pas ti je jako lijep
Evo danas moj peso ima 7 mjeseci :D
Usporedba, prije 5 mjeseci i danas :) :
Eh kad smo kod kućnih ljubimaca. Meni pasa sinoć na selu rastrgali vukovi i pojeli ga. Ostale su samo noge i rep.
Evo danas moj peso ima 7 mjeseci :D
Usporedba, prije 5 mjeseci i danas :) :
nekako puno ljepsi dok je bio mali ;D
jucer je doveo... stara 6 mjeseci. Freya joj ime - dusa od psa
nisu moje slike, vec od tipa od kojeg sam je kupio.. danas ce biti foto sesion
Bokserica?
Eh kad smo kod kućnih ljubimaca. Meni pasa sinoć na selu rastrgali vukovi i pojeli ga. Ostale su samo noge i rep.
ajme, da vidiš koju reakciju je imala moja sestra kod mene.....skoro da ona nije počela plakat... :D moja sućut....
evo mojeg Oskara, i njega kako mi proždire patiku! :) ova ogrlica mu dodje do ramena :D
Moja sucut :(
gle ga spiderman (oskar) na drugoj slici :D :D... evo ih i mačke... :D
to su: micko, mimo, fight, mimi pa svi skupa! :D :D sad dolazi još jedno leglo... morat ćemo ih podavat... :)
Ta crna,slicna mojoj...Ma ista macka....Da to nije kakva rasna maca
Koleg'ca moja
Ne mogu raspoznati...
Mops?
Koleg'ca moja
Ne mogu raspoznati...
Mops?
Mješanac.
Mops/Pekinezer
:D
Ajme predivno!!
Obozavam macke!!!!
moze mi neko reci ... zasto je macku (ovom bijelom) jedno oko ruzicasto a drugo normalno ....
slika 1 i 4 (to je macak) ...
zanima jel on vidi na to oko ili ne?
moze mi neko reci ... zasto je macku (ovom bijelom) jedno oko ruzicasto a drugo normalno ....
slika 1 i 4 (to je macak) ...
zanima jel on vidi na to oko ili ne?
Da vidi, to se zna desiti, tako je kod moje kada joj se upali pa kupis kod veterinara kapi i prode za par dana.
evo i moje.. nije baš najlijepša, iskreno jedna od ružnijih, ali je jako umiljata..
:D boje su u svakom slučaju zanimljive
Nego, 'sama se tako namjestila' - nismo ni mislili da si je ti namještao i da bi ona onda ostala u tom položaju :D
zaki ali to njemu nikako da prodje :S
ovo je zlatni retriver "Astra"
imam jos Ferreta (isto kao EVIL )
par macki
i sigurno bi jos naslo,al to cu kasnije uslikat