Otišao ekran na laptopu pomoč/savjet

poruka: 4
|
čitano: 2.147
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Uglavnom prnio mi je ekran na staroj toshibi, lp150x08 (tl)(a2). Ako neko  zna što točno znače te oznake u zagradama,  jel vidim  da se taj model koristi i za  neke stolne monitore i ako zna nekakv dučan gdje mogu nabavit povoljno to jer mi se ne isplati davat puno para jer je laptop  star, može i rabljeni samo da  radi.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ima ti ovdje jedan na forumu sta spama prodaje laptop za 3.5k .. a dobar je...

http://www.bug.hr/forum/topic/racunala/prodaja-acer-5560g-amd-quad-core-novi-zapakiran/114833.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

lol da imam para za novi laptop nebi se zajebavao popravljajuči  ovo staro smeče

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Otišao ekran na laptopu pomoč/savjet
guest_185 kaže...

Uglavnom prnio mi je ekran na staroj toshibi, lp150x08 (tl)(a2). Ako neko  zna što točno znače te oznake u zagradama,  jel vidim  da se taj model koristi i za  neke stolne monitore i ako zna nekakv dučan gdje mogu nabavit povoljno to jer mi se ne isplati davat puno para jer je laptop  star, može i rabljeni samo da  radi.

Ako ga koristiš samo za doma, i ako ne radiš ništa prezahtjevno na njemu kupi si samo vanjski monitor i spoji lap preko VGA priključka sa njim (valjda ima VGA priključak, tolko star valjda nije {#}). Ako nemaš love nemoj ju ni bacat na nove lapove, monitora imaš već od 500kn. Ako te dobro služio do sad i ako si zadovoljan sa njim samo si uzmi vanjski monitor i riješena stvar. Ušparat ćeš si lovu jer to se ne isplati popravljati, sigurno će ti u servisu zaračunat cifru od koje će ti se zavrtit.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice