Da li mi je dobar odabir

poruka: 6
|
čitano: 1.543
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Da li mi je dobar odabir
Ovako planiram kupiti ovu koMBINACIJU

AMD A8-3850 100W I GIGABYTE A75-UD2H i planiram staviti 8giga rama sa 1866mhz, jer taj procesor podržava najvise tu frekvenciju i zelim ga maksmiralno iskoristi, ali 150 kn vise dode od 8 giga sa 1600mhz.....da li da stavim neki cooler na procesor ili drugo da li ce biti problema sa zagrijavanjem procesora i matična itd?

0 0 hvala 0
14 godina
Da li mi je dobar odabir

Ne isplati se.Los odabir.Za sto ces koristiti racunalo?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Da li mi je dobar odabir
Želim brzi OS, multimedija filmovi glazba, a za igranje vise starije naslove, a s ovim mogu cak i battlefield 3 na najnizim postavkama.........

A budzet mi je 3500kn.....

0 0 hvala 0
14 godina
Da li mi je dobar odabir

Bolje od toga nemos u ADM-U,jedino mozda u protisa i magazin rs nesto sitno bolje jos.Sklapanje i dostava su besplatni.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Da li mi je dobar odabir
Ma odlucio sam vec ovo ali koja je najbolja matična za FM1 socket, ne mislim overclock, a vidim da ove asrock od 500kn i gigavyte od 800kn imaju iste specifikacije

0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Da li mi je dobar odabir

Trenutno je ta GIGA A75-UD2H way to go on

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice