Crna slika na monitoru (nema signala sa grafičke)

poruka: 7
|
čitano: 7.100
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Ljudi moli pomoc

Krepala matična valjda. Ne daje sliku na monitor (crni ekran), neda sliku niti preko maticne ni preko grafičke. Izvadim ram, cvili kao da radi. Izgleda dize i sistem kada ga mogu ugasiti na gumb (kratak pritisak). Ima li tko ideju sta bi joj moglo biti?

Radi se o konfi:

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ALiveNF4G-DVI

x1650 pro

sempron 3000

1gb ddr2 566

codegen 400w

Uglavnom, otisao bih danas i kupio ovu maticnu:

http://www.hgspot.hr/55432/maticna-ploca-asrock-n68c-s-ucc

E sada treba pomoc, pošto sam noob oko konfi. Da li će pasati svi dijelovi sa stare maticne na ovu novu (posebno mema koja je na 566)? Da li su uopće iste veličine (za kućište)? 

Molim samo da mi netko kaže prije dok ne bacim 3 glave, a onda ju nemrem pospojiti! :p

Hvala

lp

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Ljudi moli pomoc
da nije grafa riknula pa je zato crni ekran?
Dadoh dinar, mišljah, srat ću, al' prevarih se grdno, jer samo sam prdn'o. ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
15 godina
moderator

pasat će ti matična...

al najprije probaj kod nekog isprobat svoje komponente da nebi bilo u čemu drugom problem pa da ne baciš lovu bezveze

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
16 godina
dado16 kaže...

Ma neće baciti sliku preko integrirane niti preko dedicated grafe!

14 godina
neaktivan
dado16 kaže...

Dok ne daje sliku preko integrirane grafike na matičnoj ploči očito je matična riknula.

Za svaki slučaj, izvadi grafičku karticu i upikni je negdje kod frenda, koliko me pamčenje služi za takvu grafulju netreba dodatno napajanje, dovoljno joj je 75 W iz PCI utora .... 

Jack Daniels is the way to go !
16 godina
XXX-Man kaže...

pasat će ti matična...

al najprije probaj kod nekog isprobat svoje komponente da nebi bilo u čemu drugom problem pa da ne baciš lovu bezveze

Znači ide sve! Super! Nemam vremena isprobavati, a ova grafa iako je smece od asrocka cini mi se dobra, jer mogu upasati stare dijelove i upgrejdat novima ukoliko se pokaže potreba ;)

14 godina
neaktivan
Blacky_RI kaže...
dado16 kaže...

Dok ne daje sliku preko integrirane grafike na matičnoj ploči očito je matična riknula.

Za svaki slučaj, izvadi grafičku karticu i upikni je negdje kod frenda, koliko me pamčenje služi za takvu grafulju netreba dodatno napajanje, dovoljno joj je 75 W iz PCI utora .... 

Ne mora značiti da je matična riknula ako ne pokazuje sliku preko integrirane..........ja sam imao matičnu kojoj ne radi integrirana a radi preko AGP/PCI-E utora.....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice