Čudni bugovi - smrzavanje i sl.

poruka: 6
|
čitano: 862
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Čudne Greške

Moj komp je

Pentium 4 1,7 Mhz

512 mb ddr memorije

OS= XP SP2,

a druge podatke zaboravih kad je večinom sve kaj imam unutra prastaro XD .

Imam par vrlo frustrirajučih grešaka i zanima me da li neko možda zna riješenje.

Kao prvo komp mi zna dosta freezat, recimo prvih pola sata freeza konstantno, a tek pogotovo ako upalim igru ili hoću pogledat film.

Kao drugo pojavljivaju mi se grafički bugovi kao cursor od miša mi pocrni kao kocka u krugu od otprilike 20*20 pixela.

A zadnja greška mi je najiritantnija jer ne mogu ništa kopirat s harda na usb stick ili obrnuto jer mi komp odmah freeza, a i ako prijenos počne zacrni mi se ekran, pa onda jedino mogu vidjeti kad je prijenos gotov po lampici od procesora.

Kompjutor nema zločudnih aplikacija jer sam pregledao to s najmanje 4 internet security suita, jedino ako je neki nepoznat.

Molim vas ako bilo tko ima kakvu ideju za popravak toga napišite da pokušam.

0 0 hvala 0
17 godina
Čudni Bugovi

Ocisti ga od prasine, tu mislim posebno na hladnjak i ventilator od procesora i promjeni pastu na procesoru.

Prijedi na XP SP 3.

0 0 hvala 0
17 godina
Čudni Bugovi

Prvo da ga probas ocistiti? Ispuhati svu prasinu, onda skini trial Kasperski, traje 30 dana, dovoljno da ogledas, instaliraj i skenira s njim, ako ima nesto naci ce, a kad si zanji put formatirao sustav?

I s cim si skenirao?

Koje igre igras? malo memorije imas, to ti je veeeekili problem

Edit: jbg, kasnim :D

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 11:38 (goodye).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Čudni Bugovi

Nažalost komp je skroz očiščen prije pola mjeseca, a što se tiče paste to sam stavio prije nekih 2 mjeseca.

A i sumnjam da mu je temperatura problem kad je uvijek uglavnom temperatura oko 40-50 stupnjeva.

15 godina
neaktivan
RE: Čudni Bugovi

Jesam pregledao sam s Kasperskim, Nortonom, Zonealarmom, i Nod 32 .

Sustav stalno defragmentiram, te ga pregledavam svaki dan s Registry Mechanicom i Tune Up programima, te ga defragmentiram svakih mjesec dana.

Kaj se tiče igara igram pretežno WoW, Neverwinter Nights I .

17 godina
Čudni bugovi - smrzavanje i sl.

Kakav ti je HDD? mozda on zeza.

A mislim da je to rijec o dotrajalosti :(, to racunalo je staro nekih 7-8 godina?

Jesi probao ubacivati jos jedan komad rama od 512, posudi od nekoga pa probaj

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice