Daisy chain gpu?!

poruka: 11
|
čitano: 1.762
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
Daisy chain gpu?!
Pozz ekipa! 
Imam pitanje.. Planiram uzet rx7900xt, GPU ima 3x8pin, a ja imam Corsair SF750 80 Plus Platinum koji ima 2x8pin connectore.. E sad mene zanima dal mogu daisy chain grafu (znači prvi 8pin solo kabel, da druga dva 8pin-a daisy chain)?
Turky
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2023 14:22 (Kimera).
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Re: Daisy chain gpu?!
Kimera kaže...
Pozz ekipa! 
Imam pitanje.. Planiram uzet rx7900xt, GPU ima 3x8pin, a ja imam Corsair SF750 80 Plus Platinum koji ima 2x8pin connectore.. E sad mene zanima dal mogu daisy chain grafu (znači prvi 8pin solo kabel, da druga dva 8pin-a daisy chain)?

radije si kupi kabel, imas na cablemod EU shopu, 18 EUR ti  je 8 pinski za SF750 400mm

iako imas 2 kabela, imas 3 utora za na samom napajanju

sigurnije ti je kupiti dodatni kabel

imas i na amazonu takoder, sto ti je lakse

isto tako imas i modela s 2x8 pin konektorima, pa mozda da si takvu kupis?

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2023 14:04 (X3M).
2 godine
X3M kaže...
Kimera kaže...
Pozz ekipa! 

radije si kupi kabel, imas na cablemod EU shopu, 18 EUR ti  je 8 pinski za SF750 400mm

imam ja 2 kabela i oba imaju kak se kaže "pig tail",  e sad me zanima dal mogu sa drugim kabelom daisy chain druga 2 8pina. Znam da ima modela sa 2x8 pinom, al sam cicija i želim baš model koj ima 3x8pin

Turky
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2023 14:07 (Kimera).
7 godina
Kimera kaže...
X3M kaže...
Kimera kaže...
Pozz ekipa! 

imam ja 2 kabela i oba imaju kak se kaže "pig tail",  e sad me zanima dal mogu sa drugim kabelom daisy chain druga 2 8pina. Znam da ima modela sa 2x8 pinom, al sam cicija i želim baš model koj ima 3x8pin

mozes to napravit, u pravilu nista nece biti ni napajanju niti kabelu niti grafickoj, ali nikad ne znas :)

moze raditi bezprijekorno i da nemas nikakvih problema, a opet moze te zezat i bit ko zna sta

ja bih radije potrosio 18 EUR na dodatni kabel, nego da se nesto desi grafickoj od 900 EUR

2 godine

Sve to stoji, a i da ga kupim nezz di bi ga uštekao pošto koristim 2 kabela za CPU, i imam još 2 kabela za GPU, problem je što na napajanju nemam dodatni konector/utor (imam samo 2 PCIe connectora) na napajanju za novi kabel, ograničen sam, a sad da dajem još 300 evrića za novo napajanje

Turky
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2023 14:20 (Kimera).
7 godina
Kimera kaže...

Sve to stoji, a i da ga kupim nezz di bi ga uštekao pošto koristim 2 kabela za CPU, i imam još 2 kabela za GPU, problem je što na napajanju nemam dodatni konector/utor (imam samo 2 PCIe connectora) na napajanju za novi kabel, ograničen sam, a sad da dajem još 300 evrića za novo napajanje

iscupaj taj sekundarni za CPU, to ti je nepotrebno totalno. to se koristi za extremni OC, tipa tekuci dusik i te fore :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2023 14:21 (X3M).
2 godine

Znači bezz problema mogu uštekat PCIe kabel u cpu utor (govorimo o napajanju)?

Turky
15 godina
Daisy chain gpu?!

EDIT: Možeš, u specifikacijama napajanja su sva 4 konektora označena da se mogu koristiti za PCIe, ako se ne varam: link

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2023 14:27 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 0 hvala 1
2 godine

pa super ako mogu uštekat onda novi kabel, jer ja nisam znao da se to može

Turky
7 godina
Kimera kaže...

Znači bezz problema mogu uštekat PCIe kabel u cpu utor (govorimo o napajanju)?

mozes sve bez problema ustekat kako god hoces.

mozes i ono prvo sto si htio, imam isto napajanje i sjetio sam se da dolazi taj "pig tail" sto si rekao, nisam odmah skuzio, pa sam misio da bi neki  random kabel koristio za daisy chain

da, mozes taj kabel sto dolazi sa napajanjem koristiti kako si i mislio u originalnoj poruci, sve sam pomjesao

dakle nista ne moras kupovati, spoji tako kako si htio 

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2023 14:37 (X3M).
2 godine

HVALA!!!

Turky
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice