verzija biosa na ploči je f13...stavio bi ja f14d ali me strah da mi usred updejta biosa se ne isključi računalo..pa mogu ploču ljepo baciti
Bios možeš eliminirati tako da napraviš recovery biosa pošto matična ima 2 biosa, malo guglaj i probaj , ako ti je čipset onda mijenjaj tj . ako imaš backup vindowsa nanovo ih instaliraj. Pregledaj si sve kablove ako se je nešto pomaklo. Isto se meni dogodilo kada mi je dugme za paljenje bilo zaglavljeno :)..
Znaci ako mi se PC ugasi usred updejta biosa neće bit nista..sve provjereno osim biosa i sustava tj da nije neki virus
Koji imas antivirusni program instaliran trenutno?
Pokreni si HitmanPro nabrzinu i vidi da li je sve OK.
Komp se gasi tako da teško mogu sta pogledati sa antivirusnim programom..ne stigne m jer se PC ugasi
Ako ti nije teško molim te pojasni mi malo
rekao bi loše napajanje ili windowsi u banani ili baterija
Ako ti nije teško molim te pojasni mi malo
Ugasis komp i ponovo ga upalis i odmah stisces tipku F8 brzo, tako da dobijes ekran s izborom odlaska u Safe Mode
BTW: koje Win imas 7/8?Safe mode se pokrece sa f8
Znam kako se to radi..al me zanima kaj sa time dobivam
Da vidis da li ce ti se i onda gasit komp.
Vecina malware-a ne radi u safe mode, a tako mozes i vidjeti da li ti neka druga software komponenta radi probleme.
U safe mode se pokrecu samo najpotrebniji windows servisi/procesi i driveri.
Ako ti se gasi komp i u safe mode onda je 99% do hardware-a.
Prodat ću.. Hvala
Prodat ću.. Hvala
Prodaj...
Prodat ću.. Hvala
...problem riješen....
I onda jel i dalje resetira sam sebe?
updejto uspješno bios i dalje se sam gasi i pali..moram se malo više sa tim poigrati..ili jednostavno vrijeme za drugu ploču...
updejto uspješno bios i dalje se sam gasi i pali..moram se malo više sa tim poigrati..ili jednostavno vrijeme za drugu ploču...
A da probaš prominit CMOS bateriju na matičnoj, za svaki slučaj.
Oh pa vidi ja imam ovu plocu :)
Mrak za oc, nemam rijeci moj fx ide preko 4.7ghz samo da uganjam vodu idem na 5k!

Jel netko probao beta bios feh i ako je kako se ponaša?