Intel Club (opća tema o procesorima) izdvojena tema

poruka: 15.370
|
čitano: 3.133.971
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Intel i5 Club
13 godina
Intel Club (opća tema o procesorima)

Ma kaj to uopće treba čekat, dočekivat ne znam šta sve ne kad je 7800X3D 350e kod nas i dalje je to teška artiljerija za gaming. Sporiji 10% od 9800X3D za 150e manje. Intel ako i izbaci nešto brže cijena ide u sferu science ficitiona.

Edit: eventualno dodatni pad X3D modela koji i tako guraju sve ispod 5090/4090 bez problema.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 11:13 (mislioc).

3 0 hvala 0
16 godina
Re: Intel Club (opća tema o procesorima)
mislioc kaže...

Ma kaj to uopće treba čekat, dočekivat ne znam šta sve ne kad je 7800X3D 350e kod nas i dalje je to teška artiljerija za gaming. Sporiji 10% od 9800X3D za 150e manje. Intel ako i izbaci nešto brže cijena ide u sferu science ficitiona.

Edit: eventualno dodatni pad X3D modela koji i tako guraju sve ispod 5090/4090 bez problema.

Kralj efikasnosti 7800x3d će ostati nedostižan nadalje svima ubuduće.Dapaće prastari Rizen 5800x3d je još uvijek(igre koje vole cache) za intela problem kao i7 8700 za ryzena nekad.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
12 godina
forumaš kaže...
picajzla0707 kaže...
forumaš kaže...

Kao što rekoh, takvih cijena nema na njuškalu kod švercera 😂

e da, tome i služi rebrandiranje, da ti naplate novu cijenu za stari proizvod

nismo se baš nadali niti da će amd biti taj koji probija oblake cijenama, a da je intel taj koji prati i u dobrom dijelu procesora postaje budget opcija, pa eto... baba su čim je dobila top gejming procesor diže cijene ko da je na aukciji

Zamisli da netko objavi oglas tu na forumu da prodaje novi zapakirani i5 10400 ta 200$ ili eura....

ha ha ha koja bi to tema bila i koji komentari, garantiram da bi bilo čuđenja ko pura dreku 

ha ha ha i5 10400 za 200$

Ti bi to kupio?

Zapravo jako puno ljudi, pa dan danas se prodaju polovni 9900k po suludim cijenama, ne zato sto toliko zapravo kosta nego zato sto kupci nisu informirani.

4 godine
suspendiran
dery kaže...
mislioc kaže...

Kralj efikasnosti 7800x3d će ostati nedostižan nadalje svima ubuduće.Dapaće prastari Rizen 5800x3d je još uvijek(igre koje vole cache) za intela problem kao i7 8700 za ryzena nekad.

samo kaj 14600k danas dobis za pola cijene 7800x3d, da en ubacujemo u pricu produktivnost, oc mogucnosti itd itd

hahhaajaads kaže...
forumaš kaže...
picajzla0707 kaže...
forumaš kaže...

Kao što rekoh, takvih cijena nema na njuškalu kod švercera 😂

e da, tome i služi rebrandiranje, da ti naplate novu cijenu za stari proizvod

nismo se baš nadali niti da će amd biti taj koji probija oblake cijenama, a da je intel taj koji prati i u dobrom dijelu procesora postaje budget opcija, pa eto... baba su čim je dobila top gejming procesor diže cijene ko da je na aukciji

Zamisli da netko objavi oglas tu na forumu da prodaje novi zapakirani i5 10400 ta 200$ ili eura....

ha ha ha koja bi to tema bila i koji komentari, garantiram da bi bilo čuđenja ko pura dreku 

ha ha ha i5 10400 za 200$

Ti bi to kupio?

Zapravo jako puno ljudi, pa dan danas se prodaju polovni 9900k po suludim cijenama, ne zato sto toliko zapravo kosta nego zato sto kupci nisu informirani.

cijene su sulude jer taj cpu gazi ovog 5600x gore na listi uzduz i poprijeko a ono cpu iz 2018 godine

16 godina

Onda gazi i intel 12. generaciju sa liste....imao i7 10700F i bio je dobar ali ryzen 5700X je bolji i hladniji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa kaže gazi gazi gazi me.....mislim da vas je najviše izgazio i naguzio brat Jensen 

Intel i Amd tu ne mogu parirati

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

i9 9900K gazi Alder lake na 4.0-4.5ghz ali cim se nakloka preko 5ghz ili u usporedbi sa Raptor lake koji je "out of box" preko 5ghz, i9 ostaje u prasini.

12 godina

Pa realno, i i7 7700k dere 9800x3d, a procesor iz skoro 2016 

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

Dobro...gazi, dere, šta je sljedeće, zanimljivo baš....pegla bi moglo isto upast....dajte budite kreativni

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 18:18 (MGloc).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Intel i5 Club
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice