World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.299.767
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Tanks

kazna izgubila od schoolbus-a 5:1 hahah

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Zašto ti je to tako smiješno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
hummer0 kaže...

Zašto ti je to tako smiješno.

ocekiva san da ce bit bar malo neizvjesno, ono 5:4 ili 5:3, ali 5:1 je brutalno

14 godina
World of Tanks

"malo" slika s testa

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Stolnik kaže...

"malo" slika s testa

da strasno ko da nisu dosta ove misije, sad ce se ekipa jos i igrat planinara po serveru...

- developers will balance new “camping spots” (lit. “crow nests”), that appear with the introduction of new physics. If such a spot is found to be too imbalanced, it will be fixed immediately.

- the most popular tanks of the current test are ELX and AMX-13/90

- new motion physics should minimize the amount of cases, where you get stuck on terrain features

zivi bili pa vidili taj stronk balansink

p.s. kako u biti nazvati sliku....

u zmajevom gnijezdu ft. orlovo gnijezdo

ma ser*m

siemka kto PL? siemka kto PL?
WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.2.2015 19:17 (ED63).
15 godina
World of Tanks

hull down camp moar stronk kamper...

iako sam ja FQ "fatalni kamper" TM 

OVERLORD'S BLOG: Witnessing the Ferdinand

Moj PC  
3 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ova pila dobro zgleda ima clanak na 24 sata al naravno lose prepisano

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Evo i Ace Tanker za AMX CDC.

Tenk je fakat zaje.. za igrati bez Sixth Sense, ali posada napokon na 97% prvog skilla, pa ce valjda biti puno lakse.

Sutra se planira ubosti na 100% :)

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
markulj kaže...

Ova pila dobro zgleda ima clanak na 24 sata al naravno lose prepisano

samo me zanima sa kojeg dijela tech treeja se otkljucava da odma pocnem skupljat expe

Mauro kaže...

Evo i Ace Tanker za AMX CDC.

Tenk je fakat zaje.. za igrati bez Sixth Sense, ali posada napokon na 97% prvog skilla, pa ce valjda biti puno lakse.

Sutra se planira ubosti na 100% :)

zakaj nisi free expal 6th, to je po meni jedino logicno za iskoristit free expe, jer je to game changer perk

i divim se svim ovim cropanim slikicama, kad bi i ja bar imal takve "stronk croppink skillz"

p.s. is it just me ili gumb za ici na vrh stranice ne radi neko vrijeme?

p.s.s. nemogu nac di mjenjam potpis postova u editu profila-moze neko pomoc?

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.3.2015 0:27 (ED63).
15 godina
World of Tanks

Researched:
Leopard Prototyp A researched. Undistributed experience spent: 172031. Free Experience spent: 769.

Accelerated crew training 'Indien-Panzer' is on.

Purchased:
'Leopard Prototyp A' sucessfully purchased. Spent credits:  3,450,000.

Purchased:
Crew successfully retrained. You have spent credits:  80,000.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
ED63 kaže...

zakaj nisi free expal 6th, to je po meni jedino logicno za iskoristit free expe, jer je to game changer perk

i divim se svim ovim cropanim slikicama, kad bi i ja bar imal takve "stronk croppink skillz"

Imam 50k Free XP i cuvam ih za Tier9 ovog novog francuskog mediuma (AMX 30 Prot1) tier 9 kada dodje.

Znajuci WG tenk ce garant biti tesko govance stock, pa si zelim skratiti onaj bolni dio grindanja stock devetke.

Osim toga, ovo je 2x crew exp vikend, pa mi fakat steta trositi free XP na posadu sada kada ima ubrzano razvijanje zbog 2x. Kontam radje stisnut zube i izgurat to, pa ostavit free xp na racunu.

A sto se tice strong croppink skillz - to je stronk Paint skillz.

Otvoris screenshoot u Paintu, selectas dio koji zelis, copy, otvoris novi Paint dokument, paste i snimis kao novu sliku. Vrlo jednostavno i brzo i full noobovski 

If you're not paranoid, you're not paying attention
14 godina
World of Tanks

Jel ima tu tko JgPz E100? Treba mi u platoonu za misiju, hvala.

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

"ovo je neki fake 100%" - Captain Obvious

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Gadajao da zapalim i pogodio hehehe, mission done , mrzim ovakve misije gdje treba random proc.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.3.2015 15:57 (Mquany).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Gadajao da zapalim i pogodio hehehe, mission done , mrzim ovakve misije gdje treba random proc.

Kakva je to mapa? Nisam ju još niti jednom dobio dosad. BTW nice kill ;)

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Mapa je Komarin.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

u ovoj igri je zabranjeno pocet ispocetka, svaka partija reroll noob, ovo ono, pa šta je ljudima

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pislje kaže...

u ovoj igri je zabranjeno pocet ispocetka, svaka partija reroll noob, ovo ono, pa šta je ljudima

ti reroll noobovi su svi neki zuti igraci koji zele solit pamet a bez da im dodje "fuck off you piss yellow pile of dog shit"

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
neaktivan
iAvenger kaže...
Mquany kaže...

Komarin kao što je kolega reko gore. Ali minimap je neki "HD" (pretpostavljam Locastan's HD minimap).....u biti lik je lupio screenshot s top-down view i smanjio da dobije HD minimap. Dobar mod ali nepotrebno inače ta slika jer nakon navike za stari minimap neznaš se snać poslje :P

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.3.2015 19:20 (Krešo91).
11 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
iAvenger kaže...
Mquany kaže...

Komarin kao što je kolega reko gore. Ali minimap je neki "HD" (pretpostavljam Locastan's HD minimap).....u biti lik je lupio screenshot s top-down view i smanjio da dobije HD minimap. Dobar mod ali nepotrebno inače ta slika jer nakon navike za stari minimap neznaš se snać poslje :P

Da, Lacastan's map mod, inace mrzim modove, ali nakon sto sam kod frenda vidio da korsti ovaj morao sam ga stavit, jer ako netko ima ovako nesto slicno da ti na mapi ostaje last enemy position ima veliku prednost. Neznam uopce kako je dozvoljen ovaj mod, veilka je razlika kada igras s njim i bez njega, ovo je cheat ak se mene pita, ali eto...

11 godina
neaktivan
Mquany kaže...
Krešo91 kaže...
iAvenger kaže...
Mquany kaže...

Da, Lacastan's map mod, inace mrzim modove, ali nakon sto sam kod frenda vidio da korsti ovaj morao sam ga stavit, jer ako netko ima ovako nesto slicno da ti na mapi ostaje last enemy position ima veliku prednost. Neznam uopce kako je dozvoljen ovaj mod, veilka je razlika kada igras s njim i bez njega, ovo je cheat ak se mene pita, ali eto...

Nije cheat, čak možeš omogućiti u postavkama igre mislim od zadnjeg patcha...

13 godina
neaktivan
Moloch kaže...
Entry Point kaže...

Dajte mi malo podrške. Kao u anonimnim alkoholičarima 

Imaš moju. Dođi u Elite Dangerous, dam ti 20 tona paladija pa si kupi Eaglea odma'. :D

ED63 kaže...

daj mi molim te navedi jednog koji je izbriso igru, prodo acc i otisao dalje? za 2-3 dana dodju nazadtu i zicaju invite kodove ili neciji alt acc da kupe

Ima nas, ima. :) Odigrao 10.000 bitaka, nisam je 2 i pol mjeseca pipnuo i sve mi se čini da neću nikad više jer sam se 3 mjeseca prije toga prisiljavao igrat ju samo zbog klana. Ostalo i zlata i prem tenkova na accu, briga me. Jedino još klikam po forumskim temama, teško se riješit navike. :)

Evo i mene u drustvu lijecenih ovisnika...

Ne igram vec 10-ak dana - apstinencijska kriza je na vrhuncu - na forumu sam da mi se ruke malo smire :D

15 godina
neaktivan
Mquany kaže...

http://i.imgur.com/sAkk9Dm.gif

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
15 godina
World of Tanks

kreso pokloni mu za nagradu kupanje u kadi kiselog zelja

i posle ide na razgovor kod dedee

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Napokon pala zlatna od GWE medu tri jadnika. Koliko partija mi je trebalo u pm...

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Napokon pala zlatna od GWE medu tri jadnika. Koliko partija mi je trebalo u pm...

hehe a ja sam imao toliko sreće za tu misiju da sam je riješio u prvoj partiji i to na himelsdorfu.

Najbolje je što jedan od 3 tenka nije bio spotan pa nisam ni očekivao da je misija riješena

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Upravo osvanulo na FTR

https://www.facebook.com/video.php?v=1557750061172616

1 in a googolplex chance 

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
never kaže...
Zaja kaže...

hehe a ja sam imao toliko sreće za tu misiju da sam je riješio u prvoj partiji i to na himelsdorfu.

Najbolje je što jedan od 3 tenka nije bio spotan pa nisam ni očekivao da je misija riješena

Misije su RNG na x5 RNG.

Vulgar Display Of Power
17 godina
neaktivan
Zaja kaže...

i ja sam na toj misiji sad i užas je...čista sreća,a mene nikak da pomazi.igram sa obj.261 pa ništa,igram sa gwe pa ništa već si mislim da kupim T92 pa da s njim iskušam sreću.

riješil sam s lightovima,TD i sa heavy tenkovima i stal na ovoj misiji sa arty i sa medium tenkom di moram zapaliti tier više.uzmem tier IX medium i naravno baca me u isti tier barem 4/5 partija,a prije je jackpot bil kad bi bil u svojem tieru,a i kad me baci u tier X opet ništa od sreće da zapalim nekoga.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2015 15:55 (jura).
15 godina
neaktivan
jura kaže...
Zaja kaže...

i ja sam na toj misiji sad i užas je...čista sreća,a mene nikak da pomazi.igram sa obj.261 pa ništa,igram sa gwe pa ništa već si mislim da kupim T92 pa da s njim iskušam sreću.

riješil sam s lightovima,TD i sa heavy tenkovima i stal na ovoj misiji sa arty i sa medium tenkom di moram zapaliti tier više.uzmem tier IX medium i naravno baca me u isti tier barem 4/5 partija,a prije je jackpot bil kad bi bil u svojem tieru,a i kad me baci u tier X opet ništa od sreće da zapalim nekoga.

Ako si na prvoj kolekciji misija (za stug-a), ja sam one med misije riješio stvarno lagano, valjda sreća.

U biti uzmi si Comet (tako sam ja), lupi nekih 10-15 gold granata i traži nekog švabu i rokaj ga u dupe. Ja sam imao sreće (kao i uvijek...) pa naišao na Jagdtiger 88 i njega sam lako zapalio s par gold rounds. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice