BEst buy zvučnici za komp do 300 kn?Hvala
Best buy zvučnici do 300 kn?
- poruka: 32
- |
- čitano: 14.823
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
ako imaš malo više uzmi ovakve kao ja i nećeš požalit,meni su jako dobri.
pogotovo su dobri kad igram cod4.
x-230. Pogledaj na nabavi. Istina dodju malo više ali se isplate. definitivno best buy 2.1. sustav
CREATIVE 2.1 Inspire A200
CREATIVE 2.1 Inspire A300
Logitech 2.1 LS21
Logitech 2.1 x-210
Logitech 2.1 x-240
CREATIVE 2.1 Inspire A200
CREATIVE 2.1 Inspire A300
Logitech 2.1 LS21
Logitech 2.1 x-210
Logitech 2.1 x-240
Evo ja naručio Logitech X230 zvučnike!
...istina da su iznad 300 kn ali mislim da se isplati izdvojiti pedesetak kuna više...
...ima li tko iskustva s dotičnim modelom?
ja sam svim svojim frendovima x-230 rekao da kupe i nitko se nije razočarao. ma uglavnom na 70 posto snage možeš imat tulum za 30 ljudi i to prej.... ma uglavnom super su
ja sam svim svojim frendovima x-230 rekao da kupe i nitko se nije razočarao. ma uglavnom na 70 posto snage možeš imat tulum za 30 ljudi i to prej.... ma uglavnom super su
Odluka je pala na ova dva modela koji od njih uzeti cijena je isu u lipu 369 kn
Logitech 2.1 x-230
ili
Creative Labs 5.1 Inspire A500
Ja bih uzeo Logitech (osobno imam x-210 i jako sam zadovoljan), a sad ako netko ima iskustva s ovim drugima, nek napiše
EDIT: I samo da napomenem, od svih Logitechovih proizvoda koje imam (zvučnici, 2 miša, tipkovnica i još neke sitnice) još me nijedan nije razočarao, dapače, svi su odlični. Tako da... palac gore za Logitech
Ja bih uzeo Logitech, imao sam Creative Labs SBS390 (http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=14093) i nisam bio zadovoljan, iznevjerili su me kad su mi najviše trebali
Logitech x-240 2.1 su ti u Vemilu jeftini, a dobri, jedino što piše da su snage 50W, imaju samo 25, ali grme k'o da su 50!
Technical Specifications
- Total FTC power: 25 watts RMS
Sub-woofer: 15 watts RMS (into 8 ohms, @ 100Hz, @ 10% THD)
Satellites: Left/Right: 5 watts RMS x 2 (into 8 ohms, @ 1khz, @ 10% THD) - Total peak power: 50 watts
Što znaći : total peak power, vršna snaga ili? Pa to ne može značiti da su zvučnici snage 50W?
Znam da se kod snage uvijek gleda RMS snaga, to je stvarna snaga zvučnika, u ovom slučaju 25 watta, za total peak ne znam.
ja imam x-230 od kad su izašli....i prezadovoljan sam...
pojačani do pola i već se susjedi drmaju....
bas držim na 1/3....i to je više nego dovoljno....
kvaliteta zvuka je dobra s obzirom na konkurenciju a i općenito........bili su čak i u jednom broju BUG-a.......mislim
svakako bih ti preporucio x-230. Ja kad sam sebi kupovao zvucnike trazio sam bas te, jer ih ima par mojih frendova i za te pare ne mozes naci bolje zvucnike. Ali kako nije u tom trenutku bilo x-230, odlucio sam se za x-530, dakle 5.1 zvuk. Nije mi se dalo cekat da trgovac nabavi x-230 pa sam se odlucio za 5. 1 varijantu. Sve u svemu, bas je vrlo dobar, zvuk je prilicno cist i precizan.
I mogu biti jako glasni. Ja ne prelazim 30 posto glasnoce , jer bih inace riskirao rat sa mojima u kuci. (koji bih svakako izgubio) he he
S logitechom ne mozes pogrijesiti.
Što znaći : total peak power, vršna snaga ili?
Tako nekako... To sam i mislio, a RMS i FTC su u ovome slučaju isto...
Hvala svima na odgovorima,kupljeni su Logitech x-230.Prvi dojam ODLIČAN!:)
Kako se mogu spojiti 2 ili više zvučnika na laptop preko jednog usb-a?
Mozete mi reci koji su danas najbolji zvucnici do 300kn ?
Isprika sto aktiviram staru temu
Nažicaj još oko 100 kn i kupi Logitech x-230
Ja ih posjedujem i odlični su. Za tu cijenu nema boljih.
isto ko gore, x-230...
Ovi od Genius su definitivno najbolji cak i od onih koji kostaju vise od njih, to su inace drveni dvosistemski sateliti fino izgledaju imaj i daljinski i dobar zvuk to nema sumnje njih si uzmi i neces fulat sigurno imas ih u ADM-u!
Jel koristiš kakvu bolju zvučnu karticu uz te zvučnike.
Ovi od Genius su definitivno najbolji cak i od onih koji kostaju vise od njih, to su inace drveni dvosistemski sateliti fino izgledaju imaj i daljinski i dobar zvuk to nema sumnje njih si uzmi i neces fulat sigurno imas ih u ADM-u!
Ispravka nemaju daljinski.
Kupio sam ove zvučnike isto na nagovor Rambox-a i nisam požalio zvučnici su jaki da mi se i prozori drmaju. Također wofer im je odozdola i kad slušam stol mi se trese koliko bass udara. I također jedan vellliiiiiiiiikiii plus je što su od drva, a ipak drvo je daleko bolje od plastike. I još u svakom sateliti imaš čak 3 zvučnika (jedan visokotonac i dva srednjotonca). Također imaš dodatni regulator za Treble kojeg je lijepo imati.
x230 do 300 kn, ili x530 ako zelis surround, fantasticni zvucnici za svoju cijenu....