evo moja maca
na dijetu!! hehehehe
evo moja maca
na dijetu!! hehehehe
kad joj počnem davat slabije obroke ona počne vatat kanarince,skakavce ,a i nekoliko puta je ulovila malu zmiju
:D
Long live cats. (Y)
Tema je proglasena mrtvom.
Moj najdrazi
imam slicnog takvog ... sutra cu stavit slike ... dobio sam ga zato sto mi je stari malac nekud pobjegao ili ga je neko uzeo :(
Tarankula kaže:
Evo i mojih...
Ti nemas sve na broju kao ni oni
Tarankula kaže:
Evo i mojih...
moras priznat da je malo smjesno.... da se razumijemo zalosno je i sve to ali ovo mi je dobra fora... TU
e dobio jos i kavkavskog ovcara malog..... kupirane usi - male i okrugle. izgleda ko medvjed mali debeli... kad ga poslikam cu postat slike. smjesan je. i vec je dobio po bogu od moje kuje freye... jadan je isao jest iz njezine zdjele... a yebat ga na greskama se uci
Tarankula kaže:
Evo i mojih...
Tarankula kaže:
Evo i mojih...
znam da je to bia pokusaj humora, ali se mene nije bas dojmia
evo malog pedera... divlji je skroz. a sto ce tek bit kad naraste... a joj, joj, joj!!
kad odem vikendom radit onda povedem i freyu da mi pravi drustvo. evo sto ona radi dok ja radim...evo malog pedera... divlji je skroz. a sto ce tek bit kad naraste... a joj, joj, joj!!
kad odem vikendom radit onda povedem i freyu da mi pravi drustvo. evo sto ona radi dok ja radim...
hehe na 3. slici izgleda ko da drzi strazu
evo malog pedera... divlji je skroz. a sto ce tek bit kad naraste... a joj, joj, joj!!
kad odem vikendom radit onda povedem i freyu da mi pravi drustvo. evo sto ona radi dok ja radim...
A na zadnje dvije se sunca. Da malo dobije boju.
ma to pseto nije normalno.... dva puta sam je cuo kako je zalajala, pas jednostavno ne laje. mirna je, dobra, ljubomorna na moju curu kad se secemo... pas je nevjerovatan, samo sto ne govori.
al ne, ne slusa bas... jos ju je poceo pucat pubertet pa je luda... ima toliko energije da me ubije... svaki dan je setam cca 4-5 sati i to yebackim ritmom. nece dama polako u setnju. obozavam je
hehe moj pas je isto ljubomoran inace mackama nece nista,al da probam macku podragat onda poludi,hoce ju rastrgat
imam srece kaj sam na selu pa sam sama sece
hehe moj pas je isto ljubomoran inace mackama nece nista,al da probam macku podragat onda poludi,hoce ju rastrgat
a i ja sam na selu... iako je pag kao grad a u biti je selendara, i to zesca. ova moja bi se igrala s mackama ali macke nebi s njom.. ljubomorna je na moju curu, kad smo skupa i grlimo se i ljubimo ova poludi.... pocme se gurat, penjat na mene, uvaljuje glavu da je dragam.... ma nevjerovatno nesto. a voli curui voli kad je ona seta.
Ja i cura imamo cucka (šicua) a njena baka ima labradora. Isao ti pomaziti bilo kojeg od njih ovaj drugi ce te grist za ruku i vuc da njih ides mazit :) Jbg... šicu je maza a labrador je ipak prvi dosao :) Pa sad...
a pogledajte ovu živinu (moral sam ga na svjetlo det da kak tak slika izgleda)
Jazavac?
Jazavac?
pitoma vretica
(pas nezna da ga imam )
Africki tvor?
(pas nezna da ga imam )
Africki tvor?
da al neznam zasto ga tak zovu to je inace pitoma vretica(pravi naziv)
Kakva je to zivotinja inace, da li laje ili mjauce? Brani li kucu? Sta jede?
Kakva je to zivotinja inace, da li laje ili mjauce? Brani li kucu? Sta jede?
hehe velika oko pola metra(po duzini ) mozda vise
ne ispusta neke glasove bas
hmm dal brani ne bas al kad grizne vraski boli
jede hranu za macke