Disconnectovi

poruka: 17
|
čitano: 2.661
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Disconnectovi

Pozdrav, eto, vec nekih 5 mjeseci dobivam random disconnectove svakih pol sata-  sat vremena, traje nekih 2-3 sekinde, dovoljo da me izbaci iz igre, da se nemogu vratiti vise

sad mi vec ide na zivce , nije do operatera, a jucer sma kupio novu zicu, nije ni do zice

u cem bi mogao biti problem?

Konfiguracija pod MOJ PC je na PRODAJU!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Disconnectovi

Sad sam skuzio da   nekakvih 2-3 sata nakon sto upalim komp nema disconnectova a nakon toga   ih ima ?

dali je moguce da dode do pregrijavanja rutera pa da bude minidisconnect- internet se reconnecta nakov 2-3 sekunde

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Disconnectovi
Goddish kaže...

Sad sam skuzio da   nekakvih 2-3 sata nakon sto upalim komp nema disconnectova a nakon toga   ih ima ?

dali je moguce da dode do pregrijavanja rutera pa da bude minidisconnect- internet se reconnecta nakov 2-3 sekunde

Imas li nove drivere od mrezne?

Ofc.
14 godina
neaktivan
mate960 kaže...
Goddish kaže...

Imas li nove drivere od mrezne?

Eto, sad sam  skinuo nove http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=M3A%20UCC&o=Win764

i opet isit problem

14 godina

Koja mrezna, koji ruter, koji operater?

14 godina
neaktivan
Disconnectovi

Router je Iskratel - jedan jedini

Operater Je OK TV http://www.oktv.hr/

Flat net

Mrezna je na maticnoj, maticna je pod MOj PC - nemam posebnu mreznu karticu?

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 23:29 (Goddish).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

Mislio sam da je optima jer je ona imala problema sa svojim dlink 264OR ruterima, imali su problema sa sinkronizacijom i isto takvi simptomi svako malo reconnect...Nazovi operatera i prijavi kvar da vidis sta ce ti rec...Ne vjerujem da ti je do kompa...Ako i je njihov helpdesk bi ti trebao pomoci u dijagnostici pa da barem znas na cemu si...

16 godina
neaktivan
Disconnectovi

Za svaki slučaj još provjeri i splitter. Ponekad zna on zezati.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
84737 kaže...

Za svaki slučaj još provjeri i splitter. Ponekad zna on zezati.

splitter?

sto je tO?

Sorry neznam bas o routerima i tome previse, ali  u komponente se malo razumijem

mozes li mi objasiti?

14 godina

Splitter ti je mala plastična kockica na kojoj pise "line", "tel" i "adsl", ajmo je nazvat razvodna kutijica u koju se spaja telefonska linija, ruter i telefon...Mozda je i nemas (ako ti je telefon spojen u ruter direktno).

14 godina
neaktivan
Metalac kaže...

Splitter ti je mala plastična kockica na kojoj pise "line", "tel" i "adsl", ajmo je nazvat razvodna kutijica u koju se spaja telefonska linija, ruter i telefon...Mozda je i nemas (ako ti je telefon spojen u ruter direktno).

Danas je svi imaju, jer bez nje telefon i router nemogu istovremeno raditi.

Ofc.
14 godina

Noviji ruteri imaju opciju da telefon direktno stekas u ruter bez splittera...Znam o cemu govorim...

14 godina
neaktivan
Disconnectovi

DEcki hvala, ali kako da pogledam jel to zah*bava ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ako imas splitter, onda spoji telefonski kabal adsl rutera direkt u telefonsku uticnicu na par sati pa vidi dal disconnecta, ako ne disconnecta onda nabavis novi splitter za par kn preko njuskala i stvar rjesena...

16 godina
neaktivan
Metalac kaže...

Ako imas splitter, onda spoji telefonski kabal adsl rutera direkt u telefonsku uticnicu na par sati pa vidi dal disconnecta, ako ne disconnecta onda nabavis novi splitter za par kn preko njuskala i stvar rjesena...

Tako je! {#}

Ali za to vrijeme nemoj imati niti jedan telefon uštekan ako imaš još koju utičnicu u kući/stanu.

Znači samo router bez splittera i normalno bez telefona.

14 godina
neaktivan
Metalac kaže...

Noviji ruteri imaju opciju da telefon direktno stekas u ruter bez splittera...Znam o cemu govorim...

To je potpuno isto, splitter je integriran u router.

Ofc.
14 godina

E pa onda tako kazes da nemas posebno splitter...Ne znam kazem ti zovi svog oktv operatera i nek ti to rjese...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice