U kojem programu programirati

poruka: 13
|
čitano: 10.635
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo, nisam baš početnik u programiranju... Mislio sam napraviti nekakav program, pa mi vi preporučite koji je po vama najbolji program... Do sada sam programiro u : Liberty basicu, FMS Logo, MWS Logo, Terrapin Logo... Misilo sam sada Visual Basic ili c++ ili c#... Pa, evo vi mi recite koji je po vama najbolji program za rađenje nekakvih programa.. Možete slobodno navesti neke svoje programe, ako možda znate za kakvo programiranje je najbolje raditi u Visual Basicu itd.

(nemam ideje još kakav rad ću napraviti... ali mislim nekakvo računanje fizike, matematike ili tako nešta...)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: U kojem programu programirati

Btw. jel je potrebno neki program imati uz ta 3 navedena programa, da mi se kao npr. ne učitava rad preko koda, več da ja to snimim u neku .exe (ili neku drugu) datoteku, da mi se to učitava kao program... ?

17 godina

Delphi, a ako ti se neda u njemu onda C++.

16 godina
neaktivan
Stipa.03 kaže...

Evo, nisam baš početnik u programiranju... Mislio sam napraviti nekakav program, pa mi vi preporučite koji je po vama najbolji program... Do sada sam programiro u : Liberty basicu, FMS Logo, MWS Logo, Terrapin Logo... Misilo sam sada Visual Basic ili c++ ili c#... Pa, evo vi mi recite koji je po vama najbolji program za rađenje nekakvih programa.. Možete slobodno navesti neke svoje programe, ako možda znate za kakvo programiranje je najbolje raditi u Visual Basicu itd.

(nemam ideje još kakav rad ću napraviti... ali mislim nekakvo računanje fizike, matematike ili tako nešta...)

Prvo boldano je IDE....drugo boldano je programski jezici  a treće boldano je opet IDE.....kreni od toga.

Private
15 godina
neaktivan
Private kaže...
Stipa.03 kaže...

Prvo boldano je IDE....drugo boldano je programski jezici  a treće boldano je opet IDE.....kreni od toga.

...?
Nekužim Neodlučan

15 godina
neaktivan

Može još prjedloga?

16 godina
odjavljen

Assembler

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Assembler

WTF :D Jednostavno - ne!

Down goes the window, out goes the heat!
16 godina
neaktivan

Visual Studio. Isto kao da si pao s Marsa, a programiraš već, pa ne znaš.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

0 0 hvala 0
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Assembler

Dobro ti je kolega rekao... u asembleru mozes sve pisati... Od integrala, statike... u biti sta god zamislis u asembleru mozes napisati... Nevinašce

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
Dobro je kolega gore rekao,počni sa time,i naravno puno sreče u učenju.
17 godina

Da... a kad naucis razliku izmedju programskog jezika i IDE-a onda dodji ponovo tu i ponovo pitaj pa cemo ti onda odgovoriti kako treba ;)

Ali do tada... Assembler je zakon!

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sve neki pametnjakovići ode, pustite čovika na miru.

Uglavnon IDE(integrated development environment ) je u biti tektualni editor sa ugrađenim kompajlerom i debbugerom. Mislim da ti je najbolje početi sa C#-om.

Skini besplatnu verziju Visal Studio Express http://www.microsoft.com/express/ u počni programirat...

Checked-out since 1983

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice