Ovako jel mi mozete reci... koji bi procesor mogao uzeti za moju maticnu GIGABYTE GA-8I915PL-G .. zelio bih imati 250 fpsa u codu 2 .... graficku imam ATI RADEON hd4350 1gb... i jel ovise sta rami o fpsu ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako jel mi mozete reci... koji bi procesor mogao uzeti za moju maticnu GIGABYTE GA-8I915PL-G .. zelio bih imati 250 fpsa u codu 2 .... graficku imam ATI RADEON hd4350 1gb... i jel ovise sta rami o fpsu ?
http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=1915
Drug, izvoli sve je do tebe!
Pozdrav!
da ali jel mi mozete reci.. neki sa kojim bi imao 250 fpsa... ja nneznam bas... jel odavde koji pase na moju maticnu ??
da ali jel mi mozete reci.. neki sa kojim bi imao 250 fpsa... ja nneznam bas... jel odavde koji pase na moju maticnu ??
Kolega ti je stavio link sa listom procesora koje tvoja matična podržava, samo pogledaj jeli ikoji od njih ima u navedenoj trgovini.
A što se tiče FPS-a, u kojo igri misliš to imat....Tetris? Navedi ostale komponente pa ćemo dalje u detalje....
EDIT:
Lapsuz, ja budala ne čitam prvi post pa bacam prodike :D
Errrrm, nezz jeli baš može tvoja grafa toliko povuć, mislim ipak je starija serija
Iz ove ponude ti ništa ne valja! Hvataj se oglasa.. mada ti ni grafika nije za pohvaliti. Nisam siguran koliko bi dobio kada bi kupio kakav Q9550 ili Q9650. Razmisli da zamijeniš i grafiku. Kombinacije koliko FPSA i drugoga dobiješ kojim kombinacijama CPU-GPU potraži na www.tomshardware.com ili preko google. Ovako je sve nezahvalno...
Pozdrav!
e jel mi mozete reci... jel rami ovise o fpsu ?
Nešto mi govori da ćete morati da kupite sasvim novi računar! Bilo bi poželjno da vam RAM radi u dual chanell modu.