Uglavnom prnio mi je ekran na staroj toshibi, lp150x08 (tl)(a2). Ako neko zna što točno znače te oznake u zagradama, jel vidim da se taj model koristi i za neke stolne monitore i ako zna nekakv dučan gdje mogu nabavit povoljno to jer mi se ne isplati davat puno para jer je laptop star, može i rabljeni samo da radi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ima ti ovdje jedan na forumu sta spama prodaje laptop za 3.5k .. a dobar je...
http://www.bug.hr/forum/topic/racunala/prodaja-acer-5560g-amd-quad-core-novi-zapakiran/114833.aspx
lol da imam para za novi laptop nebi se zajebavao popravljajuči ovo staro smeče
Uglavnom prnio mi je ekran na staroj toshibi, lp150x08 (tl)(a2). Ako neko zna što točno znače te oznake u zagradama, jel vidim da se taj model koristi i za neke stolne monitore i ako zna nekakv dučan gdje mogu nabavit povoljno to jer mi se ne isplati davat puno para jer je laptop star, može i rabljeni samo da radi.
Ako ga koristiš samo za doma, i ako ne radiš ništa prezahtjevno na njemu kupi si samo vanjski monitor i spoji lap preko VGA priključka sa njim (valjda ima VGA priključak, tolko star valjda nije
). Ako nemaš love nemoj ju ni bacat na nove lapove, monitora imaš već od 500kn. Ako te dobro služio do sad i ako si zadovoljan sa njim samo si uzmi vanjski monitor i riješena stvar. Ušparat ćeš si lovu jer to se ne isplati popravljati, sigurno će ti u servisu zaračunat cifru od koje će ti se zavrtit.