JVC slušalice

poruka: 6
|
čitano: 2.171
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
JVC slušalice

Kupio sam u Chipoteci nove JVC slušalice. Mislim da tamo neću više zalaziti. Prve sam vratio nakon silnih peripetija. Sada ispada da i ove druge iste imaju isti problem. Desna mi uredno radi, a lijeva nakon par sekundi kaže na engleskom POWER OFF Zna li netko gdje griješim ili je vjerojatno do slušalica. Kada ih stavim na punjenje led lampica na njima se na lijevoj nakon 30-tak sekundi isključi, pa kada je dotaknem opet se upali i opet nakon 30 sekundi ugasi. Ispada da se ne puni ili?

https://ibb.co/JyLC9DF

0 0 hvala 0
17 godina
JVC slušalice

ima li to čudo app za mob, pa da vidiš stanje %?

svi dileri su alergični na povrat takvih proizvoda jer se ambalaža mora raskupusat i nehigijenski je.

ljudi znaju s amazona dobit  vraćane slušalice pune smole.

ima fotki gdje je i kutijica puna ušnog taloga.

moj moto oko povrata/zamjene je sljedeći..i trgovci su uvijek spremni. nikada ne uzimaj opet isti proizvod.

ako se i radi o seriji neispravnih jer kinez nije pojeo marendu..uvijek vrati i izrazi želju za nadoplatom i kupnjom skupljeg modela nekog

trećeg branda.

u buduće idi na odličan omjer uloženo/dobijeno..

ja imam 4 komada jabra slušalica.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.4.2023 13:10 (torrente).
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Re: JVC slušalice

Ako sam dobro shvatio app za mob je JVC Headphones Manager i kada sam pokušao skinuti tu aplikaciju mi kaže 'This app isn't avaiable for your device because it was made for an older version of Android'. Ispada da su mi ih u Chipoteci uvalili, jbg.

https://manual3.jvckenwood.com/accessory/headphones/contents/ha-et90bt/cr/DNTXSYpvwwfncj.php

Koji model si kupio i da si zadovoljan s njima? Meni trebaju za trčanje pa mi je dosta bitno da imaju zakačku za uho. I jesam izrazio želju za skupljim, ali ih nemaju sa zakačkom i da meni odgovara. Barem ne u Chipoteci u Puli.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.4.2023 13:26 (radigosa).
17 godina
JVC slušalice

nemam iskustva sa kukicama koje se okače o uho.

ove jabre stoje odlično u uhu..ma koliko hodao, nikada ih nisam dotaknuo.. baš stoje fiksno.

imam dva para ovih.

no, nije svako uho isto + trčanje.

evo vidim Pula ima na lageru.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Re: JVC slušalice

A što da radim s ovima iz Chipoteke? Nije da sam baz free dobio? Hoće li ih uzeti nazad, pa neki povrat šoldi ili piši kući propalo?!

17 godina
JVC slušalice

pardon, previdio sam komentirat.

izvedeš demonstraciju na prodajnom pultu. sve ono što si opisao.

neka oni izvedu punjenje do 100% na obe.

kada se ponovi problem, vidi što nude. imaš neispravan uređaj i ne želiš treći puta vršiti zamjenu.

najteže im je praviti storno i vraćati keš. no opet, ne radi se o televiziji da uvjetuju njeno slanje na servis..čisto sumnjam da se igdje šalju ovi brabonjci od slušalica na servis.

bitno da im ispred nosa pokažeš problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice