Kupnja novog miša

poruka: 426
|
čitano: 87.786
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Kupnja novog miša
EZY-E kaže...

uff sad se treba odlučiti... ajde da čujem vaše preporuke za igranje cod-a 4, koji??

ovaj ti je definitivno najbolji kojeg mozes naci igdje

http://members.arstechnica.com/x/archangelha/logitech-trackball.jpg

:Cool

16 godina
neaktivan
Kupnja novog miša

ja bi ti preporucio isto sto i mentalist Deathadder,i ja bih ga sebi uzeo da imam para.SmijehCool

Tuning is not a crime......Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toxic kaže...
EZY-E kaže...

uff sad se treba odlučiti... ajde da čujem vaše preporuke za igranje cod-a 4, koji??

ovaj ti je definitivno najbolji kojeg mozes naci igdje

http://members.arstechnica.com/x/archangelha/logitech-trackball.jpg

:Cool

haha neko mi je stisnuo tumb down kad ne kuzi da se zahebavam :D

15 godina
protjeran

ma to mi je preskupo.   da imam tolko para ne bi ga kupio. a kakvi su a4tech misevi? nikad prije nisam cuo za njih.

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
15 godina
protjeran
EZY-E kaže...

ma to mi je preskupo.   da imam tolko para ne bi ga kupio. a kakvi su a4tech misevi? nikad prije nisam cuo za njih.

nisam ih imao prilike isprobat, al vjerujem bugovom testu iz proslog broja :) lijepo izgledaju i jeftini su, vjerojatno su i precizni, a udobnost miša je tvoj ukus.

*n00b us3r*
15 godina
protjeran

e jel mi mozes molim te skenirati sve stranice od buga gdje je ta tema o misevima? vidim da ih ima vise  Smijeh

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
17 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

e jel mi mozes molim te skenirati sve stranice od buga gdje je ta tema o misevima? vidim da ih ima vise Smijeh

Prilicno sam siguran da je to zabranjeno

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Kupnja novog miša

Ja imam par brojeva BUG-a uploadanih na RS,a sad kao i AA-d00d- neznam smijem li dati link.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ezy-e, pricekaj do vikenda pa cu ja nabacit recenziju, meni dolazi ovaj tjedan.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
EZY-E kaže...

e jel mi mozes molim te skenirati sve stranice od buga gdje je ta tema o misevima? vidim da ih ima vise Smijeh

Prilicno sam siguran da je to zabranjeno

Najbrzi moguci nacin da letis sa foruma ;)

I najgluplji ;)

17 godina
neaktivan
logic kaže...

I najgluplji ;)

Mozes misliti koja bi to drskost bila; krsiti autorska prava BUG casopisa na BUG forumuSmijeh

17 godina
neaktivan

Ili glupost ;)

15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
logic kaže...

I najgluplji ;)

Mozes misliti koja bi to drskost bila; krsiti autorska prava BUG casopisa na BUG forumuSmijeh

hahahahahahahahahaha, to bi bio "Epic Fail no.1 in 2010 !" Cool

Dompa
16 godina
neaktivan
Pa pitajte dopustenje Mira ili vec nekog.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
Dompa kaže...
AA-d00d kaže...
logic kaže...

I najgluplji ;)

hahahahahahahahahaha, to bi bio "Epic Fail no.1 in 2010 !" Cool

kakvi 2010. svih vremena ;)

17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Ja mislim da ce reci samo naprijed momci i posljaite i meni je ri lakse u pdfu cuvati ;)

17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Mislim da ne ide to tako jednostavno, mislim da usmeni dogovor ne vrijedi nista, trebas dopustenje crno na bijeloBelji se

Ugl ako koga zanima moze dobiti koju informaciju vise mozda u ovoj temi - nisam ju pogledao ali mozda ima koji leak od Davora sa casopisa na forumBelji se

16 godina
Zhaba kaže...
DamageHigh kaže...
Nebudeš našo miš s utezima do 200 kn =)
Evo ti stranica iz prošlomjesečnog buga sa miševima do 200 kn..
Reci ako se nevidi pročitat..na mobu sam pa baš nemogu procijenit..

Okreni sljedecu stranicu u tome Bugu i vidjet ces Sharkoon Rush FireGlider, koji kosta 200kn i ima utege Namigiva

EDIT: Ako zelis Genius Ergo 525, imam ti ja jednoga viska s garancijom, pa se javi na PM.

Ups..sry nisam vidio..gledao sam ono pod +..bilo mi je logično da će tamo stavit utege..

EDIT: Jel zna neko di ima za kupit DiamondBack??

Mislio sam prvo DeathAdder..skupio ja lovu i da ću kupit kad ono došla nova serija 100 kn skuplja...ajde reko nema veze, kupit ću DiamondBack, kad ono i njega ubrzo maknuli iz ponude..pa jel zna iko di ga ima za kupit (u Zg)?

Pošaljite SMS sadržaja HAITI na 67677 i osigurajte mjesec dana pitke vode za jedno dijete na Haitiju!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 21:54 (DamageHigh).
16 godina
luckyluke kaže...

Ja imam par brojeva BUG-a uploadanih na RS,a sad kao i AA-d00d- neznam smijem li dati link.

Nista od davanja linkova.

Sad sam pitao nadlezne i to je bas kao sto je netko rekao-krsenje autorskih prava

16 godina
neaktivan
Pa bit ce ti crno na bijelo kad ti posalje poruku na PP. :D Jednostavno, pitajte ga, umjesto ovih vasih/nasih spekulacija.
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Ups..sry nisam vidio..gledao sam ono pod +..bilo mi je logično da će tamo stavit utege..

Mislio sam prvo DeathAdder..skupio ja lovu i da ću kupit kad ono došla nova serija 100 kn skuplja...ajde reko nema veze, kupit ću DiamondBack, kad ono i njega ubrzo maknuli iz ponude..pa jel zna iko di ga ima za kupit (u Zg)?

Pusti Diamondback, i kupi Abyssusa, noviji laserski senzori i vec dpi, a Diamonback je vec zastario Namigiva

EDIT: Evo 300kn u ADM-u, a Diamondback je bio i skuplji kolko se sjecam.

Svi smo mi Chiteri u očima Noobova....
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 22:21 (Zhaba).
16 godina
Zhaba kaže...
DamageHigh kaže...

Pusti Diamondback, i kupi Abyssusa, noviji laserski senzori i vec dpi, a Diamonback je vec zastario Namigiva

Da,vrlo dobar mis za 300 kn.

Danas sam ga testirao i pod dojmom sam da svakako vrijedi tih novaca,pogotovo ako si igrac onda svakako uzimaj.

Tog misa kupujem cim dobim novce.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 22:22 (luckyluke).
16 godina
luckyluke kaže...
Zhaba kaže...
DamageHigh kaže...

Danas sam ga testirao i pod dojmom sam da svakako vrijedi tih novaca,pogotovo ako si igrac onda svakako uzimaj.

Eh, nisam..ali želim dobar miš..i želim da dobro izgleda..

Meni će više bit korisne dodatne tipke na DiamondBacku nego veća preciznost Abyssusa...

Pošaljite SMS sadržaja HAITI na 67677 i osigurajte mjesec dana pitke vode za jedno dijete na Haitiju!!!
15 godina
protjeran
Kupnja novog miša

Kakav je Sharkoon Fireglider?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ezy-e
Prepisujem iz Buga: ''Iako na prvi pogled ništa ne upućuje na to, Sharkoon Rush FireGlider u suštini je A4Techov X7 XL-750BK s drukčijim oklopom.''
Znači ima veći i drukčiji oklop.
15 godina
protjeran
Kupnja novog miša

onda bi njega mogao piknuti, onako imam vecu sapu Osmijeh  nego, kad tebi stize a4tech x7 xl-750 bk?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Kakav je Sharkoon Fireglider?

Nisam ga imao priliku isprobati, ali kolko sam procitao, vlasnici su vrlo zadovoljni Namigiva

Svi smo mi Chiteri u očima Noobova....
16 godina
DamageHigh kaže...
luckyluke kaže...
Zhaba kaže...
DamageHigh kaže...

Eh, nisam..ali želim dobar miš..i želim da dobro izgleda..

Meni će više bit korisne dodatne tipke na DiamondBacku nego veća preciznost Abyssusa...

Mis ima velik dpi pa ce ti to biti od koristi.

Nemozes pogrijesiti sa njime ali ti kako hoces.

Prednost dajem Abyssusu.

16 godina
neaktivan

Ezy-e, stize mi ovaj tjedan, mozda je i stigao, nazvat cu ih poslije skole, a za vikend ce biti dojmovi.

Nažalost ništa od dojmova, miš nije još bio stigao u RobotCommerce u Zadar kad sam otišao u Starigrad, tako da ništa od recenzije. Mršti se

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2010 12:39 (Šef).
16 godina
neaktivan
Prvi dojmovi o X7 XL-750BK
Znam da ste dugo cekali, ali napokon je tu! Prvi dojmovi o A4tech X7 XL-750BK: Miš je dobar, paše mi na ruku (mala šaka). Ima hrapavu površinu, osjećaj je odličan. Ima 1 manu - glasan je, 'tipkala' su glasna jer je moj Genius tih (prigušen). Ima odličan software za podešavanje (prvi put da koristim nešto takvo).
Any questions?
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice