uff sad se treba odlučiti... ajde da čujem vaše preporuke za igranje cod-a 4, koji??
ovaj ti je definitivno najbolji kojeg mozes naci igdje
http://members.arstechnica.com/x/archangelha/logitech-trackball.jpg
:
uff sad se treba odlučiti... ajde da čujem vaše preporuke za igranje cod-a 4, koji??
:
ja bi ti preporucio isto sto i mentalist Deathadder,i ja bih ga sebi uzeo da imam para.
:
haha neko mi je stisnuo tumb down kad ne kuzi da se zahebavam :D
ma to mi je preskupo. da imam tolko para ne bi ga kupio. a kakvi su a4tech misevi? nikad prije nisam cuo za njih.
ma to mi je preskupo. da imam tolko para ne bi ga kupio. a kakvi su a4tech misevi? nikad prije nisam cuo za njih.
nisam ih imao prilike isprobat, al vjerujem bugovom testu iz proslog broja :) lijepo izgledaju i jeftini su, vjerojatno su i precizni, a udobnost miša je tvoj ukus.
e jel mi mozes molim te skenirati sve stranice od buga gdje je ta tema o misevima? vidim da ih ima vise
e jel mi mozes molim te skenirati sve stranice od buga gdje je ta tema o misevima? vidim da ih ima vise
Prilicno sam siguran da je to zabranjeno
Ja imam par brojeva BUG-a uploadanih na RS,a sad kao i AA-d00d- neznam smijem li dati link.
Prilicno sam siguran da je to zabranjeno
Najbrzi moguci nacin da letis sa foruma ;)
I najgluplji ;)
I najgluplji ;)
Mozes misliti koja bi to drskost bila; krsiti autorska prava BUG casopisa na BUG forumu
Ili glupost ;)
I najgluplji ;)
Mozes misliti koja bi to drskost bila; krsiti autorska prava BUG casopisa na BUG forumu
hahahahahahahahahaha, to bi bio "Epic Fail no.1 in 2010 !"
I najgluplji ;)
hahahahahahahahahaha, to bi bio "Epic Fail no.1 in 2010 !"
kakvi 2010. svih vremena ;)
Ja mislim da ce reci samo naprijed momci i posljaite i meni je ri lakse u pdfu cuvati ;)
Mislim da ne ide to tako jednostavno, mislim da usmeni dogovor ne vrijedi nista, trebas dopustenje crno na bijelo
Ugl ako koga zanima moze dobiti koju informaciju vise mozda u ovoj temi - nisam ju pogledao ali mozda ima koji leak od Davora sa casopisa na forum
Okreni sljedecu stranicu u tome Bugu i vidjet ces Sharkoon Rush FireGlider, koji kosta 200kn i ima utege
EDIT: Ako zelis Genius Ergo 525, imam ti ja jednoga viska s garancijom, pa se javi na PM.
Ups..sry nisam vidio..gledao sam ono pod +..bilo mi je logično da će tamo stavit utege..
EDIT: Jel zna neko di ima za kupit DiamondBack??
Mislio sam prvo DeathAdder..skupio ja lovu i da ću kupit kad ono došla nova serija 100 kn skuplja...ajde reko nema veze, kupit ću DiamondBack, kad ono i njega ubrzo maknuli iz ponude..pa jel zna iko di ga ima za kupit (u Zg)?
Ja imam par brojeva BUG-a uploadanih na RS,a sad kao i AA-d00d- neznam smijem li dati link.
Nista od davanja linkova.
Sad sam pitao nadlezne i to je bas kao sto je netko rekao-krsenje autorskih prava
Ups..sry nisam vidio..gledao sam ono pod +..bilo mi je logično da će tamo stavit utege..
Mislio sam prvo DeathAdder..skupio ja lovu i da ću kupit kad ono došla nova serija 100 kn skuplja...ajde reko nema veze, kupit ću DiamondBack, kad ono i njega ubrzo maknuli iz ponude..pa jel zna iko di ga ima za kupit (u Zg)?
Pusti Diamondback, i kupi Abyssusa, noviji laserski senzori i vec dpi, a Diamonback je vec zastario
EDIT: Evo 300kn u ADM-u, a Diamondback je bio i skuplji kolko se sjecam.
Pusti Diamondback, i kupi Abyssusa, noviji laserski senzori i vec dpi, a Diamonback je vec zastario
Da,vrlo dobar mis za 300 kn.
Danas sam ga testirao i pod dojmom sam da svakako vrijedi tih novaca,pogotovo ako si igrac onda svakako uzimaj.
Tog misa kupujem cim dobim novce.
Danas sam ga testirao i pod dojmom sam da svakako vrijedi tih novaca,pogotovo ako si igrac onda svakako uzimaj.
Eh, nisam..ali želim dobar miš..i želim da dobro izgleda..
Meni će više bit korisne dodatne tipke na DiamondBacku nego veća preciznost Abyssusa...
Kakav je Sharkoon Fireglider?
onda bi njega mogao piknuti, onako imam vecu sapu nego, kad tebi stize a4tech x7 xl-750 bk?
Kakav je Sharkoon Fireglider?
Nisam ga imao priliku isprobati, ali kolko sam procitao, vlasnici su vrlo zadovoljni
Eh, nisam..ali želim dobar miš..i želim da dobro izgleda..
Meni će više bit korisne dodatne tipke na DiamondBacku nego veća preciznost Abyssusa...
Mis ima velik dpi pa ce ti to biti od koristi.
Nemozes pogrijesiti sa njime ali ti kako hoces.
Prednost dajem Abyssusu.
Ezy-e, stize mi ovaj tjedan, mozda je i stigao, nazvat cu ih poslije skole, a za vikend ce biti dojmovi.
Nažalost ništa od dojmova, miš nije još bio stigao u RobotCommerce u Zadar kad sam otišao u Starigrad, tako da ništa od recenzije.