Krađa grafičke zaključana tema

poruka: 73
|
čitano: 7.494
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Krađa grafičke
Christian kaže...

Ma bravo, samo tako, stvarno super stav. Kako šta bolje pokrast, prevarit...

Ko krade ne boji se gladi...Bogataš

17 godina
neaktivan
Krađa grafičke

Kako on igra MW2 sa 6800 ili već kojom karticom?

Link

It's good to be smart - It's smarter to be good
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
boxer kaže...

Kako on igra MW2 sa 6800 ili već kojom karticom?

Link

Vjerovatno mu je MUTNA slika...

16 godina
neaktivan
Krađa grafičke

Mislim da je ključ svega u tome koja je grafa sada u njegovom konfu...

ako je 9600 neka nova, onda je sve ok..

jel mi može neko reći, koja je grafa, ja to nisam skužio još?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
stipica_zd kaže...

Mislim da je ključ svega u tome koja je grafa sada u njegovom konfu...

ako je 9600 neka nova, onda je sve ok..

jel mi može neko reći, koja je grafa, ja to nisam skužio još?

Niko jos nije skuzio!Cool

16 godina
neaktivan
Zicka kaže...

Možda ovo pisem na krivo mjesto ali molim vas poslusajte!Ovako kupio sam novi komp sve lijepo super jako,dok nije crkla grafička(nvidia 9600)zovem ja HGspot i pitaju koji operativni sustav koristim.Ja kažem windows XP al sam se sjebo jer sam stavio kopiju,pa vam onda ovi nece popravit grafičku.No dobro dan poslije zovem servis i dode mi neki tip i kaze grafička je pokvarena.E sad i da on izvadi i odnese na servis,on meni uzme cijeli moj komp.No hajde kazem ja sve ce bit super,3 dana 

što se ne može stavljati drugi windows osim onog kojeg dobiješ s kompom?Neodlučan

15 godina
protjeran
stipica_zd kaže...
Zicka kaže...

Možda ovo pisem na krivo mjesto ali molim vas poslusajte!Ovako kupio sam novi komp sve lijepo super jako,dok nije crkla grafička(nvidia 9600)zovem ja HGspot i pitaju koji operativni sustav koristim.Ja kažem windows XP al sam se sjebo jer sam stavio kopiju,pa vam onda ovi nece popravit grafičku.No dobro dan poslije zovem servis i dode mi neki tip i kaze grafička je pokvarena.E sad i da on izvadi i odnese na servis,on meni uzme cijeli moj komp.No hajde kazem ja sve ce bit super,3 dana 

što se ne može stavljati drugi windows osim onog kojeg dobiješ s kompom?Neodlučan

Ma mora da je ovo neka zaje*ancija!

16 godina
odjavljen
Krađa grafičke

Autor teme je nekakav trolčina, ili je potpuno nepismen i retardiran. Ne možeš pisati takvim moronskim stilom... kakvih sve hillbillya ima, pa to je strašno!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Krađa grafičke

sry.. puca mi veza pa dvaput poslao...

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 23:50 (tomytheboss).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Krađa grafičke

ljudi moji vi ste "luđi" od tog lika kojemu je netko nešto ukrao jer pratite ovu glupu temu o kojoj nitko ništa nezna a tema ima 2 stranice poruka

97% of teens would cry if they saw Robert Pattinson (Edward Cullen from Twilight) standing on top of a sky scraper, about to jump. If you're one of the 3% who would sit there eating pop corn screaming

1 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Krađa grafičke

Imaš pravo, vjerojatno će ju modovi obrisati. Al kako ne odreagirati na ovakvu nepismenost. Pa nije čak niti smiješno, sve i da se htio zajebavat,.. već je žalosno!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Krađa grafičke

A treba malo smijeha u ovim danima.

3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Christian kaže...

A treba malo smijeha u ovim danima.

Tako je!

16 godina
neaktivan
Krađa grafičke

tek sad vidim da se lik danas registrirao, naučit će on kako postavljati temu i pitanja

97% of teens would cry if they saw Robert Pattinson (Edward Cullen from Twilight) standing on top of a sky scraper, about to jump. If you're one of the 3% who would sit there eating pop corn screaming

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Krađa grafičke

Prvo što bi trebao naučiti je- komunicirati!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Krađa grafičke

Vidio sam naslov teme i reko da vidim tko je tu ukrao kakvu grafičku pa ako mi netko bude istu prodavao da prijavim....kad ono, katastrofa.

Ali komentari su me nasmijali do boli.

Čitavši sve ovo nisam skužio na kraju da li on ima sada 9600 od ATI ili 9600 od Nvidije ili jednu i drugu ... A možda ih je spojio u SLI-FIRE mode Smijeh

Inače, što se tiče ovakvih stvari, već sam nekoliko puta doživio da mi dođu ljudi koji ne znaju ništa o hardwareu i softwareu i pričaju mi kako ih je neki drugi pokrao ili im je loše instalirao windowse pa su se uništili nakon 3 dana.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AtlantisCro kaže...

Vidio sam naslov teme i reko da vidim tko je tu ukrao kakvu grafičku pa ako mi netko bude istu prodavao da prijavim....kad ono, katastrofa.

Ali komentari su me nasmijali do boli.

Čitavši sve ovo nisam skužio na kraju da li on ima sada 9600 od ATI ili 9600 od Nvidije ili jednu i drugu ... A možda ih je spojio u SLI-FIRE mode Smijeh

Inače, što se tiče ovakvih stvari, već sam nekoliko puta doživio da mi dođu ljudi koji ne znaju ništa o hardwareu i softwareu i pričaju mi kako ih je neki drugi pokrao ili im je loše instalirao windowse pa su se uništili nakon 3 dana.

Samo nekoliko?

Hehehehhehehe

To je normalna stvar ;)

Ja imam covjeka kojem windowsi poslije reinstalacije ne izdrze ni 5 minuta i to dva puta uzastopce ;) Bukvalno ih uspije sje...i dok sidjem sa drugog sprata zgrade do parkinga.

A covjek ima punoljetnu djecu ;)

15 godina
neaktivan
Krađa grafičke

Ljudi hvala na pomoci al tip je na sudu zbog downloadanja i preporučivanja ljudima na utorent i TPB.E da i moja graficka ce biti vracena

Zlatko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Krađa grafičke

PA igrao sam MW2 dok sam imao 9800

Zlatko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

lol

drago dijete na kojim si ti drogama?Smijeh

15 godina
neaktivan
Krađa grafičke

Lik mu je trebao stavit novu istu graficku ali mu je uzeo njegovu 9600GT i dao nekog Radeona za kojeg je rekao da je to njegova stara a u komp mu je stavio GeForce 6200 i jos to naplatio 300 kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa nisi nikad ni imao 9800

16 godina
neaktivan
Krađa grafičke

Ja ovdje nit išta kužim, nit išta vjerujem...

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

Ja ovdje nit išta kužim, nit išta vjerujem...

ja kužim ali ne vjerujem

tko želi serial od eversta nek mi se javi na pp
16 godina
neaktivan
Krađa grafičke

hahahahahaha ovakvo sto vec dugo nisam vidio ...

prica:

''e ja sam ti bio zvao hg spot da mi promjene graficku al nisu htjeli zbog piratskih windowsa i onda sam ja odnjeo nekom liku da mi popravi graficku al on je zapravo uzeo moju graficku a meni dao neku ati radeon i onda mi je trebalo par dana da skuzim da sam pokraden ... al kad vam kazem prije sam s 9800 igrao mw2.''

zakljucak:

znaci tebi su ukrali 9600GT i stavili ti ATI .. al si ti prije igro s 9800GT mw2 ...

kuzim sve ...

edit: nemojte mu vise nista pisati ni odgovarati ... ocito je da nas sve zaebava

Neoverclockabilni - Shit happens
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2010 18:35 (rebelsy).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nisu mu stavili Ati nego Nvidiu 6200 a Ati mu je dao i rekao da je to njegova stara pokvarena 9600GT

16 godina
neaktivan
NetkoDrugi kaže...

nisu mu stavili Ati nego Nvidiu 6200 a Ati mu je dao i rekao da je to njegova stara pokvarena 9600GT

aha .. sad si napravio jos jedan account ? pametno.

Neoverclockabilni - Shit happens
15 godina
protjeran
Krađa grafičke

ma nek te je pokrao to nek ti bude lekcija za idući put,pa idući put nećeš davati vrijedne stvari nepozantom strancu !!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
rebelsy kaže...

hahahahahaha ovakvo sto vec dugo nisam vidio ...

prica:

''e ja sam ti bio zvao hg spot da mi promjene graficku al nisu htjeli zbog piratskih windowsa i onda sam ja odnjeo nekom liku da mi popravi graficku al on je zapravo uzeo moju graficku a meni dao neku ati radeon i onda mi je trebalo par dana da skuzim da sam pokraden ... al kad vam kazem prije sam s 9800 igrao mw2.''

zakljucak:

znaci tebi su ukrali 9600GT i stavili ti ATI .. al si ti prije igro s 9800GT mw2 ...

kuzim sve ...

edit: nemojte mu vise nista pisati ni odgovarati ... ocito je da nas sve zaebava

super je ovaj pametan autor,F1-IVO daj karton ovome tipu i ime svih nas za**banih korisnika

15 godina
neaktivan

Nije napravio još jedan acc ja sam njegov prijatelj al on niš nezna o kompovima

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice