Krađa grafičke zaključana tema

poruka: 73
|
čitano: 7.490
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Krađa grafičke

Možda ovo pisem na krivo mjesto ali molim vas poslusajte!Ovako kupio sam novi komp sve lijepo super jako,dok nije crkla grafička(nvidia 9600)zovem ja HGspot i pitaju koji operativni sustav koristim.Ja kažem windows XP al sam se sjebo jer sam stavio kopiju,pa vam onda ovi nece popravit grafičku.No dobro dan poslije zovem servis i dode mi neki tip i kaze grafička je pokvarena.E sad i da on izvadi i odnese na servis,on meni uzme cijeli moj komp.No hajde kazem ja sve ce bit super,3 dana poslije donese on meni komp s unutra novom grafičkom preda mi staru.A stara ne moja lijepa nvidia 9600-ca,nego negi radeonSmijehSmijehSmijeh!Ja mu kažem da je to ATI-Radeon,a on meni pocne pričat da je to samo hladnjak.hahahahahha.E da i ode on(vjerojatno je popravio moju nvidiu i ukrao ju a meni dao nes drugo)a meni je dao neko sranje zvano 6800 tak neš.Kada sam to vidio išao sam ga ponovo zvati a kad sam nazvao javlja se sekretarica servis vise ne radi jer se je vlasnik odselio!Mislim požizio  sam.Šta da sad radim????????

Zlatko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Krađa grafičke

Instaliraj GPU-Z i provjeri koja se grafička kartica nalazi.

It's good to be smart - It's smarter to be good
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 20:42 (boxer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Krađa grafičke

pa ocito je da si pokraden ... :S

Neoverclockabilni - Shit happens

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Krađa grafičke

da skroz sam pokraden e da i imam taj program.A naziv je nekako 6000 turbo machine tako nešto.

Zlatko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Krađa grafičke

Pa jesi išao u ovlašteni HG Spot servis ili "u ulicu"? Ako je ovlašteni nema tu šta, zovi HG Spot, a ako ne neko ti je fino servisiro PC

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Krađa grafičke
Zicka kaže...

da skroz sam pokraden e da i imam taj program.A naziv je nekako 6000 turbo machine tako nešto.

Nabaci screenshot.

15 godina
neaktivan
Krađa grafičke

Ispričaj priču 24sata, budeš dobio 500KN.
Još prodaj otaj shrot od 6600   za 250kn, i imaš si za onovu 4850!

xxx
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Zicka kaže...

Možda ovo pisem na krivo mjesto ali molim vas poslusajte!Ovako kupio sam novi komp sve lijepo super jako,dok nije crkla grafička(nvidia 9600)zovem ja HGspot i pitaju koji operativni sustav koristim.Ja kažem windows XP al sam se sjebo jer sam stavio kopiju,pa vam onda ovi nece popravit grafičku.No dobro dan poslije zovem servis i dode mi neki tip i kaze grafička je pokvarena.E sad i da on izvadi i odnese na servis,on meni uzme cijeli moj komp.No hajde kazem ja sve ce bit super,3 dana poslije donese on meni komp s unutra novom grafičkom preda mi staru.A stara ne moja lijepa nvidia 9600-ca,nego negi radeonSmijehSmijehSmijeh!Ja mu kažem da je to ATI-Radeon,a on meni pocne pričat da je to samo hladnjak.hahahahahha.E da i ode on(vjerojatno je popravio moju nvidiu i ukrao ju a meni dao nes drugo)a meni je dao neko sranje zvano 6800 tak neš.Kada sam to vidio išao sam ga ponovo zvati a kad sam nazvao javlja se sekretarica servis vise ne radi jer se je vlasnik odselio!Mislim požizio  sam.Šta da sad radim????????

WTF si ti napisao ovdje???

Sad veliš da ti je stavio u kućište novu grafičku (radeonku), a staru ti je predao, a poslje kažeš da te pokrao. Kako je to moguće kada ti je vratio staru grafičku.

Ako je ono ati-ca u kućištu nemože se zvati 6600 ili 5800 turbe (šta si ti već nabubao) jer radeonke iz 6.e -e serije su antikviteti koji nemaju ni agp sučelje, znači da je to nvidia iz 6.-e serije što je također staro, već je 5 serija novih izašlo od te serije,a sada će i 6.-a (4**)

Kako možeš i dalje hvaliti "svoju" lijepu 9600gt kada ti je crkla, ja bi je poslao u PM.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
15 godina
protjeran
bmw m5 kaže...

Ispričaj priču 24sata, budeš dobio 500KN.
Još prodaj otaj shrot od 6600   za 250kn, i imaš si za onovu 4850!

hahaha imas pravo!

16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Zicka kaže...

WTF si ti napisao ovdje???

Sad veliš da ti je stavio u kućište novu grafičku (radeonku), a staru ti je predao, a poslje kažeš da te pokrao. Kako je to moguće kada ti je vratio staru grafičku.

Ako je ono ati-ca u kućištu nemože se zvati 6600 ili 5800 turbe (šta si ti već nabubao) jer radeonke iz 6.e -e serije su antikviteti koji nemaju ni agp sučelje, znači da je to nvidia iz 6.-e serije što je također staro, već je 5 serija novih izašlo od te serije,a sada će i 6.-a (4**)

Kako možeš i dalje hvaliti "svoju" lijepu 9600gt kada ti je crkla, ja bi je poslao u PM.

mislim da nisi odbro shvatio

on mu je stavio novu i vratio staru

samo ta stara koju mu je vratio nije bila njegova nvidia,nego mu je uvalio radeona

što znači da je nvidia ukradena

ako je priča istinita onda su te dobro pokrali xD

tko želi serial od eversta nek mi se javi na pp
16 godina
neaktivan
Zicka kaže...

ne kuzim ovaj dio

unutra je nova grafučka (nvidia) + preda ti neku radeonku umjesto nvidia 9600 znaci bunis se da nisi dobio 2 9600? nego jednu nvidia 9600 i neku radeonku

ili daj pojasni malo ne kuzim kako te pokrao

EDIT:sad vidim komentar od patch123

pa ako mu je stavio u komp novu nvidia 9600 i dao mu neku radeonku to nije krađa jer mu je dao novu 9600

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 21:15 (xnight_hunterx).
17 godina
neaktivan
Krađa grafičke

Ma daaj.. Pa zovi ih tamo i je*i im sve po spisku! Zovi dok se ona glupača ne javi i očitaj im bukvicu i grafa će ti se vratit za max 24h... Smijeh

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Recap za one malo sporije -> lik mu je uzeo komp da popravi njegovu 9600 nvidiu -> vratio mu je komp sa nekim sranjem unutra + kao tu njegovu pokvarenu 9600 koja je u stvari neka ATi kartica, pod firmom da je samo hladnjak od ATi-ja -> lik je nedostupan za daljnja pojašnjenja. Jel to to?

A šta reći, žao mi je ako se to dogodilo.

16 godina
neaktivan
Badaboom kaže...

Recap za one malo sporije -> lik mu je uzeo komp da popravi njegovu 9600 nvidiu -> vratio mu je komp sa nekim sranjem unutra + kao tu njegovu pokvarenu 9600 koja je u stvari neka ATi kartica, pod firmom da je samo hladnjak od ATi-ja -> lik je nedostupan za daljnja pojašnjenja. Jel to to?

da,to je to

lijepo si objasnio

tko želi serial od eversta nek mi se javi na pp
16 godina
neaktivan
Badaboom kaže...

aha znaci da mu je lik dao 2 grafe a ukrao 1-nu  to ti je profesionali kradljivac mogao je jednostavnu njegovu popravljenu 9600 (uiti tu radeonku) stavit u pc a pravu 9600 ukrast i bile bi 2 grafeu igre a ne 3

a i kako si ti iz njegovog komentara saznao da je sranje u pc-u a ne nova 9600

ja samo kuzim da mu na ruke umjesto nvidia 9600 dao neku radeonku a sto je stavio u pc nemam pojma

i nismo mi nista malo sporiji nego on nije bas najbolje napisao

17 godina
neaktivan
xnight_hunterx kaže...
Badaboom kaže...

aha znaci da mu je lik dao 2 grafe a ukrao 1-nu  to ti je profesionali kradljivac mogao je jednostavnu njegovu popravljenu 9600 (uiti tu radeonku) stavit u pc a pravu 9600 ukrast i bile bi 2 grafeu igre a ne 3

a i kako si ti iz njegovog komentara saznao da je sranje u pc-u a ne nova 9600

ja samo kuzim da mu na ruke umjesto nvidia 9600 dao neku radeonku a sto je stavio u pc nemam pojma

i nismo mi nista malo sporiji nego on nije bas najbolje napisao

A ja ne kužim ama baš ništa..Smijeh

Dobro, sve to stoji, ali daj, molim te koristi zarez i točku i druge znakove..

16 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
xnight_hunterx kaže...

A ja ne kužim ama baš ništa..Smijeh

Dobro, sve to stoji, ali daj, molim te koristi zarez i točku i druge znakove..

samo kad pisem lektiru :D

EDIT:Umjesto točke ja samo stavim u drugi red, bitno da je razumljivo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 21:48 (xnight_hunterx).
16 godina
neaktivan
Krađa grafičke

ja misilm da je ovo svima nama pouka-nikad nemoj davati svoj komp nekim likovima koje ne poznaješ i koji su ti sumnjivi

97% of teens would cry if they saw Robert Pattinson (Edward Cullen from Twilight) standing on top of a sky scraper, about to jump. If you're one of the 3% who would sit there eating pop corn screaming

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Krađa grafičke

Neznam kako bi kome palo napamet dat uopće nekome komp,a da to nije išlo preko neke preporuke.A drugo kao i većina nisam uopće skužio na kraju kaj je dobio i kaj je uopće bilo,autor teme je mogao biti malo aktivniji i objasnit bar u postovima poslije...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Krađa grafičke

Kakva tema!!Cool

Jos ne kuzim kom je sta dao,uzeo,sta je dobio,nije dobio,ko je tu pokrade,ko je prevaren!kaos

11 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RoTT kaže...

Kakva tema!!Cool

Jos ne kuzim kom je sta dao,uzeo,sta je dobio,nije dobio,ko je tu pokrade,ko je prevaren!kaos

Čista sapunica! Čeka nas još tristotinjak uzbudljivih epizoda!Smijeh

http://manutd-cro.com/forum/index.php
15 godina
protjeran
IN_trance001 kaže...
RoTT kaže...

Kakva tema!!Cool

Nadam se dobroj zabavi!Bogataš

17 godina
neaktivan
Badaboom kaže...

RoTT kaže...

Kakva tema!!Cool

Pogledaj gornji post.

Zašto tip ne stavlja screenshot gpu-z, da vidimo o kakvoj je grafičkoj karti riječ.

6800 Gt ili 8600GT?

15 godina
protjeran

Zašto tip ne stavlja screenshot gpu-z, da vidimo o kakvoj je grafičkoj karti riječ.

6800 Gt ili 8600GT?

Valjda bude kad dode.

17 godina
neaktivan
IN_trance001 kaže...

Ja jos samo cekam da netko veli da je zatrudnioSmijeh

Every time two people have sex, an angel gets a boner
17 godina
neaktivan
RoTT kaže...

6800 Gt ili 8600GT?

Valjda bude kad dode.

Ma da je njemu to problem mislim da bi visio ovdje dok ne nađe rješenje.

Možda je ovo samo neka zajebancija iz dosade.

16 godina
neaktivan
Krađa grafičke

a mozda je dosegao ogranicenje postova za 0 day korisnike?

mp14
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lamborghini murcelago lp640 kaže...

a mozda je dosegao ogranicenje postova za 0 day korisnike?

Ima 5 postova.

15 godina
protjeran

hahahahahahaha koji si ti lik. Ako ti komp nije pod garancijom, što nisi išao u neke provjerene i renomirane firme. Možda bi ti isto i ja uradio da sam neki privatnik.

17 godina
neaktivan
Krađa grafičke

Ma bravo, samo tako, stvarno super stav. Kako šta bolje pokrast, prevarit...

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice