Tehnomarket i 5 godina jamstva

poruka: 5
|
čitano: 11.971
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
offline
Tehnomarket i 5 godina jamstva

Ovo s 5 godina jamstva gratis je po mom mišljenju jedna velika navlakuša za naivne. Daju 5 godina jamstva na laptope i računala koja koštaju po 2000 kn, a svi s imalo logike u glavi znaju da je vjerojatnost da u tih 5 godina nešto krepa jako blizu 90%.

Kod laptopa definitivno HDD, adapter, grafa zbog pregrijavanja, kod računala napajanje 100%, itd....  Gdje je tu računica jer čim nešto krepa odmah su u minusu. Je li netko vidio njihov jamstveni list u kojem daju 5 g. jamstva da nam proslijedi na forum? Koja je caka?

 

Što se mene tiče, ono što oni planiraju je to što su napravili u SLO. Pokupili lovu na akcijama i rasprodaji, zatvorili se doslovno preko noći, ostali dužni svima i odmaglili, a kupci si mogu obrisati onu stvar s njihovim jamstvima. Pa mi recite, što će vam 5godišnje jamstvo ako ga nemate gdje ostvariti. To je moje mišljenje i vidjet ćemo jesam li u pravu, ali nije badava nadoplata na 3 godine jamstva kod HP-a, Acera, Lenova tako skupa.

 

Kako sam naglasio to je moje mišljenje i nitko se ne mora slagati, ali je sigurno da je takvo jamstvo upitno i baš me zanima kako će se izvršavati jamstvene obaveze nakon treće godine. Molim komentare i vaša mišljenja o mojem razmišljanju.

I ne zaboravite, živimo u RH gdje se zakonski okviri mijenjaju češće nego vrijeme :-).

 

 
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
offline
Tehnomarket i 5 godina jamstva

i Tehnomax je  nudio dokup jamstva a kasnije se saznalo da ovlašteni servisi nisu to priznalavi - kako se riješilo  - ne znam...

 
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Tehnomarket i 5 godina jamstva

Mislim da je ovo njihovo ono super jamstvo više na ovom linku http://www.technomarket.hr/news/368 Ukratko oni pokrivaju garanciju mimo garancije servisa jer su osigurani preko neke osiguravajuće kuće. Vidim i da se dodatno plaća. Što se garancije tiče, treba prvo vidjeti kod koje točno osiguravajuće kuće su osigurani laptopi i što se dešava ukoliko se Technomarket zatvori. Dakle kontaktirati po meni ovlašteni servis i tu osiguravajuću kuću prije kupnje i raspitati se za konkretni model laptopa koji se želi kupiti. Također i pažljivo pročitati opće uvjete super jamstva pri dnu. Osobno radije bih imao posla sa servisima i redovnom garancijom nego sa osiguravajućim kućama.

11 godina
neaktivan
offline
Tehnomarket i 5 godina jamstva

Elipso daje na sve laptope 5 godina Protecto jamstva i mislim da je to odlicno . Dobijete 5 g jamstva od osiguravajuce kuce i nisu to nikakve navlakuse kako kolega kaze . ;)

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
offline
Tehnomarket i 5 godina jamstva

ljudi  jel  ove  garancije  vrijede  samo  na  dijelove  kao  kod  dell  -a,ili  je  i  rad  servisa  pokriven.Ako  se  placaju  ruke  seriseru  ovih 5  g  je  zivo  sranj...Ljudi  su  dell  nosili  na  servis pa  placali  po 500kn  zamjenu  hdd  i  slicno.Treba  se  dobro  raspitati  za  ove  garancije  nije  to  sigurno  tako  bajno  kao  sto  se  cini...

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice