- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
"ljubimci" moga prijatelja
2. je epic!
evo moj aljaški malamut,star 4 mjeseca :D
Ti si siguran da je to malamut?
Pa ak je njegov...
Po čemu misliš da nije?
Pa ak je njegov...
Po čemu misliš da nije?
jer malamut tako ne izgleda, malamut je sličan haskiu, a ovo je kanadski ovčar mislim
Pa ak je njegov...
Po čemu misliš da nije?
jer malamut tako ne izgleda, malamut je sličan haskiu, a ovo je kanadski ovčar mislim
lol,cistko krvni aljaski malamut,imam papire i od oca i od matere,i veterinar potvrdio
--
na slici se nevide strafte po licu kao sto ima aljaski malamut al u stvarnosti se vide...sad je poceo tamnit a oko lica mu bijelo
lol,cistko krvni aljaski malamut,imam papire i od oca i od matere,i veterinar potvrdio
--
na slici se nevide strafte po licu kao sto ima aljaski malamut al u stvarnosti se vide...sad je poceo tamnit a oko lica mu bijelo
na slici stvarno izgleda kao kanadski ovčar moraš priznat
slicnosti ima,jer je rijetko vidit potpuno bijelog aljaskog malamuta....ima na americkim stranicama gdje prodavaju stene aljaski malamuti isti takvi ko moj bijeli ako nevjerujete...kanadski i švicarski ovcari su dosta slicni mom
upravo vidio pasminu samojed...takoder slice mojem
Nažalost moj najbolji prijatelj je poginuo... :( Stvarno sam ga volio i zahvalan sam na svakom trenutku koji sam proveo s njime. Ali sam nabavio njegovog sina ;)!!!
Nažalost moj najbolji prijatelj je poginuo... :( Stvarno sam ga volio i zahvalan sam na svakom trenutku koji sam proveo s njime. Ali sam nabavio njegovog sina ;)!!!
Kad ga toliko volis s vremena na vrijeme ga okupaj i ocetkaj jer izgleda ofucano a moze bit tako sladak.
Ma to je bilo tek kad smo ga doveli od susjeda, uopće se nisu brinuli o njemu imao je dosta buha. imam ga dva tjedna, 4 puta sam ga okupao i u običnom i u šamponu protiv buha. a i ima takvu pahuljastu dlaku koja strši pa izgleda ofucano. ;)
Kad ga toliko volis s vremena na vrijeme ga okupaj i ocetkaj jer izgleda ofucano a moze bit tako sladak.
Psi se i linjaju pa mozda izgleda malo ofucano,pogotovo po ovim vrucinama.
Ma to je bilo tek kad smo ga doveli od susjeda, uopće se nisu brinuli o njemu imao je dosta buha. imam ga dva tjedna, 4 puta sam ga okupao i u običnom i u šamponu protiv buha. a i ima takvu pahuljastu dlaku koja strši pa izgleda ofucano. ;)
Takodjer pse nevalja previse kupati jer im se skida zastitni sloj nekakve izlucevine njihovih potkoznih zljezda koje im stite kozu. Od previse pranja taj sloj se ispere, pas se pocme cesat, peruta mu se koza i pocme smrdit jer zljezde pokusavaju nadoknaditi taj sloj pa ga izlucuju u povecanim kolicinama. :)
S jedne me strane fascinira kaj sluzi kao ljubimac, a s druge strane mi dodje da velim... fuj, je*bemti sta si ruzan
i, kakva je to bestija kao ljubimac? ono, jel pokazuje osjecaje i slicne stvari?
i, kakva je to bestija kao ljubimac? ono, jel pokazuje osjecaje i slicne stvari?
Ne, samo jezik.
Svaka ima svoj karakter i ful su inteligentne... Npr ima iguana koje se nakon par godina cak i na ime odazivaju vjerovao ili ne... Ali moja... cim stavim ruku u terarij, nakostrijesi se i pocne lupat repom, grize, grebe... Negdje sam cak cuo ako je musko da osjeti moje muske hormone i da instinktivno napada... Ali treba ju vadit iz terarija, setat ju na uzici po vani i tako da se navikne na tebe i trebalo bi bit ok...
DOkaz da ima jako umiljatih :D i velikih... bojim se ak se moja ne navikne na mene kak cu izgledat kad me mlatne ovak velika
ma koliko to cudo naraste?
Muškići mogu i do 2 metra :D Al ti su rijetkost...
Zenke do nekih 120cm max mislim, a muski mogu preko 150cm... :D
Treba ti veliki prostor za iguanu :D
Evo mojih:
Zeku sam dobio na kraju 4. razreda, dvije godine poslije za rođendan sam dobio ženku pahuljicu i onda su dobili sina pa još troje klinaca.
Bilo ih je previše pa sam ih dao u zoo shop sve osim Zeka (stvarno je bio poseban).
Zeko je uginuo preklani u dobi od 6 godina. Nikad ga neću prežaliti
EDIT: štekaju slike
Evo mojih:
Zeku sam dobio na kraju 4. razreda, dvije godine poslije za rođendan sam dobio ženku pahuljicu i onda su dobili sina pa još troje klinaca.
Bilo ih je previše pa sam ih dao u zoo shop sve osim Zeka (stvarno je bio poseban).
Zeko je uginuo preklani u dobi od 6 godina. Nikad ga neću prežaliti
EDIT: štekaju slike
A bas su slatki.
evo moja maca
ne volim baš mačke ali su ove baš kul