Evo, nisam baš početnik u programiranju... Mislio sam napraviti nekakav program, pa mi vi preporučite koji je po vama najbolji program... Do sada sam programiro u : Liberty basicu, FMS Logo, MWS Logo, Terrapin Logo... Misilo sam sada Visual Basic ili c++ ili c#... Pa, evo vi mi recite koji je po vama najbolji program za rađenje nekakvih programa.. Možete slobodno navesti neke svoje programe, ako možda znate za kakvo programiranje je najbolje raditi u Visual Basicu itd.
(nemam ideje još kakav rad ću napraviti... ali mislim nekakvo računanje fizike, matematike ili tako nešta...)
U kojem programu programirati
- poruka: 13
- |
- čitano: 10.637
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Btw. jel je potrebno neki program imati uz ta 3 navedena programa, da mi se kao npr. ne učitava rad preko koda, več da ja to snimim u neku .exe (ili neku drugu) datoteku, da mi se to učitava kao program... ?
Delphi, a ako ti se neda u njemu onda C++.
Evo, nisam baš početnik u programiranju... Mislio sam napraviti nekakav program, pa mi vi preporučite koji je po vama najbolji program... Do sada sam programiro u : Liberty basicu, FMS Logo, MWS Logo, Terrapin Logo... Misilo sam sada Visual Basic ili c++ ili c#... Pa, evo vi mi recite koji je po vama najbolji program za rađenje nekakvih programa.. Možete slobodno navesti neke svoje programe, ako možda znate za kakvo programiranje je najbolje raditi u Visual Basicu itd.
(nemam ideje još kakav rad ću napraviti... ali mislim nekakvo računanje fizike, matematike ili tako nešta...)
Prvo boldano je IDE....drugo boldano je programski jezici a treće boldano je opet IDE.....kreni od toga.
Prvo boldano je IDE....drugo boldano je programski jezici a treće boldano je opet IDE.....kreni od toga.
...?
Nekužim
Može još prjedloga?
Assembler
Assembler
WTF :D Jednostavno - ne!
Visual Studio. Isto kao da si pao s Marsa, a programiraš već, pa ne znaš.
Assembler
Dobro ti je kolega rekao... u asembleru mozes sve pisati... Od integrala, statike... u biti sta god zamislis u asembleru mozes napisati...
Da... a kad naucis razliku izmedju programskog jezika i IDE-a onda dodji ponovo tu i ponovo pitaj pa cemo ti onda odgovoriti kako treba ;)
Ali do tada... Assembler je zakon!
Sve neki pametnjakovići ode, pustite čovika na miru.
Uglavnon IDE(integrated development environment ) je u biti tektualni editor sa ugrađenim kompajlerom i debbugerom. Mislim da ti je najbolje početi sa C#-om.
Skini besplatnu verziju Visal Studio Express http://www.microsoft.com/express/ u počni programirat...