Daljinski (infracrveni) za PC - preporuke

poruka: 1
|
čitano: 2.287
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Daljinski (infracrveni) za PC - preporuke

imam Remotec BW6130 daljinski - ovakav:
http://arch6.okr.ro/auctions.v3/700_700/2010/10/20/e/f/247714286-2571878-700_700.jpg

daljinski i nije los (sluzi mi vec 4g.) ali softver je uzas - neki Multimedia Master 1.00 koji nije updejtan od 2005.

Pa sam probao sa uICE (koji naravno ne radi kako spada sa USB Human Interface Devices, driver je tek u beti i rusi se stalno)

Pa sam probao sa WinLIRC... to je pisao valjda neki hardcore unixas koji obozava C, vi i command liniju - koje se niti ne da konfigurirati kako spada (stalno izbacuje neku gresku da ne moze snimiti konfiguraciju) makar ima kao nekakav config file za BW6130.

Htio bi imati rjesenje da mi profunkcionira pod Windowsima 7 x64 - uglavnom mi treba za kontrolu Media Player Classic.

Ili drugo rjesenje - preporuka nekog popularnijeg daljinskog (infracrvenog), sa normalnijim i kompatibilnijim softverom (a da cijena je umjerena ili niza). Nesto sto se moze ukopcati u USB port i da ima funkcije za shutdown, premotavanje, play, stop i micanje eventualno misa. Ima netko preporuku ili ideju za softver ili daljinski? Idealno bi bilo ako bi funkcionirao bez ikakvog dodatnog softvera - da Windowsi imaju svoj vlastiti driver.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice