41 (NetkoDrugi).
15 godina
neaktivan

To mu se dogodilo prije pola godine ali mu je očito bilo jako dosadno pa je morao naci nesto za radit

15 godina
protjeran
Krađa grafičke

Dobro bilo bi vrijeme da se ova tema zatvori.

1 0 hvala 0
17 godina
Krađa grafičke

Stvarno me čudi šta ovo još nije lockano. Modovi na dopustu....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zicka kaže...

...E sad i da on izvadi i odnese na servis,on meni uzme cijeli moj komp.

Jesi siguran da ti nije još nešto izvadio/zamjenio osim grafičke?  Bogataš

15 godina
Crank1d kaže...
Zicka kaže...

...E sad i da on izvadi i odnese na servis,on meni uzme cijeli moj komp.

Jesi siguran da ti nije još nešto izvadio/zamjenio osim grafičke?  Bogataš

hehe, lijevu stranu mozga...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice