pozdrav,
postoji li za moju MBO još neka opcija za upgrade osim i7 6700/7700k budući oni bezrazložno još uvijek drže cijenu. Vidio sam da postoje oni xeon serija procesora pa ako mi možete reći koji je najjači a da je cijenom prihvatljiv. Naime komp mi je i dalje top za sve što radim ali htio bih samo upgrejdat procesor čisto da mi novi BF može glađe raditi jer nisam siguran kako će i da li će raditi na ovom.
Hvala unaprijed
Prijatelju tvoje računalo te je vjerujem dobro služilo. Zahvali mu se i za novije igre je ono sada lagano na koljenima, posebice ako je monitor 2k rezolucije...nije za baciti tako da ga prodaš/prosljediš nekome sa manjim prohtjevima i poslužit će još godinama za nekakav light gaming na 1080p. a ti kreni u potragu za novijim i modernijim riješenjima koje će te služiti narednih godina. Za tipa 700e se da složiti novo moderno računalo sa kakvom rabljenom grafičkom tipa 3060ti koje će zadovoljiti tvoje potrebe. Za savjete slobodno dallje pitaš ljude ako ti zatrebaju pa nebude problem. Nikakve nadogradnje ti nisu opcija.
lp