verzija biosa na ploči je f13...stavio bi ja f14d ali me strah da mi usred updejta biosa se ne isključi računalo..pa mogu ploču ljepo baciti
Gigabyte GA-990XA-UD3
- poruka: 532
- |
- čitano: 105.109
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Bios možeš eliminirati tako da napraviš recovery biosa pošto matična ima 2 biosa, malo guglaj i probaj , ako ti je čipset onda mijenjaj tj . ako imaš backup vindowsa nanovo ih instaliraj. Pregledaj si sve kablove ako se je nešto pomaklo. Isto se meni dogodilo kada mi je dugme za paljenje bilo zaglavljeno :)..
Znaci ako mi se PC ugasi usred updejta biosa neće bit nista..sve provjereno osim biosa i sustava tj da nije neki virus
Koji imas antivirusni program instaliran trenutno?
Pokreni si HitmanPro nabrzinu i vidi da li je sve OK.
Komp se gasi tako da teško mogu sta pogledati sa antivirusnim programom..ne stigne m jer se PC ugasi
Ako ti nije teško molim te pojasni mi malo
rekao bi loše napajanje ili windowsi u banani ili baterija
Ako ti nije teško molim te pojasni mi malo
Ugasis komp i ponovo ga upalis i odmah stisces tipku F8 brzo, tako da dobijes ekran s izborom odlaska u Safe Mode
BTW: koje Win imas 7/8?Safe mode se pokrece sa f8
Znam kako se to radi..al me zanima kaj sa time dobivam
Da vidis da li ce ti se i onda gasit komp.
Vecina malware-a ne radi u safe mode, a tako mozes i vidjeti da li ti neka druga software komponenta radi probleme.
U safe mode se pokrecu samo najpotrebniji windows servisi/procesi i driveri.
Ako ti se gasi komp i u safe mode onda je 99% do hardware-a.
Prodat ću.. Hvala
Prodat ću.. Hvala
Prodaj...
Prodat ću.. Hvala
...problem riješen....
I onda jel i dalje resetira sam sebe?
updejto uspješno bios i dalje se sam gasi i pali..moram se malo više sa tim poigrati..ili jednostavno vrijeme za drugu ploču...
updejto uspješno bios i dalje se sam gasi i pali..moram se malo više sa tim poigrati..ili jednostavno vrijeme za drugu ploču...
A da probaš prominit CMOS bateriju na matičnoj, za svaki slučaj.
Oh pa vidi ja imam ovu plocu :)
Mrak za oc, nemam rijeci moj fx ide preko 4.7ghz samo da uganjam vodu idem na 5k!
Jel netko probao beta bios feh i ako je kako se ponaša?