Novi Coooler

poruka: 13
|
čitano: 1.761
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Novi Coooler

Ja sam prije jedno 2 mjeseca kupio novo kučište u linksu tj ja sastavio komponente oni su mi samo to složili , i sad bi htjeo promjenit novi Cooler.Eto taj.http://www.links.hr/index.php?naziv=Cooler+ZALMAN+CNPS7X+LED%2C+socket+1155%2F1156%2F1366%2FAM3%2FAM2%2B%2FAM2&option=artikl&id_kategorija=05090307&id_artikl=050.903.227.

Matičnu koju imam je http://www.links.hr/index.php?naziv=Mati%E8na+plo%E8a+ASROCK+770+Extreme3%2C+AMD+770%2FSB710%2C+DDR3%2C+zvuk%2C+S-ATA%2C+RAID%2C+G-LAN%2C+PCI-E%2C+eSATA%2C+USB+3.0%2C+ATX%2C+s.+AM3&option=artikl&id_kategorija=05030314&id_artikl=050.303.489

Procesor  http://www.links.hr/index.php?naziv=Procesor+AMD+Phenom+II+X4+955+BOX+Black+Edition%2C+s.+AM3%2C+3.2GHz%2C+8MB+cache%2C+Quad+Core&option=artikl&id_kategorija=05060314&id_artikl=050.603.184

Dali bi taj Cooler mogo to dobro hladit 

I ovako još nešt u vezi garancije ako sad taj coller mjenjam SAM a imam garanciju na djelove tj na taj procesor dali če mi otič garancija na procesor.Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Novi Coooler

Cekaj jesi kupio komponente ili si kupio cijeli komp s tim komponentama.. i imas na stranici od kucista onu naljepnicu da ako skines gubis garanciju, ako nemas nemas ti zasto gubit garanciju ti si stavio novi hladnjak nisi procesor demoliro xD

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Novi Coooler

pa ja sam naručio komponente i oni su meni njega sstavili ali dvd room nije nije bio na spisku.pa je tako ona naljepnica bila gore ali sam ja moro otvorit zbog toga d ubacim dvd a i na lisu svi djelovi imaju granciju određeni mjeseima tka a bi trebalo bit

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Novi Coooler

Možeš prevest ovo sto si napiso na hrvatski? imas puno pravopisnih gresaka pa ne razumijem

17 godina

Momak, ajde bez ikakvih loših namjera - ostavi se kompa i gramatiku i pravopis u ruke, jer je ovo PRESTRAŠNO...!

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
14 godina
neaktivan
Novi Coooler

pa ja sam naručio komponente i oni su meni njega sastavili ali dvd room nije  bio na spisku.pa je tako ona naljepnica na kučištu bila pa sam komp otvorio da ubacim dvd da bio mogo instalirat windowse a i na listi svi djelovi imaju garanaciju određeni mjesecima i tak bi trebal bit garancija onda 

PRAVOPIS {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

to meni ili? a ti kupi taj hladnjak jer je odlican i neces imat nikakvih problema i neces izgubit garanciju jer je to nemoguce lol.. tako da samo daj kupi.

14 godina
neaktivan
Novi Coooler

okee...tnx.....znači ja bi taj ZALMANOV hladnjak mogo stavit na svoju matičnu jel odgovara socket

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Novi Coooler

i jel bi mogo dobro hladit moj četvero jezgreni procesor 3.20

0 0 hvala 0
15 godina
ludinato kaže...

i jel bi mogo dobro hladit moj četvero jezgreni procesor 3.20

Da. U igricama ti nebi prelazilo 43-45c

15 godina
neaktivan
Novi Coooler

Za ovakvebi trebalo organizirat neku akciju...DAJMO IM DA NAPIŠU POST....ko što je bila ona DAJMO DA ČUJU....jer ovo je brodolom od pravopisa...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

zasto ne? ja imam amd pheonm 2 955 be na 3.20 stock kuler u biosu sam pod "quite cooling" namjestio lvl 5, i kad igram igrice ne prelazi mi 47 stupnjeva, a ako stavis automatic onda je jako bucan.. tako da neigra ti neku veliku ulogu jos ne razmisljam o mjenjanju cooler-a {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice