Daisy chain gpu?!
- poruka: 11
- |
- čitano: 1.762
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

radije si kupi kabel, imas na cablemod EU shopu, 18 EUR ti je 8 pinski za SF750 400mm
iako imas 2 kabela, imas 3 utora za na samom napajanju
sigurnije ti je kupiti dodatni kabel
imas i na amazonu takoder, sto ti je lakse
isto tako imas i modela s 2x8 pin konektorima, pa mozda da si takvu kupis?

radije si kupi kabel, imas na cablemod EU shopu, 18 EUR ti je 8 pinski za SF750 400mm
imam ja 2 kabela i oba imaju kak se kaže "pig tail", e sad me zanima dal mogu sa drugim kabelom daisy chain druga 2 8pina. Znam da ima modela sa 2x8 pinom, al sam cicija i želim baš model koj ima 3x8pin

imam ja 2 kabela i oba imaju kak se kaže "pig tail", e sad me zanima dal mogu sa drugim kabelom daisy chain druga 2 8pina. Znam da ima modela sa 2x8 pinom, al sam cicija i želim baš model koj ima 3x8pin
mozes to napravit, u pravilu nista nece biti ni napajanju niti kabelu niti grafickoj, ali nikad ne znas :)
moze raditi bezprijekorno i da nemas nikakvih problema, a opet moze te zezat i bit ko zna sta
ja bih radije potrosio 18 EUR na dodatni kabel, nego da se nesto desi grafickoj od 900 EUR
Sve to stoji, a i da ga kupim nezz di bi ga uštekao pošto koristim 2 kabela za CPU, i imam još 2 kabela za GPU, problem je što na napajanju nemam dodatni konector/utor (imam samo 2 PCIe connectora) na napajanju za novi kabel, ograničen sam, a sad da dajem još 300 evrića za novo napajanje
Sve to stoji, a i da ga kupim nezz di bi ga uštekao pošto koristim 2 kabela za CPU, i imam još 2 kabela za GPU, problem je što na napajanju nemam dodatni konector/utor (imam samo 2 PCIe connectora) na napajanju za novi kabel, ograničen sam, a sad da dajem još 300 evrića za novo napajanje
iscupaj taj sekundarni za CPU, to ti je nepotrebno totalno. to se koristi za extremni OC, tipa tekuci dusik i te fore :)
Znači bezz problema mogu uštekat PCIe kabel u cpu utor (govorimo o napajanju)?
pa super ako mogu uštekat onda novi kabel, jer ja nisam znao da se to može
Znači bezz problema mogu uštekat PCIe kabel u cpu utor (govorimo o napajanju)?
mozes sve bez problema ustekat kako god hoces.
mozes i ono prvo sto si htio, imam isto napajanje i sjetio sam se da dolazi taj "pig tail" sto si rekao, nisam odmah skuzio, pa sam misio da bi neki random kabel koristio za daisy chain
da, mozes taj kabel sto dolazi sa napajanjem koristiti kako si i mislio u originalnoj poruci, sve sam pomjesao
dakle nista ne moras kupovati, spoji tako kako si htio
HVALA!!!