I7 4770K help

poruka: 19
|
čitano: 1.860
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
I7 4770K help

ovako imam i7 4770K  i kad sam tek instalo win prije par dana na destkopu mi je bio na 3.5 ghz kako i treba bit nakon kaj sam pokrenuo igru tipa BF4 ukljucio se turbo na 3.9ghz sad je proslo par dana nista nisam OC posto neznam i sad kad je i na destkopu radi na 3.9ghz umjesto na 3.5 moze neki help?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: I7 4770K help

Iskljuci intel speed step ili kratica EIST 

Zatim postavi mnozitelj na 35 i bckl na 100

Makni vecinu auto opcija u biosu zadaj mu vrijednosti koje zelis naveo sam ti i bit ce zakucan na 3.5

komp u dijelovima na prodaju : http://www.njuskalo.hr/korisnik/oly570
12 godina
neaktivan
oly570 kaže...

Makni vecinu auto opcija u biosu zadaj mu vrijednosti koje zelis naveo sam ti i bit ce zakucan na 3.5

Ja bi htio da ostane radit boost kad udem in game jedino kad sam van igra da radi na 3.5 oce to bit tako ako napravim to kaj si ti reko?

14 godina

Ako si napravio core unpark ili stavio na high performance power setting, to ti je mogući uzrok, no više to meni smrdi da si pogasio c1-c6 states u BIOS-u.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.5.2014 2:01 (buljo781).
12 godina
Nvidia GTX 680 kaže...
oly570 kaže...

Ja bi htio da ostane radit boost kad udem in game jedino kad sam van igra da radi na 3.5 oce to bit tako ako napravim to kaj si ti reko?

A s čim ti glavu razbijaš{#}

koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće
12 godina
neaktivan
buljo781 kaže...

Ako si napravio core unpark ili stavio na high performance power setting, to ti je mogući uzrok, no više to meni smrdi da si pogasio c1-c6 states u BIOS-u.

nisam u biosu nis diro al unprack core jesam napravio i stavio sam na high performance znaci do toga je?

15 godina
I7 4770K help

pa jel bitno dal radi na 3,5 ili 3.9.. bas prevelike koristi nemas od tog boosta u igrama tako da ne bi trebao razbijati glavu tim.....

Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
zagy15061984 kaže...

pa jel bitno dal radi na 3,5 ili 3.9.. bas prevelike koristi nemas od tog boosta u igrama tako da ne bi trebao razbijati glavu tim.....

ok samo sam htio da radi ko i na početku manje na destku i da se boost ukljuci u igrama ko kako je i predviđeno....al niko nezna rec kako da to vratim :/

13 godina
Nvidia GTX 680 kaže...
zagy15061984 kaže...

ok samo sam htio da radi ko i na početku manje na destku i da se boost ukljuci u igrama ko kako je i predviđeno....al niko nezna rec kako da to vratim :/

probaj resetirat bios na tvorničke postavke

12 godina
neaktivan
I7 4770K help

ok probat cu to

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
BoobZ kaže...

nakon sto to napravis, odes i u windowsima napravis jos i ovo ak ti se nebude spustao:){#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
12 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
BoobZ kaže...

nakon sto to napravis, odes i u windowsima napravis jos i ovo ak ti se nebude spustao:){#}

nisam trebo RR bios posto mi je pc star 7 dana novi ...tako da sam napravio ovo kaj stjepanj reko i radi sad full pada core clock kad nikaj ne radim tnx

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.5.2014 16:31 (Nvidia GTX 680).
13 godina
protjeran
I7 4770K help

heh, znaci mali se dize ko lud!{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Stjepanj kaže...
BoobZ kaže...

Jesu li to u tebe na stock frekvenciji temperature na idle?

U mene je brat bratu za 10c hladniji procesor na idleu, a jos nemam vodeno. Je li Sandy stvarno toliko hladniji?

Interesantno

Hejjjjj
12 godina

Pa cista logika.

Sandy je preko lema povezan sa heatsprederom,dok je Ivy,Haswell sa "pastom za zube"{#}.

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
12 godina
Paradox1 kaže...

Pa cista logika.

Sandy je preko lema povezan sa heatsprederom,dok je Ivy,Haswell sa "pastom za zube"{#}.

Nije PASTA ZA ZUBE nego su stavili PASTITURNU mast a ona slabo provodi toplinu al kažu da je dobra za trenje

koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.5.2014 17:49 (nicky.sl).
12 godina

lel{#}

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
13 godina
protjeran
Chico12 kaže...

Jesu li to u tebe na stock frekvenciji temperature na idle?

U mene je brat bratu za 10c hladniji procesor na idleu, a jos nemam vodeno. Je li Sandy stvarno toliko hladniji?

Interesantno

inace su oko 30°c za cpu kad je u kuci cca 22-23°c, sad je vec doslo malo toplije vrijeme pa je i u kuci vec oko 26-27°c pa su i temp oko 34-35°c !

No zato pod primeom95 ide samo do 50°c ili eventualno za ovu topliju verziju 55-56°c, naravno to sve pod minimalnim okretajima od 600-max 800rpm-a! ima veze i to sto ti imas sandya(vec su ti odgovorili) no ovo je proc od malih 65w vjeruj mi na high-end zracnom cooleru(poput tvog) to ide bolesno nisko! kao sto vidis na 3,5ghz s svim jezgrama radi na mizernih 0,880V! ima haswell i svojih prednosti{#}lp

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.5.2014 19:18 (Stjepanj).
11 godina

Ma ja vidi mene budale, nije uvijek zima! {#}

Hejjjjj
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice