Acer Black screen of death

poruka: 2
|
čitano: 1.099
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Acer Black screen of death

Evo ovako, jučer sam stavio laptop na standby. Nakon par sati kad sam ga išao upalit, ništa se nije događalo, samo crn ekran (znači nije ni upaljen, apsolutno ništa se ne događa). Nakon restarta isto. Ventilator počne radit, LEDica oko tipke za paljenje svijetli, i ništa više se ne događa. Mislio sam da je samo ekran otišao, ali nakon što ga upalim, nakon minutu bi trebao loadat Windowse i trebao bi moć upalit caps lock/num lock, ali to ne funkcionira.

Probao:

Spojit na vanjski monitor - ništa

Izvadit RAM jedan po jedan pa testirat - ništa

Izvadit hard disk - ništa

Ispuhat cijeli laptop od prašine - ništa

Ne razumijem uopće u čemu je problem. Do jučer nikakvih problema nisam imao.

EDIT: Model je Aspire 5542G

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 11:28 (paradajz).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Acer Black screen of death

I meni, isti model i ista stvar. Bila mi je neko vrijeme rikavala baterija na matičnoj ploči (datum i vrijeme se blesiralo) pa sam mislio da je zbog toga, ali promjena baterije na ploči ništa nije napravila. Znam samo da mi je kompjuter se jednom sam od sebe podigao i da sam namjestio opet vrijeme na aktualno, on je skinuo ažuriranja i kad je trebalo instalirati (restart) nije to obavio do kraja nego se pojavio crni ekran i svi simptomi kod tebe opisani. Za sad nemam pojma što bi (ram sam isto vadio, probao samo s jednim, pa drugim, pa mijenjao utore...)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice