Paranormalno

poruka: 2.052
|
čitano: 440.911
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Paranormalno

ovo od chutaca je genijalno hahahahah

12 godina
neaktivan
Re: Paranormalno
gamer11 kaže...

koliko mi je puta nešto lupilo u kuci kad nema nikoga kod kuce osim mene igram nešto na kompu slušalice nabijem na glavu :D i nešto lupi e nebi se sad ustao nema ti para i onda tako prođe pa opet a kazu da je u ovoj kuci  austriji umo jedan đedo ako je duh kad ga uhvatim ima da dobije batina pa nece više ni duh biti :D hahaha

rugaj mu se da je proziran {#}

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
15 godina
neaktivan
Paranormalno

Evo i da ja podijelim svoje iskustvo sa Paranormalnim.

Sredina je prošlog mjeseca. Ja sam toga dana odlučio biti na kompu dok mi oči ne izgore pa sam se za to pripremio krkanjem Red Bulla i kave u sebe. Pošto živim u kući na kat, a komp mi je u dnevnom boravku na donjem katu blizu terase, otvorio sam vrata terase i prozore da uđe hladan ranojutarnji zrak. Bližilo se negdje 3:30, 3:35 kada sam odjednom na nebu primjetio crveno svjetlo kako se miče sa sjevera na jugoistok, prema pravcu moje kuće. Gledam ja to svjetlo par minuta (pošto se kretalo izuzetno sporo) i primjetim odjednom da mijenja boju iz crvene u jarko narančastu pa sve preko žute u zelenu. Gledam ja to par minuta, onako, krajičkom oka i primjetio sam da svjetlo postaje sve veće, ili jače. Skupio sam hrabrosti da se pomaknem iz stolice i odem na terasu, i kada sam pogledao gore, vidio sam da je svjetlo gotovo stalo. Mislim si ja "odi po fotić slikat' to, pričat ćeš o tome a nitko ti neće vjerovati". Otišao sam po fotić i izašao van. Svjetlo se počelo opet micati, došlo mi iznad kuće, par počeo lajati. Ja sam se već lagano usrao, idem brže-bolje upaliti fotić, a svjetlo je samo ubrzalo i otišlo. Sve se to izdogađalo u cca. 2-3 minute. Dolazim ja u kuću, srce lupa, adrenalin radi kad vidim na satu - 4:10. Hebote, pa ko da sam pile peko na terasi. I ja sav uzbuđen otišao u krevet, istovremeno izmoren a usput nakrkan Red Bullom i kavom. Govorite što hoćete, usro sam se ko grlica, imao sam prije iskustva sa svjetlima takve vrste, ali da 40 minuta provedem na terasi i da nisam toga svjestan i da mi je pas zalajao u istom trenutku kada je to leteće govno došlo iznad moje kuće. I ne, nije se čuo nikakav zvuk, sve tiho vani. I onda ljudi kažu ljetna idila... ma vražja mater.

12 godina
neaktivan
Ray0 kaže...

Sredina je prošlog mjeseca. Ja sam toga dana odlučio biti na kompu dok mi oči ne izgore pa sam se za to pripremio krkanjem Red Bulla i kave u sebe. Pošto živim u kući na kat, a komp mi je u dnevnom boravku na donjem katu blizu terase, otvorio sam vrata terase i prozore da uđe hladan ranojutarnji zrak. Bližilo se negdje 3:30, 3:35 kada sam odjednom na nebu primjetio crveno svjetlo kako se miče sa sjevera na jugoistok, prema pravcu moje kuće. Gledam ja to svjetlo par minuta (pošto se kretalo izuzetno sporo) i primjetim odjednom da mijenja boju iz crvene u jarko narančastu pa sve preko žute u zelenu. Gledam ja to par minuta, onako, krajičkom oka i primjetio sam da svjetlo postaje sve veće, ili jače. Skupio sam hrabrosti da se pomaknem iz stolice i odem na terasu, i kada sam pogledao gore, vidio sam da je svjetlo gotovo stalo. Mislim si ja "odi po fotić slikat' to, pričat ćeš o tome a nitko ti neće vjerovati". Otišao sam po fotić i izašao van. Svjetlo se počelo opet micati, došlo mi iznad kuće, par počeo lajati. Ja sam se već lagano usrao, idem brže-bolje upaliti fotić, a svjetlo je samo ubrzalo i otišlo. Sve se to izdogađalo u cca. 2-3 minute. Dolazim ja u kuću, srce lupa, adrenalin radi kad vidim na satu - 4:10. Hebote, pa ko da sam pile peko na terasi. I ja sav uzbuđen otišao u krevet, istovremeno izmoren a usput nakrkan Red Bullom i kavom. Govorite što hoćete, usro sam se ko grlica, imao sam prije iskustva sa svjetlima takve vrste, ali da 40 minuta provedem na terasi i da nisam toga svjestan i da mi je pas zalajao u istom trenutku kada je to leteće govno došlo iznad moje kuće. I ne, nije se čuo nikakav zvuk, sve tiho vani. I onda ljudi kažu ljetna idila... ma vražja mater.

ako te nisu oteli vanzemaljci,onda neznam šta je {#} i ja stalno viđam takva svjetla,samo moja ne mijenjaju boju,lol,valjda me se prepanu i vanzemaljci,papobjegnu,tko zna...bio je jedan tip ovdje koji je s autom prešao 100km za pola sata,lol(govorim napamet)

16 godina
neaktivan
Ray0 kaže...

Provjeri š*pak da nisi sondiran

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
16 godina
kivic15 kaže...
Ray0 kaže...

ako te nisu oteli vanzemaljci,onda neznam šta je {#} i ja stalno viđam takva svjetla,samo moja ne mijenjaju boju,lol,valjda me se prepanu i vanzemaljci,papobjegnu,tko zna...bio je jedan tip ovdje koji je s autom prešao 100km za pola sata,lol(govorim napamet)

To je ovo.

16 godina
Paranormalno

Imam i ja 2 iskustva. Oba bi bila vezana uz duhove.

Prvo je to da sam u školi prije negdje 3.5 godine kada sam se vraćao sa velikog odmora vidio lik (lice bolje rečeno) u staklu od porte (tamo gdje stoji "dežurni") jednog kolege iz razreda koji je to ljeto poginuo (par mjeseci prije).

Stvar je u tome da sam išao prema učionici i gledao sam u pod i kada sam podigao glavu vidio sam mu lice (ozbiljan izraz) u staklu, ali to je jedan tren, vrlo, vrlo kratko vrijeme. Odnosno, ja sam podigao i spustio glavu, ali brzo i u tome vremenu sam ga vidio. I onda sam opet podigao pogled da vidim hoću li ponovno to vidjeti jer nije meni odmah "došlo u glavu", tj. vrlo brzo je, ali ipak nisam išao za tim jer sam bio zamišljen. I ništa, kada sam ponovno bacio pogled nisam ništa vidio tj. vidio sam sebe i ljude pokraj/iza mene.

I tako putem prema učionici razmišljam ja sada o ovome što sam maloprije vidio, razmišljam na način u stilu: "Pa nisam taj tren razmišljao o njemu, pa da mi se onda učini da ga vidim i tako...".

Baš je bilo čudno i nikad više mi se to nije dogodilo.

Drugo iskustvo je bilo u kući kada sam nešto radio oko PS-a 2/televizije u dnevnom boravku. I tako, uzeo sam kabel ili što već (ne sjećam se više, možda je bio i Joystick)) i idem od kauča prema televiziji (ili obratno) kada krajičkom oka vidim tamnu sjenu u hodniku na zidu (u hodniku svjetlo nije bilo upaljeno, ali svjetlost ulazi iz dnevnog boravka u hodnik), ali normalno, opet prođe recimo četvrtina sekunde dok shvatim što sam vidio i pogledam ponovno i ništa. I tako nastavim ja svojim poslom, kada nakon recimo 20-tak sekundi opet vidim krajičkom oka na kratko sjenu i pogledam ponovno i ništa.

Od onda niti jedan put nisam ponovno to vidio.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 9:22 (Izzy).
16 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Imam i ja 2 iskustva. Oba bi bila vezana uz duhove.

Prvo je to da sam u školi prije negdje 3.5 godine kada sam se vraćao sa velikog odmora vidio lik (lice bolje rečeno) u staklu od porte (tamo gdje stoji "dežurni") jednog kolege iz razreda koji je to ljeto poginuo (par mjeseci prije).

Stvar je u tome da sam išao prema učionici i gledao sam u pod i kada sam podigao glavu vidio sam mu lice (ozbiljan izraz) u staklu, ali to je jedan tren, vrlo, vrlo kratko vrijeme. Odnosno, ja sam podigao i spustio glavu, ali brzo i u tome vremenu sam ga vidio. I onda sam opet podigao pogled da vidim hoću li ponovno to vidjeti jer nije meni odmah "došlo u glavu", tj. vrlo brzo je, ali ipak nisam išao za tim jer sam bio zamišljen. I ništa, kada sam ponovno bacio pogled nisam ništa vidio tj. vidio sam sebe i ljude pokraj/iza mene.

I tako putem prema učionici razmišljam ja sada o ovome što sam maloprije vidio, razmišljam na način u stilu: "Pa nisam taj tren razmišljao o njemu, pa da mi se onda učini da ga vidim i tako...".

Baš je bilo čudno i nikad više mi se to nije dogodilo.

Drugo iskustvo je bilo u kući kada sam nešto radio oko PS-a 2/televizije u dnevnom boravku. I tako, uzeo sam kabel ili što već (ne sjećam se više, možda je bio i Joystick)) i idem od kauča prema televiziji (ili obrtano) kada krajičkom oka vidim tamnu sjenu u hodniku na zidu (u hodniku svjetlo nije bilo upaljeno, ali svjetlost ulazi iz dnevnog boravka u hodnik), ali normalno, opet prođe recimo četvrtina sekunde dok shvatim što sam vidio i pogledam ponovno i ništa. I tako nastavim ja svojim poslom, kada nakon recimo 20-tak sekundi opet vidim krajičkom oka na kratko sjenu i pogledam ponovno i ništa.

Od onda niti jedan put nisam ponovno to vidio.

1. Mozak se voli igrati s nama.

2. Postoji dio tvog vidnog polja koji ti ustvari ne vidiš,nego ga mozak popunjava sa onime što misli da bi tu trebalo biti,tako da te sjene koje vidiš krajičkom oka,ustvari mogu biti to što je mozak pretpostavio da tu ide..

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
16 godina

Slažem se, ali baš mi je to bilo neobično. Znam da sam prije koju godinu gledao nešto na televiziji gdje su spomenuli kako ljudi često u starim dvorcima i utvrdama viđaju takve sjene, opet krajičkom oka i brzo prođu.

Ispričati ću vam još nešto što mi je rekla moja baka, a tiče se mog pokojnog djeda, ali kasnije ću o tome.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 12:12 (Izzy).
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Kad smo kod epic prića imam ja 2...

Nedavno sam morao ić u jedan stvarno sablazan podrum, uglavnom kako sam se spustio po stepenicama iza jednog zida sam isto vidio sjenu kako je baš "proletjela" po podu,uglavnom usr* sam se ko grlica ali išao sam za time no kad sam i ja došao iza toga zida nije bilo ničega...E,sad dal je tko vani prolazio kraj malog prozora pa je napravio sjenu neznam al je stvarno strašno zgledalo..

2. Prića je ustvari o mom djedu,koji je jedne većeri izašao van u dvorište da dovrši neki posao i iza sebe je čuo kako netko gazi po grahu koji se suši,kad se okrenuo vidio je samo donji dio tijela (noge). On nikad u ništa nije vjerovao...

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 13:26 (zerocool12).
12 godina
neaktivan
Paranormalno

zamisli kako je kod mene veselo kad svaku vecer oko 10h cujem kopanje,lol(moj prozor gleda na susjedov vrt)

15 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...

Nedavno sam morao ić u jedan stvarno sablazan podrum, uglavnom kako sam se spustio po stepenicama iza jednog zida sam isto vidio sjenu kako je baš "proletjela" po podu,uglavnom usr* sam se ko grlica ali išao sam za time no kad sam i ja došao iza toga zida nije bilo ničega...E,sad dal je tko vani prolazio kraj malog prozora pa je napravio sjenu neznam al je stvarno strašno zgledalo..

2. Prića je ustvari o mom djedu,koji je jedne većeri izašao van u dvorište da dovrši neki posao i iza sebe je čuo kako netko gazi po grahu koji se suši,kad se okrenuo vidio je samo donji dio tijela (noge). On nikad u ništa nije vjerovao...

Noge,  kao  da  se  gornji  dio  tijela  nije  vidio  od  necega  ili  samo  noge,  kao  ona  ruka  iz  Addams  Familya?

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
16 godina
neaktivan
chutac kaže...
zerocool12 kaže...

Noge,  kao  da  se  gornji  dio  tijela  nije  vidio  od  necega  ili  samo  noge,  kao  ona  ruka  iz  Addams  Familya?

Gornjeg dijela tjela nije bilo, kao ta ruka iz Addams Family-a...

16 godina
Paranormalno

Evo me da vam ispričam to što mi je moja baka pričala. Baš mi je i večeras to spomenula jer smo se uhvatili priče o misterijima i svemu čudnom.

Dakle, nakon djedove smrti (praktički nekoliko sati) odmah tu noć mi je baka išla leći i dok je ležala i razmišljala o njemu i svemu ostalome (jasno, umro je i to je šok) osjetila je nekakvu prisutnost u sobi i neobičan osjećaj.

I tako, pogledala je ispred sebe, ispred kreveta ili pak pokraj (nisam siguran) i vidjela bijelu pjenu koja se izdiže u vis i kada se formirala ta pjena stvorio se kako je ona rekla kao neki najlon iz kojeg je izašao djed, a imao je piđamu na sebi koju je i inače nosio. I ništa, kada je izašao iz toga samo ju je neko vrijeme gledao (ozbiljan izraz lica je imao kako je rekla tj. normalan) i onda pao/bacio se na krevet u dnu ili pokraj njezinih nogu. Ja sam je pitao je li čula nekakav zvuk ili osjetila nešto kada je pao na krevet, a ona je rekla da je sve bilo tiho, ali je osjetila težinu kada je pao na krevet, odnosno osjetila je pritisak tijela. Kada je bio na krevetu pokraj nje vidjela je njegovo tjeme i onda je jednostavno nestao u magli. Znači tijelo je obavila maglica i samo je nestalo.

Pitao sam je je li sigurna da to nije sanjala, ali ona je rekla da nije to sigurno sanjala. I još k tome kada ga je vidjela bila je u strahu i rekla je da je pokrila lice sa plahtom nadajući se da će nestati, ali kada je ponovno otkrila lice on je i dalje nju promatrao. Vjerujem joj u potpunosti jer nema razloga da to izmisli i da mi laže, a i ne vjerujem da je u tome slučaju mozak kako ste već rekli zavarao ili "poigrao" se.

Od kada mi je umro djed je prošlo 5 godina i u tome razdoblju, a sada rijeđe baka ga je također često sanjala. Još jedan put ga je vidjela i to kada se vraćala s balkona (opet je noć bila) i kaže da je samo prošla kroz njega. Valjda je brzo prošla tako da je tek kasnije shvatila što je vidjela.

A još prije 30-ak godina kada joj je umrla majka (isti stan) pa opet tu večer nakon smrti ili par večeri (ne znam točno) se probudila i krenula u WC, a pošto je taj stan relativno malen i kada se prolazi kroz hodnik vidi se kuhinja vidjela je svoju majku (moju prabaku) kako sjedi na stolici i pije kavu odnosno drži malenu šalicu iz koje je uvijek pila kavu. Kaže da se samo vratila ponovno u sobu od straha.

Eto, ne znam što mislite o svemu ovome, no odlučio sam to podijeliti s vama, pa da čujem vaša mišljenja.

14 godina
neaktivan
Paranormalno

Moja baka je prije nekoliko godina sanjala da je njen brat došao kod nje u sobu i rekao joj kako je pogazio čovjeka autom.

Sljedeci dan,došo je njezin brat kod nas i reko kako je prošao preko tjela čovjeka,i policija ga uhitila,ali je ispalo da je čovjek vec bio mrtav.

Stvarno jezivo,da baš dan prije sanja tako nešto.

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
14 godina
neaktivan
Citam vec par stranica ove teme i onda se refleksno okrenem i posvijetlim mobitelom po sobi za slucaj da se nesto nije stvorilo u sobi.. xD

ujutro napisem par svojih dogadjaja.. :)
One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
14 godina
neaktivan
Paranormalno

1. Radnja se odvijala u sitnim nocnim satima, ucio sam za stolom u dnevnom boravku i na katu se culo kao da netko otvara vrata. Nelagoda, adrenalin i svakave misli po glavi.. Ujutro kad se svanulo, odem provjerit vrata i vidim da su sva vrata na katu zakljucana kako su i bila jer gore nikog nema pa ih drzimo zakljucanima da ne lupaju zbog propuha.
Veoma neugodan osjecaj. 

2. Radnja nekako pred zoru. Tih dana sam stalno igrao onu igru Terraria u kojoj se konstantno cuju neki zvukovi od zombija. Uglavnom, taj zvuk me probudio i sad nisam siguran jel to nesto sto proizvodi taj zvuk u mojoj sobi ili vani pod prozorom. U krevetu lezim, skamenio se od straha i bojim se posegnut rukom do prekidaca od svjetla. Taj put sam ostao budan i kad se polagano svanulo vidim da sam sve umislio od te igrice.. 

dogadja li se ikome "deja vu" pojava? 

One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 17:38 (majstorSZ).
16 godina
bancic123 kaže...

Moja baka je prije nekoliko godina sanjala da je njen brat došao kod nje u sobu i rekao joj kako je pogazio čovjeka autom.

Sljedeci dan,došo je njezin brat kod nas i reko kako je prošao preko tjela čovjeka,i policija ga uhitila,ali je ispalo da je čovjek vec bio mrtav.

Vidiš, isto tako i moja baka sanja takve snove. Zapravo baš nedavno je sanjala da je na vrata došao djedov brat i pita je gdje je on (moj djed). Kaže da je odmah znala da je umro i stvarno to jutro joj je stigla vijest da je preminuo u bolnici. On je još jedini bio ostao jer su svi ostali (njegova braća i sestre) umrli. Mada se već znalo da se bliži kraj jer je završio u bolnici i bio vrlo loše.

17 godina
Paranormalno

Meni nedavno sestrična priča kako je razgovarala s nekime, došla njena majka i počela se smijati kako ova govori sama s sobom ali kao razgovor.

Dok mi je to pričala ja sam u jednom trenutku iza nje vidio sjenu kao siluetu osobe, naježio se i problijedio, toliko na meni vidljivo da joj nije bilo jasno koji q mi je.

Inače sam osjetljiv ne te nepostojeće stvari, kao da vjerujem u to...

Twitter: @191x7
16 godina

Očito to nisu nepostojeće stvari, a što se tiče osjetljivosti, ja nisam osjetljiv u smislu da me je strah, ali isto da vidim tako nešto vjerojatno bi se prestrašio tj. ne bi mi bilo svejedno.

Inače me zanimaju te stvari/priče i baš sam prije koji dan malo čitao na Internetu priče o nerazjašnjenim pojavama i misterijama općenito. I tako sam naletio na priče o zrakoplovima u 2. Svjetskom ratu koji su se znali vraćati satima nakon što su se ostali već vratili, a očekivalo se da su srušeni ili pak ne bi imali goriva za povratak s obzirom na proteklo vrijeme nakon kojeg se vraćaju, a što je najzanimljivije zrakoplov bi sletio i ostali ljudi/suborci bi potrčali prema njemu, a on bi bio prazan - pilota jednostavno nema! A kada bi pregledali spremnike goriva oni bi bili prazni. A u nekim verzijama priče pilot bi bio mrtav kada bi došli do zrakoplova dočekati pilota. No to mi je jasno jer moguće da je pilot umro taman kada je sletio, a vjerujem da se to možda koji put i stvarno dogodilo. Ono, izdržao je koliko je mogao, dao sve od sebe i kada je sletio - gotovo.

15 godina
neaktivan
Paranormalno

Imam pitanje.

Gdje ti gledas te stvari?

Gledao bih i ja, ali, ili zaboravim upaliti TV na History ili ne mogu naci nista zanimljivo.

To me privlaci, makar se cesto toliko nagledam ili nacitam da mi se prividjaju stvari, ali bas je zanimljivo :)

15 godina
Paranormalno

iss precudno, sad citam ovu temu dosta dugo i krenem gledat mentalista i bas epizoda o duhovima... presmijesna slucajnost haha

16 godina
chutac kaže...

Imam pitanje.

Gdje ti gledas te stvari?

Gledao bih i ja, ali, ili zaboravim upaliti TV na History ili ne mogu naci nista zanimljivo.

To me privlaci, makar se cesto toliko nagledam ili nacitam da mi se prividjaju stvari, ali bas je zanimljivo :)

Pa ovako, prije otprilike 8 godina sam dobio jednu knjigu Misteriji svijeta i u njoj ima dosta opisanih zagonetnih i misterioznih situacija i događaja. Ona je bila moj prvi "dodir" s tim područjem, a kasnije tokom godina sam dobio MaxTV gdje je bio jedan kanal gdje su se pretežno navečer (ako se ne varam) prikazivale emisije o izvanzemaljcima, duhovima i ostalim paranormalnim pojavama. No, nažalost više nemam MaxTV, pa ne mogu pratiti taj program. Ali uvijek ostaje Internet gdje ima puno sadržaja na tu temu.

Možda vam i napišem koju priču iz te knjige Misteriji svijeta koju već dugo nisam čitao, ali dok sam je čitao, pročitao sam je par puta cijelu.

Evo vam još 2 zanimljiva i neobična događaja koja su se navodno dogodila:

1. Negdje krajem 19. stoljeća (negdje 1880 i neke, ako se ne varam) jedan je čovjek, mislim u Velikoj Britaniji, odlučio pretrčati udaljenost između neka dva grada, a inače se bavio trčanjem, valjda mu je to bio hobi. I tako je krenuo na put, a iza njega u pratnji, valjda u kočiji su se nalazila dva čovjeka. Dakle, dok je on trčao, povremeno se okretao prema njima i razgovarao, da bi se odjednom spotaknuo i umjesto da se čuje zvuk udara o tlo, on je je kako kažu strašno vrisnuo i naprosto nestao. Ljudi su ga tražili i nisu ništa pronašli osim tragova njegovih cipela koji prestaju na mjestu gdje je nestao. Tražili su ga i sa psima koji bi stali i ne bi htjeli ići dalje mjesta gdje je nestao.

Sada, tko zna je li to istina...

2. 1947. godine (neki navode 1948.) Nizozemski teretni brod Ourang Medan je odaslao poziv u pomoć koji glasio nekako ovako: "Kapetan i časnici na komandnom mostu su mrtvi. Moguće i ostala posada.". Nakon toga je primljen Morseov kod, ali nejasan, da bi opet bila primljena poruka koja glasi "Umirem!". To je više brodova primilo, a prvi koji je stigao do broda zatekao ga je neoštećenog, a kada su prešli na njega zatekli su posadu kako stoji okrenuta prema suncu podignutih ruku, otvorenih očiju s prestravljenim izgledom. Kažu da je čak i pas, koji je bio na brodu bio ukipljen i izgledao uznemireno.

Imali su ga namjeru odvući prema obali, ali primjetili su dim koji dolazi iz palube i povukli su se s broda, da bi kasnije brod eksplodirao i potonuo.

Iako je moguće da je priča izmišljena jer kažu da nema nikakvih spisa i papira koji potvrđuju da je taj brod postojao. Ali, ako je to ipak istina, pitanje je što se dogodilo tim ljudima. Postoje nagađanja da su otrovani nečim, možda nekim plinom ili ih je ubilo to što su prevozili. Normalno, spominju se i izvanzemaljci.

15 godina
neaktivan
Paranormalno

Zanimljivo. Probat cu pronaci tu knjigu da ju skinem, a sada cu naci na MaxTvu ima li stogod.

Izvanzemaljci nisu toliko zanimljivi koliko "nadnaravno".

16 godina
15 godina
neaktivan

Hvala  {#}

17 godina
bancic123 kaže...

Pa tu nema ništ jezivo jel,Nevinašce takvi slučajeva ima dosta i to ti govori da stvari nisu onakve kako izgledaju na površini i kako večina prosječnih ljudi to danas gleda.Ako se takve stvari događaju češče, a događaju se onda se zapitaj od kuda u snovima dolaze takve informacije o budučim događajima.Uglavnom kak se ono kaže jel, kratko i jasno ljudi poima nemaju ko su i šta su zapravo i kak to sve oko nas funkcionira i na koji način.Cool

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
16 godina
chutac kaže...

Hvala {#}

Nema na čemu.

rambox kaže...

Pa tu nema ništ jezivo jel,Nevinašce takvi slučajeva ima dosta i to ti govori da stvari nisu onakve kako izgledaju na površini i kako večina prosječnih ljudi to danas gleda.Ako se takve stvari događaju češče, a događaju se onda se zapitaj od kuda u snovima dolaze takve informacije o budučim događajima.Uglavnom kak se ono kaže jel, kratko i jasno ljudi poima nemaju ko su i šta su zapravo i kak to sve oko nas funkcionira i na koji način.Cool

Pa da. Činjenica je da su se događale i još se događaju čudne stvari, neke objašnjive (i već objašnjene), a za neke nema objašnjenja.

Što me je podsjetilo na istinitu priču o čovjeku koji se zvao Edgar Cayce. Umro je 1945. godine. On je praktički cijeli svoj život bio u dodiru sa paranormalnim. A najzanimljivija sposobnost koju je imao je bilo padanje u trans, odnosno ljudi bi ga nešto htjeli pitati u namjeri da im pomogne, a on bi samo legao i svojevoljno ušao u to stanje gdje bi imao pristup ogromnoj količini znanja.

Najčešće bi imali pitanja vezana za svoje i zdravlje svojih bližnjih, a on bi im točno rekao što im je i što im je činiti i kome se obratiti, kada čak i liječnici ne bi znali što im je. Odnosno liječnici ne bi bili sigurni, pa kada bi im Edgar rekao od čega boluju tada bi stvar preuzeli liječnici tj. daljnje liječenje. Također bi ga ljudi pitali o prošlim, ali i o budućim događajima. Spominjao je Atlantidu i Egipat... A nakon svake te seanse kada bi se se "probudio" ne bi se sjećao što je govorio.

Uglavnom, tvrdio je da kada uđe u to stanje, kao da se "spoji" recimo to tako na jedno "računalo" (ovo ja objašnjavam svojim riječima). Također je vjerovao da bi svatko mogao moći imati pristup tome, samo treba otkriti/naučiti kako.

Koliko znam uzrok njegove smrti su bile upravo te (pretjerane) seanse jer bi nakon svake bio koliko - toliko iscrpljen. Ljudi bi ga stalno tražili za pomoć i on nije mogao odbiti jer je volio pomagati drugima.

12 godina
neaktivan
Paranormalno

Meni su se još kao malom djetetu znala događati povremena zamračenja.

Samo bih se našao na nekom mjestu bez ikakvih sjećanja na nekoliko zadnjih dana. Užasna pojava, ali ono što je usljedilo je bilo još nezamislivije. Da ne pišem sad nadugo i naširoko...

Budući da mi je ovo "Paranormalno" uništilo život i pretvorilo me u patetično stvorenje kakvo sam danas... naravno da vjerujem da postoji. 

12 godina
neaktivan
Paranormalno

meni je tako svaki dan,otkad imam derealizaciju...ali ne da se ne sjećam što sam radio jučer,nego se ne sjećam što sam radio prije par sati....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice