riješil sam za stuga,na onoj drugoj sam za američkog TD-a.nije ti ovo loša ideja da kupim neki manji tier mediuma i s njim da probam.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav,
pardon na bedastom pitanju, ali jel se smije ovdje postat link od FB stranice (od WGa) gdje ako se skupi dost shareova dobi se nekaj (tenk konkretno)?
Odlucio sam da ovjekovjecim ove misije sa jedim videicem gdje obavljam par misija. Ove misije su T28 Concept. Prva misija u videu je za med tenkove kada treba zapaliti vozilo koje je tier vece od nas. Druga misja je isto za meds kada treba nekoga unistiti ramanjem i prezivjeti. Treca misja je za arty, a treba ostetit tri vozila jednom granatom. Uzivajte
Pozdrav,
pardon na bedastom pitanju, ali jel se smije ovdje postat link od FB stranice (od WGa) gdje ako se skupi dost shareova dobi se nekaj (tenk konkretno)?
Ne, zato jer sam prilicno siguran na koji link mislis i da fake je, definitivno nije od WG...
kazna izgubila od schoolbus-a 5:1 hahah
Sta ti vise nije smijesno kada je kazna na kraju pobjedila schoolbus i osvojila kup?
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/esport/s5-champion/
Bravo Kazna i bravo za naseg predstavnika Vecu...
Napokon pala zlatna od GWE medu tri jadnika. Koliko partija mi je trebalo u pm...
i ja sam na toj misiji sad i užas je...čista sreća,a mene nikak da pomazi.igram sa obj.261 pa ništa,igram sa gwe pa ništa već si mislim da kupim T92 pa da s njim iskušam sreću.
riješil sam s lightovima,TD i sa heavy tenkovima i stal na ovoj misiji sa arty i sa medium tenkom di moram zapaliti tier više.uzmem tier IX medium i naravno baca me u isti tier barem 4/5 partija,a prije je jackpot bil kad bi bil u svojem tieru,a i kad me baci u tier X opet ništa od sreće da zapalim nekoga.
Ako trebas zapalit nekoga igraj manji tier. Ja sam sa usranim furyem zapalio kv3. Sve misije di treba ubit 2 med,2 td igraj na manjem tieru. Sa 261 neces ostetit 3 tenka,nema sanse,cak i sa zlatnom. Igraj gwe i nadaj se najboljem.
Pozdrav,
Ne, zato jer sam prilicno siguran na koji link mislis i da fake je, definitivno nije od WG...
oke, mislil sam si.
Hvala!
Ako trebas zapalit nekoga igraj manji tier. Ja sam sa usranim furyem zapalio kv3. Sve misije di treba ubit 2 med,2 td igraj na manjem tieru. Sa 261 neces ostetit 3 tenka,nema sanse,cak i sa zlatnom. Igraj gwe i nadaj se najboljem.
ma tak si i mislim da sa OBJ261 nema šanse da to napravim,budem pokušal sa GWE to napraviti ili budem kupil T92 jer mi je otključan,ali nije kupljen.budem i nekog mediuma kupil manjeg tiera samo još moram pogledati koji bi bil najbolji(tier VI ili VII i koje nacije,možda Chi-ri,Comet,T20...?!)
edit:u biti krenul budem na obj.430 kojega nemam samo moram kupiti T-34 i lagano grindati.
ma tak si i mislim da sa OBJ261 nema šanse da to napravim,budem pokušal sa GWE to napraviti ili budem kupil T92 jer mi je otključan,ali nije kupljen.budem i nekog mediuma kupil manjeg tiera samo još moram pogledati koji bi bil najbolji(tier VI ili VII i koje nacije,možda Chi-ri,Comet,T20...?!)
edit:u biti krenul budem na obj.430 kojega nemam samo moram kupiti T-34 i lagano grindati.
Za mediuma Comet je strava što se tih misija.
Ja sam sve svoje medium misije za Stug-a riješio pomoću Cometa i svaku sam riješio sa secondary.
Object to uradi bez problema, ja sam sve arty misije odradio sa SU-14-1, rokaj gold i ne brini i vise je nego dovoljan splash radius.
što zbog nedostatka vremena (djeca..) a dijelom i zbog gubitka interesa molim pomoć pri nekakvoj procjeni vrijednosti WOT računa...
imam dvije "regularne" devetke (to mi je max) i nekoliko premium tenkova; IS-6, 8,8cm pak43, T34, E 25, fury, churchill III, matilda IV, T14.....
~3000 zlatnika, ~66000 free xp..
svaki savjet vezan za promjenu mail-a je takođe dobro došao..
gdje je uopće moguće (nekažnjeno) ponudit acc?
fala unaprijed
Mislim da je zabranjeno da se objavljuju video zapisi ove igre :) Znam da su meni kad su mi dali beta key striktno rekli da ne smijemo bez odobrenja nista objaviti :D
Jebote na poslu sam igro wot cjelu noc da odradim 5k spota i nema hebene sanse. Dosa doma ujutro u 8 i dalje lud radi misije nisam isa spavat lel. Dakle redom gradske mape,mjenjaj server i nece. E bogami necu vise igrat scouta za t55.
Veceras od 20:00h na streamu cu predstaviti wot generals i podijeliti par beta kodova pa ako je netko zainteresiran da vidi o cemu se radi
Može li mi netko pomoći riješiti misiju zaa light tenkove, trebam SPG dok ja spotam (imam t-37)?
Mislim da je zabranjeno da se objavljuju video zapisi ove igre :) Znam da su meni kad su mi dali beta key striktno rekli da ne smijemo bez odobrenja nista objaviti :D
oj Mister, pretpostavljam da si se meni obraćao. ma koliko vidim igra od početka bete nema NDA, a i za svaki slučaj uskoro bi trebao dobiti "licencu" (čekam da community ekipa odradi svoj dio) pa ne bi trebalo biti problema. barem se nadam :)
btw, koga igra zanima evo i kratkog tutoriala o interfaceu igre i nešto sitno borbe. kroz dan-dva planiram napraviti tutorial o kartama (vrste, mogućnosti, ograničenja itd.) a onda nešto više i o samim bitkama.
riješil sam za stuga,na onoj drugoj sam za američkog TD-a.nije ti ovo loša ideja da kupim neki manji tier mediuma i s njim da probam.
svi medsi kaj imaju mali kalibar topa sa velikim penom i brzim pucanjem:t-34, type t-34, oba sa 57mm, pa cak i a-43 sa tim istim 57mm, pa cromwell i comet, cak i m4 e2 i e8, firefly, kuzis sta mislim
brzim pucanjem u istu tocku (motor ili fuel tank) nakon sto ubijes hp poll od modula slijedi vatra
ruse odotraga ili na motor deck, svabe od naprijed, uzmi sljezove kolacice i rostiljaj
vidi gore....
i japanci brzo pucaju i lako zapale
... molim pomoć pri nekakvoj procjeni vrijednosti WOT računa...
imam dvije "regularne" devetke (to mi je max) i nekoliko premium tenkova; IS-6, 8,8cm pak43, T34, E 25, fury, churchill III, matilda IV, T14.....
~3000 zlatnika, ~66000 free xp..
svaki savjet vezan za promjenu mail-a je takođe dobro došao..
gdje je uopće moguće (nekažnjeno) ponudit acc?
mislim da bi ti acc vrijedio minimalno 100€ zbog premium tenkova, moze cak i do 200-250€ zbog e-25, samo zavisi na koga naletis
World of Tanks Game Takeover on Prime
WOT Account trading. World of Tanks accounts only on | PlayerAuctions
na poslu sam igro wot cjelu noc ...
blago tebi ti si placeni gejmer, profi u rangu fejtelitija i kvikija
Kakvi su specijalci bili sa mnom govori podatak da sam napravio 300% dmg u odnosu na ostatak tima.
reko bi mnogi pripadnik foruma - skrin$ot or it didnt hepen stronk ingli$h not fair plane
tko želi beta code za WOT: Generals neka proba ovdje dok još ima: http://concours.jeuxonline.info/concours/373
Momci jel zna netko jel se e50 i panther još uvijek mogu zapaliti frontalno ili su to buffali? ja mislim da sam citao da su njemcima iznad t8 razdvojili getribu od motora u zasebne module ali nisam siguran 100%
Momci jel zna netko jel se e50 i panther još uvijek mogu zapaliti frontalno ili su to buffali? ja mislim da sam citao da su njemcima iznad t8 razdvojili getribu od motora u zasebne module ali nisam siguran 100%
Koliko se sjecam getriba je jos uvijek naprijed i pogodak u LFP cesto izaziva ostecenje motora (getribe, ali ide pod ostecenje motora), ali se ne moze zbog toga zapaliti.
zsto mi se na Tortoisu povecalo vrijeme reload-a??? sa 5,90 na 6,13??? WTF
imam nabijac, nisam nista skidao???
zsto mi se na Tortoisu povecalo vrijeme reload-a??? sa 5,90 na 6,13??? WTF
imam nabijac, nisam nista skidao???
Mijenjao članove posade?
Jucer napokon nakon dugo opiranja upiknuo WTE-100.
Iako ga tek pokusavam nauciti igrati vec se vidi koja je to zla stvar.
Snimim full HP Obj 704 sto je inace prizor koji bas ne volim zbog mutavog BL-10 koji moze nanjeti puno boli.
Aimam ga i prije nego sto je frajer skuzio sta se desava posaljem ga u garazu. E-100 sa nekih 1500HP sto je isto dosta nezgodan prizor - aim i u roku par sekundi nema vise E-100.
Mogu samo zamisliti sta ekipa koja ima par stotina borbi i zna kako ga igrati moze uciniti sa tim monstrumom.
Jucer napokon nakon dugo opiranja upiknuo WTE-100.
Iako ga tek pokusavam nauciti igrati vec se vidi koja je to zla stvar.
Snimim full HP Obj 704 sto je inace prizor koji bas ne volim zbog mutavog BL-10 koji moze nanjeti puno boli.
Aimam ga i prije nego sto je frajer skuzio sta se desava posaljem ga u garazu. E-100 sa nekih 1500HP sto je isto dosta nezgodan prizor - aim i u roku par sekundi nema vise E-100.
Mogu samo zamisliti sta ekipa koja ima par stotina borbi i zna kako ga igrati moze uciniti sa tim monstrumom.
I onda uletiš sa T49 i pljasneš WT sa troll topom i skineš mu 1000