koja je cijena deathaddera i coolermaster sentinela ?
Death Adder 350 kn u ADM-u a sentinel 579 kn Feniks kompjuteri
e hvala ;) samo sta mi je bitno jel taj deathadder fino lezi u ruci ??
Evo jedan pravi gamerski koji ne valja ničemu, pogotovo ne gamingu.
Skupljaj jos malo pa kupi Deathadder i Goliathus.
A čuj meni leži. Miš je dovoljno velik i meni udoban. Ali to što meni paše tebi ništa neznači jer se svi razlikujemo...
Najbolje.
Osjećaj kad ga koristis je nevjerovatno prirodan, nije kao G5 da nemas gdje domali prst (prstenjak) staviti.
Evo par slika, znam da pokazuju malo (ili nista), ali ja mislim da je to stvarno divan mis i da ces pogrijesiti ako ne uzmes njega.
Najbolje.
Osjećaj kad ga koristis je nevjerovatno prirodan, nije kao G5 da nemas gdje domali prst (prstenjak) staviti.
Evo par slika, znam da pokazuju malo (ili nista), ali ja mislim da je to stvarno divan mis i da ces pogrijesiti ako ne uzmes njega.
e hvala ti za slike :) . . . da bas sam razmisljo o novijem g5,koji je bio u proslom BUGu..mislio sam to uzet,al ne znam,razmisljam o razeru deathadderu..jer mi nije ruka bas velika ko tvoja :D
Miran54 kaže...
Narasti ce i tebi ruka, ja imam 14 godina....
G5 ti ne bih preporucio jer sam igrao s njim 5-6 sati, Scroll (kotacic) je kao da su ga djaba dobili pa ga stavili (Deathadderov je gumiran, izrezbaren, tj. ima one crte poprecne, i savrseno taman tvrd/mekan), i jos, makar meni problem sa prstima desno od srednjaka, uz losu dugmad sa strane (lijeva 2 dugmica)....
G5, cak i kada je na najvisim DPI postavkama nije (makar meni) precizan kao Deathadder.
No, vjerujem da i G5 ima svoje poklonike (ja bih bas volio probati onaj G500 novi, poslije Kone-a naravno).
Miran54 kaže...
Narasti ce i tebi ruka, ja imam 14 godina....
G5 ti ne bih preporucio jer sam igrao s njim 5-6 sati, Scroll (kotacic) je kao da su ga djaba dobili pa ga stavili (Deathadderov je gumiran, izrezbaren, tj. ima one crte poprecne, i savrseno taman tvrd/mekan), i jos, makar meni problem sa prstima desno od srednjaka, uz losu dugmad sa strane (lijeva 2 dugmica)....
G5, cak i kada je na najvisim DPI postavkama nije (makar meni) precizan kao Deathadder.
No, vjerujem da i G5 ima svoje poklonike (ja bih bas volio probati onaj G500 novi, poslije Kone-a naravno).
i ja bi probo konea,g500,al odlucio sam se za deathaddera . . . Hvala Ti !
Ja imam Logitech MX518 i jako mi se sviđa kako mi leži u ruci. Tak da bi preporučio njega koji košta cca 330 kn ili noviji G500 koji košta cca 500 kn.
Ja imam Logitech MX518 i jako mi se sviđa kako mi leži u ruci. Tak da bi preporučio njega koji košta cca 330 kn ili noviji G500 koji košta cca 500 kn.
MX518 je star mis koji uopste ne nudi puno za ono koliko kosta, odnos cijene/kvalitete i feature-a, 0 (nula).
P.S.
Neces pozaliti uopste.
taj log.. mx518 je slican g5,al trenutno nemam kod sebe 500 kn,pa mislim da cu kupit deathaddera,sutra idem po razer podlogu pa jos malo usparat za deathaddera
igram counter strike 1.6
Pozz,meni treba mis za laptop dakle manji i cijena do 150kn,pa moze preporuka?!Zanima me jos vezano za bezicne,kakve su baterije u misu i koliko traju...dali je pouzdan kao i zicni?Negdje sam naletio na HP-ov mis,ono u fazonu pavilion(crni sa kafenim kruzicima) al nemogu da se sjetim gdje dali na hr stranici ili nekoj drugoj,pa ako neko zna....
vec jesam proucio u zadnjem BUGu...
Uz tu temu postoji i video prilog, istina samo o nekim skupljim modelima. On je dostupan u cijelosti i na webu...
I ni to nije sve - na BOL-u su i dodatne fotografije (koje nisu stale u Bug) svih model s testa!
Pozz,meni treba mis za laptop dakle manji i cijena do 150kn,pa moze preporuka?!Zanima me jos vezano za bezicne,kakve su baterije u misu i koliko traju...dali je pouzdan kao i zicni?Negdje sam naletio na HP-ov mis,ono u fazonu pavilion(crni sa kafenim kruzicima) al nemogu da se sjetim gdje dali na hr stranici ili nekoj drugoj,pa ako neko zna....
meni ti nikada nisu bili dragi bežićni miševi,jer me baterija zeza...al sad mozda tebi to nije problem.... http://www.adm.hr/product_info.php?manufacturers_id=5&products_id=7432
e ja sam se sad bacio u kupnju novog gamerskog misa..pa vas pitam sta mislite koji da kupim u rangu od 200 do 400 kn ? dvuomio sam se između razera i logitecha,no ne znam,pa vas pitam =) plz helP :D
Ja imam Logitecha MX518 i prezadovoljan sam njime. Miš je predobar, nemam nikakve zamjerke na njega, a tu je i Logitechova tehnička podrška koja je vjerojatno najbolja...
meni ti nikada nisu bili dragi bežićni miševi,jer me baterija zeza...al sad mozda tebi to nije problem.... http://www.adm.hr/product_info.php?manufacturers_id=5&products_id=7432
Sta je sa baterijom? Na mom logitechu VX revolution ide jedna AAA baterija i traje minimum 6 mjesci po 12 sati dnevno minimum.
Do 300 kn nema boljeg od MX 518.
dakle ovako imaš 400 kn , moja preporuka bi bila MX 518 + podlogu razerovu goliathus,to ti je negdje oko 380 kn
Sta je sa baterijom? Na mom logitechu VX revolution ide jedna AAA baterija i traje minimum 6 mjesci po 12 sati dnevno minimum.
Ma kod novih miševa baterije stvarno nisu problem... A moj stari Trust je jeo 2 AA baterije mjesečno...
ako nađeš kupi inteli 1.1, nećeš požalit, a imat ćeš gaming miš za manje od 100KN
Nemojte trust i logitech u isti post stavljati jer su to dva razlicita svemira ;)
ne znam,ja sve miseve koje sam imo baterija crkla za 1,2 mjesec..
Evo meni prekjucer dosa VX Revolution za laptop... znaci stavim jednu duracell i miran sam 6 miseci... divota :)
Imam i MX Revolution i tu mi traje nekih dva tjedna (uz igranje) samo njega stavim punit cim mi se pojavi jedna kockica i to je to... sa oba prezadovoljan!
Ljudi ima li tko iskustva s kupnjom u kvarku,naručio bih tamo za sebe i prijatelje neke miševe a4?
Najbolje.
podreži nokte, majke ti...
inace, death adder ni ja uzeo...
a mozes si i mx 518 pogledat...
330 kn u linksu..
ili diamondblack...
Razer Deathadder ti jpreporucam Razer je puno bolji , u adm-u ili feniks-u nisam siguran za 500kn ti je Razer Deathadder i podloga Razer Sphex , predobro pa bih ti to prepourico, a ako bi samo mis onda normalno Deathaddera samog 350kn
Nemoj me to za 6 mjeseci bukvalno drzati ali tu negdje. Kupim dvije i uvijek onu drugu izgubim prije nego mi zatreba. U svakom slucaju dovoljno dugo da mi se punjive uopste ne isplate. PRedobri misevi. Ja imam dva VX revolutiona i ne ih ga mijenjao ni za koji drugi mis.
Imam MX518 i najbolji je!
Vrijeme mu nista ne moze, s njim necete pogrijesiti :)