Spremam se na kupnju novog stroja za narednih 3-4 godine, pa kako trebam i matičnu ploču malo sam u nedoumici glede slijedećeg:
svi pričaju o Asus-u, Gigabyte-u, MSI-i, itd., no meni je za oko zapela Foxconn FlamingBlade, no kako na forumu ni riječi o Foxconovim
pločama a u rekla kazala razgovorima i saznanjima svi su ili - a) nemam pojma; b) foxconn je smeće c) kaj je to foxcon,
odlučih malo na forumu prikupiti mišljenja u nadi da netko nekaj argumentirano ima za reći. unaprijed hvala.
btw, ostalo kaj ide u stroj intel i7-9xx, ati 5870, raptor 150 GB, gskill Perfect Storm F3-17066CL9T-6GBPS, vjerojatno XFX black edition 850W
( moram izračunati koliko mi treba jakosti kad skupim sve komponente, napajanje bum zadnje uzel ), a kućište bum vidjel, ovi antec-i i thermaltec-i
su mi precijenjeni, no nema veze stavim konfu u neku aluminijsku kutiju, bumnem ventilatore i nek radi dok si ne nađem kučište
eto pa ako ima voljnih ljudi glede konstruktivnih primjedbi, savjeta i sl. primarno na ploču a onda i na cijeli stroj, otvoren sam za iste
pozdrav,
glupavi