Envy 17 laptop

poruka: 4
|
čitano: 1.482
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Envy 17 laptop

Yeah the best thing from this laptop is a High Definition display, it’s a 17.3-inch display with a high 1920 x 1080 pixel resolution. Wow it’s so big.. Well don’t forget about the graphics too, a 1GB ATI Mobility Radeon HD 5850 graphics, plus a Core i7 processor and Blu-ray drive as well.Znaci imam identican laptop sve kako pise ali ja nigdje ne vidim ovu rezoluciju kod mene stoji 1600x900 najvece dozvoljena rezolucija,znaci ima ovih hp laptopova sa ovom rezolucijom ali to su uglavnom 15 incni ili i5,kod mene je i7 i sv je identicno kako je napisano ali ja nigdje ne vidim full hd rezoluciju,bude da me je trgovaC zahebao ili ja ne vidim dobro,a i u papirima sto sam dobio sa laptopom pise full hd

GI
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Envy 17 laptop

Postoji i verzija sa 1600x900, tu sam vidio u ponudi u Hrvatskoj, npr. ovdje

Early adopter
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Envy 17 laptop

ebem li ga ovde pise da ovaj ima dvd rw,a ovaj moj ima blu ray rom,ali vjerovatno je to to ali je skup brate ovdje ja ga nasao na ebayu za 650 eura sve funke now

GI
15 godina
neaktivan
Re: Envy 17 laptop

ja imam isti ko ti najvjerovatnije, isto 1600*900.. ima vise izvedbi.. ove neke novije imaju drugaciji i7 proc (bolji).. ali ja sam zadovoljan i s ovim.. jos da se ne grije ko pecnica..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice