Intel Club (opća tema o procesorima) izdvojena tema

poruka: 15.305
|
čitano: 3.114.862
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Intel i5 Club
17 godina
Re: Intel Club (opća tema o procesorima)
tomislavivic kaže...

pozdrav,

postoji li za moju MBO još neka opcija za upgrade osim i7 6700/7700k budući oni bezrazložno još uvijek drže cijenu. Vidio sam da postoje oni xeon serija procesora pa ako mi možete reći koji je najjači a da je cijenom prihvatljiv. Naime komp mi je i dalje top za sve što radim ali htio bih samo upgrejdat procesor čisto da mi novi BF može glađe raditi jer nisam siguran kako će i da li će raditi na ovom.

Hvala unaprijed

Prijatelju tvoje računalo te je vjerujem dobro služilo. Zahvali mu se i za novije igre je ono sada lagano na koljenima, posebice ako je monitor 2k rezolucije...nije za baciti tako da ga prodaš/prosljediš nekome sa manjim prohtjevima i poslužit će još godinama za nekakav light gaming na 1080p. a ti kreni u potragu za novijim i modernijim riješenjima koje će te služiti narednih godina. Za tipa 700e se da složiti novo moderno računalo sa kakvom rabljenom grafičkom tipa 3060ti koje će zadovoljiti tvoje potrebe. Za savjete slobodno dallje pitaš ljude ako ti zatrebaju pa nebude problem. Nikakve nadogradnje ti nisu opcija.

lp

16 godina
tomislavivic kaže...

pozdrav,

postoji li za moju MBO još neka opcija za upgrade osim i7 6700/7700k budući oni bezrazložno još uvijek drže cijenu. Vidio sam da postoje oni xeon serija procesora pa ako mi možete reći koji je najjači a da je cijenom prihvatljiv. Naime komp mi je i dalje top za sve što radim ali htio bih samo upgrejdat procesor čisto da mi novi BF može glađe raditi jer nisam siguran kako će i da li će raditi na ovom.

Hvala unaprijed

Naš kolega forumaš igra bf sa i7 4790k i rtx2070s na 1440p, ti bi trebao uzet 9900k i jači gpu ali to je bacanje love. Moraš sve komplet mijenjat nešto novije tako je najbolje.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
17 godina

Nepotrebno spominjanje bilo kakve 9gen i sl. zbunjuješ čovjeka, 9gen. nejde na njegovu platformu, a za polovno ljudi traže više nego što vrijedi, ko šta ima i na čemu se igra njemu nije bitno, tako da utaman pisati slova o tome.

Ryzen 7500f pa na više ili pak kakav i5 14600KF.....ja nebi ništa slabije od toga ako bi več gledao da me služi narednih 5g.+

od polovnih kartica ispod rtx 3060ti/6700XT nebih također razmišljao.

16 godina
Wiz3m4n kaže...

Nepotrebno spominjanje bilo kakve 9gen i sl. zbunjuješ čovjeka, 9gen. nejde na njegovu platformu, a za polovno ljudi traže više nego što vrijedi, ko šta ima i na čemu se igra njemu nije bitno, tako da utaman pisati slova o tome.

Ryzen 7500f pa na više ili pak kakav i5 14600KF.....ja nebi ništa slabije od toga ako bi več gledao da me služi narednih 5g.+

od polovnih kartica ispod rtx 3060ti/6700XT nebih također razmišljao.

Isti su soketi 1151 pa ja mislio.Ali rekoh inače treba sve novije nema mu smisla bilo šta na tu platformu.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put danas u 13:21 (dery).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Intel i5 Club
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice