Promjena VDSL profila ne utjece na krajnju brzinu

poruka: 4
|
čitano: 1.484
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Dakle, isto pitanje sam postavio i u H1 temi, ali nadam se da ce ga ovako nesto vise ljudi vidjeti. Ukratko nedavno sam se prebacio na H1 VDSL, za početak su mi stavili na profilu brzinu 25Mb down/3Mb up. Tada bi pri speedtestu dobivao nekih 19/1.8 . Nakon što sam vidio da par dana sve uredno radi i da mi router javlja da ima još i veću propusnost, nazvao sam ih i zatrazio povećanje profila, router je javio da se uredno syncao na 35/11 no promjene u krajnjoj brzini koju dobivam nema. Veza je i dalje potpuno stabilna. Tehnička podrška nema ideje što napraviti.

0 0 hvala 0
15 godina

Jesi probao DL brzinu testirati izvan SpeedTesta, nekim downloadom preko weba, FTP-a i sl.? Sa maksimalnom brzinom 35000kbit/s, maksimalna teoretska brzina bi bila 4,27MB/s (što se dijelom "izgubi" na zaglavlja, sinkronizaciju i ostale stvari) pa probaj DL brzinu nekog filea sa interneta usporediti s tim.

Osim toga, kako se spajaš na ruter? Probaj kabelom ako već nisi.

STB-7710/SG8000/VIP1003 Firmware Development: http://blagus.info
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2013 10:58 (blagus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Promjena VDSL profila ne utjece na krajnju brz

da, download brzina sa bilo kakvih servera ili torrenta je taman tu negdje kao speedtest tj. nekih 2.2 MB

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2013 11:32 (josipva).
17 godina

Izgleda da je rješeno, njihova pogreška, promjenili su dslam profil a nisu maknuli sve limite kod sebe. Možete zaključati temu.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice